Ovy_d Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 dap...vedem noi cand. eu abia astept sa il iau, el sa fac loc altuia mai bolnav. ca al meu nu mai are nimic acum...doar benzina sa ii mai pun al meu mai ramane internat putin....e la tratament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 al meu mai ramane internat putin....e la tratament da dar nu e asa bolnav cum is gsxr-urile alea ... adica in coma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 da dar nu e asa bolnav cum is gsxr-urile alea ... adica in coma are o raceala mica dar se poate trata nu e grav astept sa ne revedem in curand!!si la sfarst sa vedem cat costa medicamentele de pe reteta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 are o raceala mica dar se poate trata nu e grav astept sa ne revedem in curand!!si la sfarst sa vedem cat costa medicamentele de pe reteta compensate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 compensate? nu prea ca e criza mare!!!unde traiesti nu te uiti la tv??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 nu prea ca e criza mare!!!unde traiesti nu te uiti la tv??? Ba da se uita, pe spice TV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Ba da se uita, pe spice TV ne cunoastem cumva? Ovidiu, ma uit doar pe OTV , acolo nu e criza de prosti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 ne cunoastem cumva? Ovidiu, ma uit doar pe OTV , acolo nu e criza de prosti Nu ne cunoastem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Nu ne cunoastem. verificam sa fiu sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 [quote name='alex ripper' date='Jan 21 2009, 11:38 PM' post='1662467: Ovidiu, ma uit doar pe OTV , acolo nu e criza de prosti dap ce sa faci...cred ca iti place de magda....ce mai face ca nu ma mai sunat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 [quote name='alex ripper' date='Jan 21 2009, 11:38 PM' post='1662467: Ovidiu, ma uit doar pe OTV , acolo nu e criza de prosti dap ce sa faci...cred ca iti place de magda....ce mai face ca nu ma mai sunat? o arde dubios cu tolea si cu DD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 breh DKW'ule... ai incercat sa le bagi in benzinarie? poate fi mai sigur si stiu ca mai era cel putin un motor acolo...in alta ordine de idei, si eu m'am trezit cu un motor mutat un pic mai incolo si cu altul cu husa taiata... incep sa intru la banuieli ca i'a apucat pe unii foamea de cand cu criza... bre, crezi ca mie drag sa le tin in benzinarie? plus ca o sa mai aduc inca 2 pana in toamna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Fratilor eu sunt ofticat foarte rau de tot. Aceste cuvinte le scriu la bautura, asa ca va rog frumos sa ma scuzati daca mananc litere sau vobesc aiurea sau daca va deranjez cu ceva din cele ce o sa scriu, acum scriu si la nervi ca paranteza facuta. In jur de ora 20:30 mi-am luat bataie de la un "smecher" din cartier pentru ca l-am rugat respectuos sa opreaasca luminile sa dau in spate. omu nu a inteles dn gestul meu facut cu flash-uri si cu stinsul din lumini. Avand o conserva de cielo cu toate geamurile aburite si vorbind si la telefon nu vedeam in spate. M-am dat jos din masina si l-am rugat respectuos sa stinga luminile sa vad sa dau in spate ca sa ii eliberez drumul. Marea lui domnie s-a ofensat si a coborat la mine si mi-a tostit 2 puni in figura de am vazut si stele verzi si galbene si mov...in 1 cuv am vazut curcubeul, Avand un fizic de invidiat (foarte slab) nu am avut curajul sa ma bat cu el pt ca nu stiam daca mai era cu cineva in masina asa ca am tacut si am mers pe burta...PLM asta e mi-am luat bataie la mine in cartier......fza urata, nu cautam scandal, vroiam sa dau in spate dar nu vedeam nimik, m-am dat jos din masina sa il rog sa stinga farurile .....si tot eu imi iau bataie...Tara de (cuvant urat) plina de tarani. Un inceput de an de rahat, cu multe necazuri...sper sa va cunosc pe fiecare si sa uit de toate, sa beau cate 1 bere cu fiecare in parte si sa fim sanatos si uniti Inca 1 data va rog sa nu va suparati pe mine pentru ce am scris, dar am vrut sa ma descarc si eu in 1 fel. Daca am procedat gresit rog pe cineva sa stearga acest "post" Ca incheiere: exista cineva acolo sus care are grija de toti, exista o roata care se invarte si ne vine randul la fiecare. Maine cand "o sa ma trezesc" o sa ma uit ce am scris Inca o data scuze daca am jignit pe cineva sau am deranjat pe cineva...dar nu am avut unde sa ma descarc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Fratilor eu sunt ofticat foarte rau de tot... ...e omeneste. pacat ca s-a ajuns la asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 ...e omeneste. pacat ca s-a ajuns la asa ceva... Romanica, nimic nu ma mai mira ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Fratilor eu sunt ofticat foarte rau de tot... scoate un certificat medico-legal si plangere la politie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruen Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 @ Ruen - motorul tau il tii la scara blocului pe Lucretiu Patrascanu vis-a-vis de IPIU? momentan motorul meu il tin in otopeni la iernat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 @ruen: unde in otopeni breh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruen Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 @ruen: unde in otopeni breh? in garajul unui coleg de munca, si aproape de locul de munca... ca lucru in aeroport... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 i'auzi .. vecine.. ia zi pe unde esti, sa ne vedem si noi la o tigare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruen Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 i'auzi .. vecine.. ia zi pe unde esti, sa ne vedem si noi la o tigare.. in BICC la Schenker tu pe unde prestezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 mai sus un pic, la MasterMind... din cate stiu mai avem "frati de suferinta" in zona... numai la Tarom stiu vreo doi... plus inca unul care era la Globe, dar tocmai ce'a plecat anu trecut in turul lumii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Am vazut un GSXF bleu cu numar rosu la posta al cui este? Care posta? prima de la sectia 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 E de mult acolo...nu l-am vazut sa se miste vreodata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruen Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 @ kayne poate ne vedem azi la o tigare la "oficiu" vorbim pe pm mai bine sa nu sara veteranii cu gura ca suntem off-topic pe forumu de titanisti; noi fiind otopenisti in acest nou context Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate