Nyt Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Te-au ajuns blestemele ! Sa vezi cum se transforma Yamaha ta in Ducati ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 eu is sigur ca is blestemele monsteristilor, dar nu-i bai, ca se rezolva fa-le un ritual "voodoo-i..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Te-au ajuns blestemele ! Sa vezi cum se transforma Yamaha ta in Ducati ! niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Te-au ajuns blestemele ! Sa vezi cum se transforma Yamaha ta in Ducati ! adic' Dumaha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 fa-le un ritual "voodoo-i..." isi fac singuri ca si-au luat ducati, doar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 isi fac singuri ca si-au luat ducati, doar da' s-au lamurit Ducatristii ce-i cu mufele alea in plus? or fi de la sistemu' de auto-fail? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 adic' Dumaha? nu Yamati no offence Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 nu Yamati no offence __________________________________________ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 adic' Dumaha? e de tinut minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 macar ieo am o Yamaki 85% Yamaha, 15% Suzuki!!! se pune in calcul ji toba de Honda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 daca ghiciti si ce moto are ovy_d aveti un premiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 daca ghiciti si ce moto are ovy_d aveti un premiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 daca ghiciti si ce moto are ovy_d aveti un premiu f 2,3(6)πR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 f 2,3(6)πR cald, cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 ce aveti bre de va luati de tarfa mea ??!!! nu am mai intrat de mult pe aici si odata cu soarele a inceput sa mai renasca si topicul asta...bravos! le urez un bine ati venit membrilor noi si la mai multe drumuri fara evenimente pe 2009 ne vedem in curand la titan f 2,3(6)πR hai lipaleee ca mai ai 3 posturi pana ajungi SUPER MEMBRU!! si sa sarbatorim trebuie sa dai un bax de....B A R N I !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Sa nu il faca SuperMembra ca sa vezi atunci distractie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Sa nu il faca SuperMembra ca sa vezi atunci distractie ! e bine si asa indiferent de cum o sa ajunga,barni tot trebuie sa dea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 d-al `reacu nu le fac pe toate 3...nah acu is 2, dar voi evita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fane_CBRel Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Sa nu il faca SuperMembra ca sa vezi atunci distractie ! ) sa nu-i greseasca sexul ah?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 http://www.eastbike.ro/Indexs/INFORMATII.html ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 e bine si asa indiferent de cum o sa ajunga,barni tot trebuie sa dea visati voi la barni cred ca voi aveti de dat sa nu apara filmuletele compromitatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 http://www.eastbike.ro/Indexs/INFORMATII.html ce parere aveti? Sanatate pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 si virtute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 QUOTE (Nyt @ Feb 9 2009, 09:30 AM) Te-au ajuns blestemele ! Sa vezi cum se transforma Yamaha ta in Ducati ! niciodata. QUOTE (DKWraith @ Feb 9 2009, 09:32 AM) adic' Dumaha? e de tinut minte QUOTE (Nyt @ Feb 9 2009, 09:30 AM) Te-au ajuns blestemele ! Sa vezi cum se transforma Yamaha ta in Ducati ! niciodata. QUOTE (DKWraith @ Feb 9 2009, 09:32 AM) adic' Dumaha? e de tinut minte cred ca am intzeles cum sta treaba: e treba cu demistrochizarea tiribonflaxului, medadibulatorul este cred cu tepenel cu maner pe stanga.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 cred ca am intzeles cum sta treaba: e treba cu demistrochizarea tiribonflaxului, medadibulatorul este cred cu tepenel cu maner pe stanga.......... defapt e vorba de : incongruenta fenomenologica si introsprectiv cromatic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate