Ovy_d Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) ok nu te da de gol...asa crezi tu in alta ordine de ideei ,care din voi de pe topicul asta va prezentati vineri in biker's la party?? Editat Martie 11, 2009 de ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) haha,bine ca mi-ati amintit Nenea Switch,cum e pasager la Gixx? Inca nu mi-am facut o impresie Las' ca azi imi imbrac si eu capra.... pe urma ma duc sa ma dau la ALba Iulia, ca e la moda Editat Martie 11, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Inca nu mi-am facut o impresie Las' ca azi imi imbrac si eu capra.... pe urma ma duc sa ma dau la ALba Iulia, ca e la moda Vin si eu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) Vin si eu ? Pasagera, nu? Daca vii cu broscuta nu te iau, ca te prierzi! Editat Martie 11, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Vin si eu ? daca te duci si tu alex sa treci pe la mine sa-ti dau o harta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 daca te duci si tu alex sa treci pe la mine sa-ti dau o harta... Mey,eu stiu bine ca daca vreau sa ajung la unirii fac dreapta ,nu ocolesc rondu',altii nu stiu asta din cate am vazut Dar e bine si o harta ,Ovi ,sa fie a bucurestiului ,cu zonele berceni, drumul taberei,rahova...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Mey,eu stiu bine ca daca vreau sa ajung la unirii fac dreapta ,nu ocolesc rondu',altii nu stiu asta din cate am vazut da bre dar racerii semaforisti ca gixxu(care are honda)vor sa se dea cu genunchiul jos in rond la alba iulia ca sa agatze pitzipoance Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 da bre dar racerii semaforisti ca gixxu(care are honda)vor sa se dea cu genunchiul jos in rond la alba iulia ca sa agatze pitzipoance A zis cineva pitipoancerondgenunchi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Si tu ai racit ma? Futu-i ceapa caprei masii!!!!! :D Cum a crapat capul caprei in paispe ! Buna dimineata la pranz titanisti raciti ! Ceai de tei , lamaie si miere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 A zis cineva pitipoancerondgenunchi? da bre te prezinti vineri in biker's ? dar joi la ursu? Cum a crapat capul caprei in paispe ! Buna dimineata la pranz titanisti raciti ! Ceai de tei , lamaie si miere! si in completare...binenteles ASPIRINA SARACULUI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 da bre te prezinti vineri in biker's ? dar joi la ursu? si in completare...binenteles ASPIRINA SARACULUI Joi ma prezint la munca...vineri cred ca vin in biker's Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Offtopic, poate are nevoie cineva: /index.php?showtopic=328044 Ontopic: sper sa ajung si eu vineri, depinde cum ma simt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Joi vin si eu, si cred k si vineri, dar sincer m-as fi dus sa cant la tobe si la bass Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 se baga cineva la o plimbare diseara cu plecare la ora 19:30? titan-branesti-fundulea-A2-titan-fiecare la casa lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 alex & gaby va prezentati maine seara la ursu ? eu dimineatza fac schimbu de ulei si filtru si dupaia ii dau goana pana la ploiesti sa imi cumpar ceva de la paulas seara sunt liber si daca e mergem impreuna la ursu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 se baga cineva la o plimbare diseara cu plecare la ora 19:30? titan-branesti-fundulea-A2-titan-fiecare la casa lui? salut eu ma vad cu inca un prieten la titan in jurul orei 7,poate facem impreuna plimbarea..noi nu avem un traseu anume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Ma bag si eu daca promiteti sa nu sariti (cu mult) de 100 la ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Ma bag si eu daca promiteti sa nu sariti (cu mult) de 100 la ora nu sarim,pai atunci la 18.45 la gura de metrou din parc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) era sa zic o prostie, intre timp daca am vazut ca nu a sarit nimeni, mi-am schimbat programul, ma intalnesc cu niste baieti in crangasi si dam o raita prin bucuresti, nu ne-am hotarat inca dar ne hotaram acolo. Ce ziceti? oricum e prea frig pentru aceasta plimnbare, poate o facem sambata ca e vreme frumoasa si ne organizam din timp Editat Martie 11, 2009 de allexx_2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) Eu tocmai am aflat ca nu am carenele inca, asa ca... pas! Editat Martie 11, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Eu tocmai am aflat ca nu am carenele inca, asa ca... pas! Pai si la o plimbare prin buc? nu te bagi?nu se baga nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Pai si la o plimbare prin buc? nu te bagi?nu se baga nimeni? Nu scot Dominatoru cu moaca de ratbike; am si eu mandria mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Nu scot Dominatoru cu moaca de ratbike; am si eu mandria mea Ok...alegerea ta. Parca la prima intalnire de anu asta de la Titan cred ca ai dat 1 tura cu mine pana la casa poporului si innapoi pana in diham (cu inca 2 copii cu 125cc) sau ma insel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Ok...alegerea ta.Parca la prima intalnire de anu asta de la Titan cred ca ai dat 1 tura cu mine pana la casa poporului si innapoi pana in diham (cu inca 2 copii cu 125cc) sau ma insel? Da, dom'ne, io eram. Te-ai cam dat la fund de-atunci, eh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Da, dom'ne, io eram. Te-ai cam dat la fund de-atunci, eh? asa se pare...nu am avut timp sincer si nici net acasa nu mai am sa vad cand mai iesiti voi asta seara vreau sa ies si eu la o plimbare cu cativa motociclisti de pe forum Nici la intruniri nu am mai ajuns...o sa iti povestesc ce am patit cand ne-om mai vedea face 2 face Nu pot sa fac nimic sa te conving sa iesi la o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate