Luci03 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 eu zic k se ne vedem direct acolo pe la 21-21:30 ma rog...unii dintre noi cu toate k anumite persoane au luat si intaritori...dar nu dau nume.... Adica razvan a baut bere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vgd Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Hai salut si ne vedem pe miercuri .Am plecat acasa bye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Hai salut si ne vedem pe miercuri .Am plecat acasa bye Acasa?! Va sa zica ati fost iar la snagov... offf, iar fara mine... Sper sa ajung si eu maine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aileea Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Adica razvan a baut bere ? Lucianeee...iar dai din casa???? Offf..off...nu-i frumos!!! Sa nu-i mai spuneti nimic..ca "varsa" tot pe forum!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) Lucianeee...iar dai din casa???? Offf..off...nu-i frumos!!!Sa nu-i mai spuneti nimic..ca "varsa" tot pe forum!!! Aileeeeeea Eu vad totu' Editat Octombrie 23, 2008 de Luci03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 o sa va rog macar sa cititi multumesc /index.php?showtopic=282095 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 (editat) Adica razvan a baut bere ? bre Luceane n-am baut bere aia era bere fara alcool stiu ca ai vazut o bere cu alcool pe tava dar gresise ospatarita comanda si a schimbat sticla Lucianeee...iar dai din casa???? Offf..off...nu-i frumos!!!Sa nu-i mai spuneti nimic..ca "varsa" tot pe forum!!! eh lasa ca e mic si el si nu stie Editat Octombrie 24, 2008 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 bre Luceane n-am baut bere aia era bere fara alcool stiu ca ai vazut o bere cu alcool pe tava dar gresise ospatarita comanda si a schimbat sticla eh lasa ca e mic si el si nu stie Sileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeence Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 EU: ID :septimiu_21 de vreo 3 zile nu ma mai lasa sa postez pe forum ...am postat intr-o zi prea mult iar acum nu ma mai lasa deloc vroiam s multumesc celor care mi-au zis L aMulti Ani...si sorry celor care nu le-am raspuns am trimis pm la admin si sper sa se rezolve altfel va trebui sa imi fac un nou cont si nu as vrea ..in rest dc nu ploua ne vedem azi la titan asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 bre Luceane n-am baut bere aia era bere fara alcool stiu ca ai vazut o bere cu alcool pe tava dar gresise ospatarita comanda si a schimbat sticla eh lasa ca e mic si el si nu stie Diseara cred ca-mi fac si eu aparitia...Sper sa imi pot da casca jos Inca se lasa cu show pt ca mi s-e agata piercing-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 La cum se prezinta vremea si lenea mea sa conduc, nu cred ca o sa apar...nu am chef de nici o culoare sa conduc motorul azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Nici eu cred E NASPA AFARA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Dar daca vreti ne putem vedea pe undeva la o cafa/bere CU ALCOOL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Dar daca vreti ne putem vedea pe undeva la o cafa/bere CU ALCOOL! Da si tu un nume...loc...etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Ursu ar fi cel mai aproape, avand in vedere ca intentionez sa vin cu pejosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Vremea este deprimanta,nu este foarte frig dar nu iti vine sa iesi.Poate maine .................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 (editat) Am vorbit si cu Razvan, a ramas ca ne vedem la ora 20 la Ursu. Cine vrea sa mai vina, va asteptam. LE avand in vedere ca unii nus siguri ca vin si altii o dau la intors...eu nu ma risc sa merg si sa nu gasesc pe nimeni asa ca...pas...poate ne vedem maine la o tura Editat Octombrie 24, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Eu la 7 o sa fiu la Titan... Eu la 7 o sa fiu la Titan... ....m-am intalnit cu NYT mai devreme si vine si el la intalnire asa ca daca veniti gasiti pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Eu vin direct la ursu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Eu vin direct la ursu stiam eu ca nu ma dezamagesti see you all there! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 bre Luceane n-am baut bere aia era bere fara alcool stiu ca ai vazut o bere cu alcool pe tava dar gresise ospatarita comanda si a schimbat sticla eh lasa ca e mic si el si nu stie Berea cu alcool era de fapt o comanda gresita eu am cerut fara alc si blonda emotionata de tine a gresit comanda ca eu am asteptat 10 min dupa o salata si cand colegu a ridicat mana sa mai ceara un sos...fata deja venea cu sosul...si mai era si dublu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Asa se spune mai nou ? "am comandat bere fara alcool dar a incurcat chelnerita si a adus cu alcool" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 N-am mai ras de mult...ca in seara asta Cei care n-ati venit ati ratat un streaptease pe cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark2angel Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 PRODUCTIE MATERIALE PUBLICITARE : ORICE DIMENSIUNE, ORICE SUPORT . PT OFERTA MA PUTETI GASI LA : DAN2STOICA@YAHOO.COM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 N-am mai ras de mult...ca in seara asta Cei care n-ati venit ati ratat un streaptease pe cinste Ooo da... Sa va mai spun ce am facut de dimineata?! mi-am luat hainele din baie si am avut un soc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate