Ravenitza Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Tu ce cauti bre aici! Mrrrr...Defapt tac ca la sibiu cu cine ma mai dau eu enduro in afara de mine si ravenita. nu stiu de tine? rippere!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ma sperii!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Titanul este un element chimic din grupa a IV-a a tabelului periodic. Numele său provine de la cuvântul grecesc Titanos (titani). Simbol chimic: Ti Număr atomic: 22 Masă atomică: 47,88 g/mol Densitate, (la 20°C): 4,5 g/cm³ , (puțin superioară aluminiului) Electronegativitate (pe scala Pauling): 1,5 Punct de topire: 1660 °C Punct de fierbere: 3260 °C Stare: solidă (metal) Culoare: alb-strălucitoare (în stare pură) Rezistență la tracțiune: excelentă. Titanul este un metal cristalizat în rețea hexagonală compactă. Are asemănări cu fierul sau cu nichelul. Este dur Âşi casant. În stare foarte pură este maleabil. Conduce bine căldura Âşi electricitatea. Este mai uÂşor decât alte metale cu proprietăți mecanice Âşi termice similare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 @ravenitza - vineri la intrunire promit sa vin cu 1 ciocolata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 (editat) Voi incercati sa va puneti bine cu mine....bine!!!! Aduceti aduceti, ca reusiti Eu vin cu mandarinele! Editat Februarie 10, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Mai sunt Bikeritza,Aileea si Mikulinaorangina ! chiar bre salutare fetelor! tot la iernat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 chiar bre salutare fetelor! tot la iernat?? dar tu? tot la iernat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Tu ce cauti bre aici! Mrrrr...Defapt tac ca la sibiu cu cine ma mai dau eu enduro de tine? rippere!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ma sperii!!!!!!!!!!!!!! rav daca aduci berea te las cu orice motoreta vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 rav daca aduci berea te las cu orice motoreta vrei Sa vine vara si ti-am zis ca si anul asta vin la voi...dar promit ca stau mai mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 dar tu? tot la iernat? la mine e semi iernat ...am iesit cu ea din garaj dar nu merg ca inca nu am asigurare...@nyt: mai este o titanista, alice cea mai noua membra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 las` ca se intoarce a mea in service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 (editat) las` ca se intoarce a mea in service asa grav e pana la urma??? am uitat sa te felicit...domnule SUPER MEMBRU :) Editat Februarie 10, 2009 de ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 asa grav e pana la urma???am uitat sa te felicit...domnule SUPER MEMBRU nu stiu cat de grave e, dar voi trece pe la clavi mai tarziu sa vaz ce zice. pentru ca n-am nici manualul de la Haynes sa ma uit la circuitul electric. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 allexx schimba avatarul te rog i love dogs...that's not funny! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 nu stiu cat de grave e, dar voi trece pe la clavi mai tarziu sa vaz ce zice. pentru ca n-am nici manualul de la Haynes sa ma uit la circuitul electric. am inteles...sper sa nu fie ceva foarte grav,s-ar putea sa fie vreun fir intrerupt sau un contact imperfect...ma rog dute la doftor clavi ca te rezolva sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N-X-R Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Sa vine vara si ti-am zis ca si anul asta vin la voi...dar promit ca stau mai mult! Hertzlich willkommen! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 la mine e semi iernat ...am iesit cu ea din garaj dar nu merg ca inca nu am asigurare...@nyt: mai este o titanista, alice cea mai noua membra dada, tot la iernat inca.. si tot fara asigurare dar vine ea calduraaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 dada, tot la iernat inca.. si tot fara asigurare dar vine ea calduraaaaaaaa Mai stim noi pe cineva care umbla fara asigurare... nu-i asa rvn? Aveti grija daca umblati zilele astea, mai ales ca-s anuntate iar lapovite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Care stie pasi pentru a face o plangere impotriva procesului verbal de constatare a contraventiei in termen 15 zile ,care se depune la judecatoria sector 3.Pentru o amenda de circulatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Ai semnat ca nu esti de acord cu cele constatate sau ai scris ca nu ai obiectii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Apropo de RCA... sa nu mai umblati fara. Pe mine m-a oprit politia in Ploiesti ( fix pe mine din tot traficul) si m-au intrebat de asigurare direct. "Actele dumneavoastra. Si asigurare aveti?". In fine, era prea frumos afara ca sa mai comentez cu ei dar eu stiam ca nu au voie sa opreasca prin "sondaj". Ori e filtru si opresc pe toata lumea ori te opresc ca ai facut "ceva". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 (editat) @ravenita: E chiar super poza si eu iubesc cainii foarte mult, am avut un bloodhound dar l-am dat ca mi-a ros peretele @orlyy9: Ca sa faci plangere contravenrionala ai nevoie de: 1 timbru judiciar de 0.25 bani (vezi ca se gaseste cam greu) 1 taxa de 5 lei care o platesti nu stiu unde exact, iti pot spune doar locatia: o iei printre turnurile gemene Sitraco (de la podul Izvor) primul bloc pe partea dreapta la parter 1 palngere contravenrionala Oricum daca te duci la judecatoria sectorului 3 si intrebi pe femeile de la xerox iti vor da toate detaliile si te vor ajuta si cu plangerea contraventionala. Eu unul asa am facut...numai ca judecatorul nu a fost asa de ingaduitor cu mine Sper ca nu am omis nimic Editat Februarie 10, 2009 de allexx_2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 dada, tot la iernat inca.. si tot fara asigurare dar vine ea calduraaaaaaaa asa e vine caldura sa speram sa vina si banii de asigurare si de benzina...in rest timp se gaseste pentru plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Mai stim noi pe cineva care umbla fara asigurare... nu-i asa rvn? Aveti grija daca umblati zilele astea, mai ales ca-s anuntate iar lapovite. da si eu stiu pe cineva Am iesit cu Ripperul acum, si sincer nu prea ma mai atrage sa ies cu motorul, e prea frig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 da si eu stiu pe cineva Am iesit cu Ripperul acum, si sincer nu prea ma mai atrage sa ies cu motorul, e prea frig. dap, si mi-am facut senzorul, si m-am plimbat cu Ravenita. si a fost frumos, dar cam frigulet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Ha ha, cum sa nu te mai atraga sa iesi cu motorul? Poate vrei sa spui ca: "desi ma atrage sa ies cu motorul simt ca vreau sa imi exersez rabdarea si nu ma mai plimb pana s-o face mai frumos." Acum serios vorbind... intr-adevar e cam frig si se pare ca macar in urmatoarele 2 saptamani o sa facem pauza. Stiu eu pe "cineva" pe aici pe forum care ne tot ameninta cu vreme proasta si ninsoare pana la inceputul lui martie. Asteptam mah hainule acuma si vesti bune @Rav: lamita ta sta frumos pe Matilda ( aka Kizu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate