GabiButon Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 pai cand mai Alex ??? azi am muncit, maine muncesc ... luni si marti sunt liber si lucrati voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 pai cand mai Alex ??? azi am muncit, maine muncesc ... luni si marti sunt liber si lucrati voi eu nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Mai bine stabilim din timp, ca sa isi faca fiecare timp cum poate. Eu vin oricand daca nu am alte obligatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 deci baietii, fetele...cand sa ne vedem?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 cu alarma fara alarma. cu lant legata sau nelegata. cu husa fara husa... nu conteaza. cam asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 guys, where are you?? vecinu(lemne-n gard) !!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 guys, where are you??vecinu(lemne-n gard) !!!!!!!!!!!!!! prin carciumi cel pai probabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Mai tu macar ai paznic la bloc! Am un paznic care daca il trezesti nopate(dupa 12) te injura:)) Ideea este k pe Decebal au inceput sa fie daramate motocicletele parcate......nu se stie cine noapte le da un branci...oameni idioti......AVETI GRIJA DACA STATI PRIN ZONA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Am un paznic care daca il trezesti nopate(dupa 12) te injura:)) Ideea este k pe Decebal au inceput sa fie daramate motocicletele parcate......nu se stie cine noapte le da un branci...oameni idioti......AVETI GRIJA DACA STATI PRIN ZONA eu zic sa facem un filaj. e cel mai usor de prins. asta cam cand s-o incalzi si incepe sezonul si is multe motoare parcate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) eu zic sa facem un filaj. e cel mai usor de prins. asta cam cand s-o incalzi si incepe sezonul si is multe motoare parcate. Nu este o idee rea....dar este cam greu de ghicit in ce seara iese "gaozarul" Dar merita incercat Oricum merita sa ii vezi fatza cand iesim toti nervosi la el ) Editat Februarie 2, 2009 de big_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Hai cu caldura ca s-a plictisit si mileul meu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Hai cu caldura ca s-a plictisit si mileul meu ! stai calm!mai strerge praful,mai dai cu silicon ca nu mai e mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Hai cu caldura ca s-a plictisit si mileul meu ! ai asteptat tu 3 luni, ce mai e o luna in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Luna asta pe final cred ca e cea mai grea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Luna asta pe final cred ca e cea mai grea ! eu pe la inceputul lui martie cel tarziu vreau sa-l scot la aer in mod oficial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 eu pe la inceputul lui martie cel tarziu vreau sa-l scot la aer in mod oficial dai petrecere de lansare la strada?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 dai petrecere de lansare la strada?? da binenteles sarbatoresc cu niste fasii si sosul casei(dublu)!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 da binenteles sarbatoresc cu niste fasii si sosul casei(dublu)!!!! deci faci cinste...ce frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 deci faci cinste...ce frumos dap binenteles!!! sosul e din partea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 dap binenteles!!! sosul e din partea mea da' sa nu fie de la motoreta...sosul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 da' sa nu fie de la motoreta...sosul!! nu!!! de la stapan!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 nu!!! de la stapan!!! ce uameni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 ce uameni... ATENTIE!!! SATANISTII EXISTA IN TRAFIC!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 ATENTIE!!! SATANISTII EXISTA IN TRAFIC!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) ATENTIE!!! SATANISTII EXISTA IN TRAFIC!!! DKWuleeeee, ma apuc sa lucrez la logo-ul pt tricou Editat Februarie 2, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate