GabiButon Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Exista varianta sa ies sambata la o plimbarica prin bucuresti cu niste colegi monsteristi ii stiti sigur de la intalnirile mari. Care se mai baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Yellow de pe Lucretiu Patrascanu? exact ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 pe la colturile strazilor, la o punga de seminte si o bere cu borduri rezervate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 cu borduri rezervate? absolut...vodka. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Merem merem !! Iar referitor la intalnirea Titanistilor lumea inca hiberneaza ! pai zi cocos ceva concret cu "bai prietene" !!!si apropo de o intalnire oficiala a TITANILOR propun ca data oficiala 6 martie ! pana atunci cred ca toata lumea isi scoate mobra la lumina si putem face o reuniune pe cinste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 pai zi cocos ceva concret cu "bai prietene" !!!si apropo de o intalnire oficiala a TITANILOR propun ca data oficiala 6 martie ! pana atunci cred ca toata lumea isi scoate mobra la lumina si putem face o reuniune pe cinste! noi vorbeam de o intalnire la bere acum pe frigurile astea...cand o fi cald ne vedem la alea traditionale..or NOT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 noi vorbeam de o intalnire la bere acum pe frigurile astea...cand o fi cald ne vedem la alea traditionale..or NOT da bre stiu...dar acum o sa fim o mana de oameni,speram ca pana atunci sa mai intre lumea pe motoretism si sa vada si ne-om strange mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Va astept cu idei noi, caci eu nu cunosc localuri prin zona noastra. Stabiliti si subliniati si voi la sfarsit. Cred ca scot motoreta maine daca tot ma simt mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 @ Anjin - Aseara cand m-a oprit politia, tipul era si el motociclist, din greseala i-am dat talonul de la mobra si din vorba in vorba i-am cerut ID de mess sau de forum, dar m-a refuzat politicos E bine ca m-a iertat si nu m-a amentat ca vorbeam cu tine la telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 vineri eu nu poci. stiam eu ca am aranjat ceva, si mi s-a adus aminte. dar poate in weekend daca e cald si soare, scotz mobra de la garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 noi vorbeam de o intalnire la bere acum pe frigurile astea...cand o fi cald ne vedem la alea traditionale..or NOT Bere pe canceru asta ? E mai indicat un coniac bun sa te incalzesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Stie careva să scrie in Germană ? Poate cineva să mă ajute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 da' pi un'e va videtzi drajilor in ultimile vremuri? pe la sedinte cu borduri rezervate? se poate spune si asa... Stie careva să scrie in Germană ?Poate cineva să mă ajute. incearca cu ASTA ... acum depinde si ce vrei sa scrii/traduci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Stie careva să scrie in Germană ?Poate cineva să mă ajute. Kann jemand mir helfen? Bitte schĂśn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Kann jemand mir helfen? Bitte schĂśn Bitte schon-ul e pus off the context... Danke schon era potrivit, bitte schon spui atunci cand ii raspunzi cuiva la un danke schon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Am scos Honditza Plimbareeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ackard Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Am scos Honditza Plimbareeeeeeeeeeeee asa ,asa i want to see your ass ( no offence/ dar o poza la care sa nu acoperi o parte din moto nu ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 (editat) asa ,asa i want to see your ass ( no offence/ dar o poza la care sa nu acoperi o parte din moto nu ai ? Ne cunoastem? Incantata: Raven sau Elena! E primul tau post aici? Bravo: Bun venit! Vrei poze cu SLR vezi ca exista pe topicul facut de mine: Posesori de SLRuri. Aici pun ce poze vreau eu, pentru vecinii din Titan care oricum ma stiu de la intruniri, asa ca prezenta mea in poza nu e atat de importanta. Altceva?! Editat Februarie 5, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YipMan44 Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Maine se lasa cu o intalnire ? Nu de alta, dar vreau sa cunosc si eu motoristii de prin Balta Alba, ca sa stiu cu cine ma vad mai des prin trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lethal.energy Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Maine se lasa cu o intalnire ? Nu de alta, dar vreau sa cunosc si eu motoristii de prin Balta Alba, ca sa stiu cu cine ma vad mai des prin trafic as veni u placere daca as putea... sambata mi-a deschis un dobitoc usa in fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 as veni u placere daca as putea... sambata mi-a deschis un dobitoc usa in fata Si urmarile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Maine se lasa cu o intalnire ? Nu de alta, dar vreau sa cunosc si eu motoristii de prin Balta Alba, ca sa stiu cu cine ma vad mai des prin trafic chiar asa, ne vdm? as veni u placere daca as putea... sambata mi-a deschis un dobitoc usa in fata najpa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 chiar asa, ne vdm? najpa... Eu as vrea sa ne intalnim, apropo colegul nostru Anjin zicea ceva, in seara asta de un suc? ce se mai aude? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 troleul meu e la garaj, deci nu am cum sa vin cu el. abia maine il scot sa plec intr-o plimbare cu niste prieteni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Colegul Anjin isi pastreaza propunerea. Hai sa ne intalnim la ora 20:00 la metrou Titan( locul obisnuit pentru voi, in premiera pentru mine ) si de acolo mergem intr-un bar ceva pe la titan ( trebuie sa fie vreunul). Daca vreti sa veniti cu motoarele ( stiu deja vreo doi nebuni care le-au scos ) cu atat mai bine. Eu unul o sa vin pe jos caci Matilda nu e in Bucuresti. So, ramane ora 20:00 in locul obisnuti de intalnire, Metrou Titan, iesirea din parc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate