DKWraith Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Boys Boys Boys!! "...pescarie?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Pai ce-i asta shefa...intai ne pupi ,pe urma ne biciui..hotaraste-te....prefer prima parte !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Vai...deci...pic cu scaunu de ras nu alta...Nu vreti voi sa vorbim detalii pe privat, pe mess... Na, ghini pana vineri va tzuc, vineri...mai vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 (editat) se doneaza pentru un amic motorist destul de cunoscut, a avut un accident urat, si a avut probleme dupa prima operatie. e operat iar, dar intampina niste greutati...nu cred ca-i placut sa-ti petreci un an in carje. Of ..si merita din plin acest amic motorist orice ajutor pe care i-l putem da Editat Octombrie 29, 2008 de Alexutza_sct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 so ...pipal facem si noi cavaleria prezenta vineri de halouin la paw?? va amintesc k un amic biker are nevoie de fonduri sa revina in sha...asa ca haidem cu mic cu mare costumati sau necostumati la petrecere!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vgd Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 deci....ne intalnim in seara asta in titan la metrou???daca da...mai mergem pe undeva??? nu de alta dar nu vreau sa mai inghet bai nene ...o sa iau sifonierul cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulinaorangina Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 deci....ne intalnim in seara asta in titan la metrou???daca da...mai mergem pe undeva??? nu de alta dar nu vreau sa mai inghet bai nene ...o sa iau sifonierul cu mine Io nu pot veniii la arc Motorul meuuuuu.... nu mai vrea sa mearga ..... Da rateuri .... Cica ar fi bujiile ..... Nu l-am mai scos si m-a pedepsit ..... NU MA MAI JOK .... Sunt tare necajita .... m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Bre...data viitoare da si tu un semn ca locuri de pasager avem destule ! Ai vazut cum ai pierdut in seara asta fasii de pui ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 so ...pipal facem si noi cavaleria prezenta vineri de halouin la paw?? va amintesc k un amic biker are nevoie de fonduri sa revina in sha...asa ca haidem cu mic cu mare costumati sau necostumati la petrecere!!!! up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Vine poporu...vine ..no worry ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Vine poporu...vine ..no worry ! V-am luat si farduri. Preferati nuante anume sau va lasati pe mana mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenaline_hunter Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 si au ma anuntz pentru vineri...doar ca am o dilema..eu vreau sa vin calare..voi fii singurul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 V-am luat si farduri. Preferati nuante anume sau va lasati pe mana mea? Ne lasam pe mana ta .... sigur o sa regret decizia asta dar fie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 si au ma anuntz pentru vineri...doar ca am o dilema..eu vreau sa vin calare..voi fii singurul? stai linistit, altii au venit cu motoru' acolo cand a nins ultima oara, la sfarsitul iernii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenaline_hunter Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 da DKW inteleg..la fel sunt si eu..nu tin cont de vreme..dar daca toti din titan merg fara motoare..sa fiu eu singurul cu...ar fii aiurea..ma gandeam ca ne costumam si iesim la o plimbare inainte de party Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 da DKW inteleg..la fel sunt si eu..nu tin cont de vreme..dar daca toti din titan merg fara motoare..sa fiu eu singurul cu...ar fii aiurea..ma gandeam ca ne costumam si iesim la o plimbare inainte de party ati putea s-o faceti p-asta, mai stiu eu pe unii care s-au plimbat pe moto in pijamale, inainte de party-ul cu pijamale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 ati putea s-o faceti p-asta, mai stiu eu pe unii care s-au plimbat pe moto in pijamale, inainte de party-ul cu pijamale sau asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenaline_hunter Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 pai hai sa cadem la un comun acord...eu de exemplu akm imi caut costum pe net dar daca vorbim de pijamale ma bag:Dsi ne makiem:)ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 pai hai sa cadem la un comun acord...eu de exemplu akm imi caut costum pe net dar daca vorbim de pijamale ma bag:Dsi ne makiem:)ce ziceti? nu-mi gasesc costum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenaline_hunter Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 http://jokeshop.ro/petreceri/6--halloween/pagina13/ uite eu aici caut(daca nu gasim improvizam ceva din cearceaf sau cva de genu') Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 http://jokeshop.ro/petreceri/6--halloween/pagina13/ uite eu aici caut(daca nu gasim improvizam ceva din cearceaf sau cva de genu') vii cu yamaha?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenaline_hunter Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 ash fii venit..dar imi place libertatea asa ca vin cu honditza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Ok, repet ca sa fie clar. intre 19 30 si 21 00 o sa ma ocup de make up, deci cine vrea, sa vina in intervalul ala in Iron City, sa am timp sa va fac pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 ash fii venit..dar imi place libertatea asa ca vin cu honditza Dar vinerea viitoare vii cu yamaha?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenaline_hunter Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 pai dc sa vin cu yamaha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate