Barbarossa Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 Salve, Am un bun amic care are un garaj disponibil in Balta Alba pe Campia Libertatii aproape de intersectia cu Baba Novac. Vis a vis de pizzeria Hastin mai exact. Eu imi tin mobra acolo iarna de iarna. Acum mai sunt 3 locuri disponibile acolo. Pretul este de 100 euro pana in 1 martie 2009 (4 luni si ceva) Mie mi se pare rezonabil avand in vedere ca avem fiecare cheia lui. Pentru detalii sau vizionari: Razvan 0766 308 198 sau imi dati mie PM. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenaline_hunter Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 am fost si eu la titan ieri...dar am stat langa pubela de gunoi (la trecerea de pietoni) ca nu cunosteam pe nimeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 Eu te-am salutat cand am venit ultimu acolo, de ce nu ai venit la noi acolo ? credeam ca ai fost la intalnire si plecai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 Eu te-am salutat cand am venit ultimu acolo, de ce nu ai venit la noi acolo ? credeam ca ai fost la intalnire si plecai. In seara asta se mai iese pe undeva? . Daca permite vremea...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenaline_hunter Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 da eu ies la o plimbare..defapt si akm o sa ies umpic,ne vedem diseara? da luci am vazut mersi deci care iesi acum? da luci am vazut mersi deci care iesi acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 da eu ies la o plimbare..defapt si akm o sa ies umpic,ne vedem diseara? da luci am vazut mersi deci care iesi acum? da luci am vazut mersi deci care iesi acum? Ai plecat? ies si eu..acum 0743753083 ALEX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenaline_hunter Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 eu ies acum cu alex...care vreti sa mai iesiti 0727 647 643 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 Pe unde iesiti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 N-am mai ras de mult...ca in seara asta Cei care n-ati venit ati ratat un streaptease pe cinste am fost si eu la titan ieri...dar am stat langa pubela de gunoi (la trecerea de pietoni) ca nu cunosteam pe nimeni... pai daca de fiecare data cand vi o sa stai la pubela nici nu o sa cunosti pe cineva de ce draq nu ai venit la noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 Nicotin...si gata,scapam de stresul unui streaptease...nu Razvan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 Gixxule esti criminal dar era NICOCALM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 Gixxule esti criminal dar era NICOCALM Clar...Razvannnnn,refacem poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 ba si ti-am zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 ba si ti-am zis EE Nicocalm..Nicotin,noi stim care e faza Ai gasit in sfarsit solutia convietuirii pasnice in familie Gata ...modificata,ms Razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giugerty Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 maine dimineatza , ora 9 plecare in bulgaria(bem o cola si ne intoarcem) drink.gif ..pana acum suntem 2!care mai vine 0727 647 643!ne intalnim la 9 fara 15 minute la metrou la titan(intrarea din parcul I.O.R.) ricky.gif maine dimineatza , ora 9 plecare in bulgaria(bem o cola,facem 2-3 poze si ne intoarcem biggrinbandit.gif ) drink.gif ..pana acum suntem 2!care mai vine 0727 647 643!ne intalnim la 9 fara 15 minute la metrou la titan(intrarea din parcul I.O.R.) ricky.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 mi-am facut motooottoototootoooooo si maine incerc sa-mi aduc aminte sun e sa te dai pe duoua ruoti m-a lasat bateria mea ce noua si tre sa iau alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dracushor Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 BRAVO PACHEMOANE - SA TE DAI BINE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 unde gasesc un acumulator nou azi 12v cu 12a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 unde gasesc un acumulator nou azi 12v cu 12a? E duminica,slabe sanse...Totusi bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 pei si io nu ma dau nici azi? care stiti pe vr'unu care poate recupera un acumulator? ca al meu e destul de nou doar 6 luni si poate imi reface densitatea din baterie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 pei si io nu ma dau nici azi? care stiti pe vr'unu care poate recupera un acumulator? ca al meu e destul de nou doar 6 luni si poate imi reface densitatea din baterie. e cu lichid sau cu gel? daca e cu lichid, da o fuga la un mag' de piese auto iei si completezi, sau schimba-i zeama, o pui pe redresor... restu' e clasic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 unde gasesc un acumulator nou azi 12v cu 12a? am vazut in auchan, au si auto si moto si mi se pare ca erau chiar varta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 e cu lichid sau cu gel?daca e cu lichid, da o fuga la un mag' de piese auto iei si completezi, sau schimba-i zeama, o pui pe redresor... restu' e clasic. In cel mai bun caz o benzinarie...e totusi duminica am vazut in auchan, au si auto si moto si mi se pare ca erau chiar varta Sau asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 In cel mai bun caz o benzinarie...e totusi duminica Sau asa la auchan e deschis pana la 22.00 duminica, si sigur are, sunt din acelea cu lichid care le formatezi pe loc, au niste fiole de plastic, cu acid in ele , le pui si gata , dai la demaror si merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 In cel mai bun caz o benzinarie...e totusi duminica Sau asa sau asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate