allexx_2 Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 @Anjin, vrei sa vin sa te iau cu motoreta? Hai sa stabilim o ora exacta si sa ne vedem (cei care vor sa vina) la metrou la Titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YipMan44 Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Colegul Anjin isi pastreaza propunerea. Hai sa ne intalnim la ora 20:00 la metrou Titan( locul obisnuit pentru voi, in premiera pentru mine ) si de acolo mergem intr-un bar ceva pe la titan ( trebuie sa fie vreunul). Daca vreti sa veniti cu motoarele ( stiu deja vreo doi nebuni care le-au scos ) cu atat mai bine. Eu unul o sa vin pe jos caci Matilda nu e in Bucuresti. So, ramane ora 20:00 in locul obisnuti de intalnire, Metrou Titan, iesirea din parc? Cam tarziu si e cam frig pe la ora aia si intuneric , dar cum lumea mai e pe la munca ar fi perfect pe la 20:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lethal.energy Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Si urmarile? mana stanga pe atela ghipsata, nu e nimic rupt dar e o contuzie foarte puternica. motoreta are carena stg sparta, carena fata crapata, rezervor indoit, zgariat putin cadrul si o oglinda rupta. astept sa-mi treaca mana si sa-l scot pe pasagerul masinii, adica cel care a deschis usa, la un suc . asta asa, ca sa se invete cu paiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 mana stanga pe atela ghipsata, nu e nimic rupt dar e o contuzie foarte puternica. motoreta are carena stg sparta, carena fata crapata, rezervor indoit, zgariat putin cadrul si o oglinda rupta. astept sa-mi treaca mana si sa-l scot pe pasagerul masinii, adica cel care a deschis usa, la un suc . asta asa, ca sa se invete cu paiul Nu e mai simplu sa iti plateasca reparatiile la motor si respectiv doctorul decat sa il iei la omor si sa o dai in alte bucurii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Bitte schon-ul e pus off the context... Danke schon era potrivit, bitte schon spui atunci cand ii raspunzi cuiva la un danke schon neamtul din mine nu are ce comenta Am scos Honditza :D Plimbareeeeeeeeeeeee vecinico, ne vedem azi la titan? Cica mai iau doi, trei dupa mine. Il astept pe tipul cu RCA-ul si va dau de veste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lethal.energy Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Nu e mai simplu sa iti plateasca reparatiile la motor si respectiv doctorul decat sa il iei la omor si sa o dai in alte bucurii? ideea asta era dar cine a mai dat de el? la politie n-am mai declarat vatamarea ca se deschidea dosar de cercetare penala si ne intindeam mult si bine. stiam ca asigurarea nu acopera toata dauna si trebuia sa-mi mai dea el restul de bani. si-a inchis tel si n-am mai putut sa vb cu el. dar am adresa lui, il gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 eu nu pot decat sa trec sa va vad pe la 8, apoi tre sa ajung undeva...Dar ne putem vedea de la 7.30 si pana la 8 si ceva sa se stranga lumea...Nu e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 ideea asta era dar cine a mai dat de el? la politie n-am mai declarat vatamarea ca se deschidea dosar de cercetare penala si ne intindeam mult si bine. stiam ca asigurarea nu acopera toata dauna si trebuia sa-mi mai dea el restul de bani. si-a inchis tel si n-am mai putut sa vb cu el. dar am adresa lui, il gasesc Da si tu de veste cand e sa faci o vizita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lethal.energy Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Da si tu de veste cand e sa faci o vizita ! ok, man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 eu nu pot decat sa trec sa va vad pe la 8, apoi tre sa ajung undeva...Dar ne putem vedea de la 7.30 si pana la 8 si ceva sa se stranga lumea...Nu e ok? habar nu am ... in principiu, pe la 14:00 vom fi cativa la titan. Sper ... daca asfaltul ramane ok, ne vedem si la 7:30, 8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 (editat) Atunci ramane ora de intalnire 7.30 la statia de metrou titan, gura din parc si se sta pana vrea fiecare. Il asteptam si pe Anjin cu Allexx Editat Februarie 6, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 hello . daca reusesc sa scap mai repede de treaba poate trec si eu,ne cunoastem personal si poate la un suc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 ideea asta era dar cine a mai dat de el? la politie n-am mai declarat vatamarea ca se deschidea dosar de cercetare penala si ne intindeam mult si bine. stiam ca asigurarea nu acopera toata dauna si trebuia sa-mi mai dea el restul de bani. si-a inchis tel si n-am mai putut sa vb cu el. dar am adresa lui, il gasesc Da si tu de veste cand e sa faci o vizita ! need help ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 need help ?!? Te anunt eu cand m-o anunta el ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Te anunt eu cand m-o anunta el ! es! es! ai andãrstend. a murit americanu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Atunci ramane ora de intalnire 7.30 la statia de metrou titan, gura din parc si se sta pana vrea fiecare. Il asteptam si pe Anjin cu Allexx Sigur o sa fiu prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Ok, atunci ajung si eu la 7:30. @Raven: sa nu uiti te rog lamaita galbena @Alexx : man, nu am nici echipamentul in Bucuresti si nici nu sunt fan sa fiu pasager ( imi place la ghidoane ) asa ca de data asta iti multumesc frumos dar o iau pe jos ( e vremea frumoasa ) Insa de abia astept sa tragem o tura fiecare pe a lui, cand o aduc si eu pe Matilda in Bucuresti. Hai ca poate ne strangem cativa. Ramene incepand cu 7:30 la Metrou Titan urmand ca apoi, daca sunt doritori sa ne bagam intr-o crasma sa cisntim cum se cuvinte vremea buna de afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 yeeeyyyyyy anjin: nu uit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 yeeeyyyyyy anjin: nu uit adu-i o portocala mai bine, sau o mandarina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Da da, sunt bune si alea... au vitamina C si asta ajuta la baieteii in crestere asa ca mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Da da, sunt bune si alea... au vitamina C si asta ajuta la baieteii in crestere asa ca mine Daca tu esti in crestere, eu ce sa mai zic...asta da dilema! Am tras o fuga pana in targ la vitan la louis si am crezut ca mor de cald...Intr-un final am ramas cu geaca de piele de vara si o bluzita...Nu imi vine sa cred ce frumos e afara! Sa tina tot asa!!!! Ma duc afara sa curat lantul si sa il ung, ne vedem la titan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Opa, prima intalnire pe anu asta? Daca ma primiti, promit sa nu o ratez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Opa, prima intalnire pe anu asta? Daca ma primiti, promit sa nu o ratez Asa e, ne mobilizam cativa si ne intalnim la statia de metrou titan, gura din parc (locul nostru de intalnire) de la ora 19.30. Poate nu apari ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Bai la ce vreme e afara... cine are motoru' in Bucuresti si nu vine cu el ar trebui sa primeasca niste castane din partea celorlalti care 'sufera' pe margine Iar cine nu are motoreta inca gata de actiune pe 2009, tot nu are motiv sa nu apara chiar si asa "pieton" si sa ia o gura de aer curat " a la IOR park ". Deci hai in parc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Hello girls and boys! Cred ca am omis sa ma prezint si eu pe topicul asta Aaasaaaadaaaaar... eu sunt Alice, stau la Piata Salajan si am din toamna o ceberica mica de 125 Pe unii dintre voi va stiu de pe mess sau din poze; mi-ar face placere sa ajung sa va cunosc si personal.. Daca vine cineva diseara la petrecerea de la Biker's Otopeni, ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate