Ovy_d Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Acu le bagi pe toate in aceeasi oala si tu ..rusine sa-ti fie !!! pai ce nu e asa???vezi ca barbatii sunt majoritari pe topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 pai ce nu e asa???vezi ca barbatii sunt majoritari pe topicul asta Si tre sa fie asta o problema ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Si tre sa fie asta o problema ? nu tocmai ca avem grija de fetele noastre numai sa nu mai faca atata scandal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 (editat) bikerii de "magheru"(eu, ripper, THC si Alexutzza), au cam inghetat Lapovita la intoarcere, vant puternic si strazi pustii Intr-un cuvant, a fost al dracului de frumos vineri daca e OK, ne vedem la titan Editat Februarie 12, 2009 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 nu tocmai ca avem grija de fetele noastre numai sa nu mai faca atata scandal Fetele voastre sunt foarte cuminti ,nu face nimeni scandal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Fetele voastre sunt foarte cuminti ,nu face nimeni scandal pacat,ar trebui sa faca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 brr.... ce vreme, care vine la un vin fiert , sau altceva cald la ursu' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 (editat) pai sir ALEX RIPPAR, sir THC,d-nul GABIBUTON,d-nul SYMBOLIC,d-soara ALEXUTZZA,my self ,si cine o mai vrea si o mai pofti Editat Februarie 12, 2009 de ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 ai dreaq, in cartier nu va mai place sa beti.. ntztz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fane_CBRel Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 bikerii de "magheru"(eu, ripper, THC si Alexutzza), au cam inghetat Lapovita la intoarcere, vant puternic si strazi pustii Intr-un cuvant, a fost al dracului de frumos vineri daca e OK, ne vedem la titan s-a km nasolit vremea .... k si azi vroiam sa le scoatem dar... speram la vreme frumoasa ; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 s-a km nasolit vremea .... k si azi vroiam sa le scoatem dar... speram la vreme frumoasa ; gresit. noi le-am scos. plimbat frumos. maine daca nu ploo sau ninje am vb cu gabi si Symbolicu sa ne vedem la titan. intalnire in 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackpearl Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 la mine e semi iernat ...am iesit cu ea din garaj dar nu merg ca inca nu am asigurare...@nyt: mai este o titanista, alice cea mai noua membra omule daca vrei rca...sunt aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 toar`shi se anunta careva in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 toar`shi se anunta careva in seara asta? prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 prezent! Unde va duceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Unde va duceti ? in titan...scoti broscutza albastra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Unde va duceti ? oriunde, daca merge si broscuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Sa faceti poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 pai nu ajungi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 pai nu ajungi ? Nup, cat timp e frig afara nu imi permite sanatatea sa ies cu motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Nup, cat timp e frig afara nu imi permite sanatatea sa ies cu motorul... au, treaba cu piciorul saracuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 au, treaba cu piciorul saracuta Aaa nu, piciorul e acceptabil, adica pot suporta temperaturi cat de cat scazute. Insa nu am voie sa stau mult in frig, niste dureri de cap...In fine, lasa ca nu mai e mult si vine primavara. Problema e ca tre sa desfac bateria sa o iau in casa zilele astea...si mi-e o lene........................................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 toar`shi se anunta careva in seara asta? La cat? Tot la gura de metrou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 La 7 parca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fane_CBRel Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 La 7 parca ! da in principiu p la 7 la gura de metrou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate