allexx_2 Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Cred ca sunt un specimen dubios - mie nu mi-e frig pe motor Doar cand uit sa-mi iau cagula sau se trezeste vreun reisar sa-i dea 150 cand am viziera dechisa Cine te pune sa stai cu viziera deschisa...si nu aveam 150 aveam 120....................cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Sunt cam udati ghioceii astia.... Iar o sa vina ploaia. Macar in weekendul asta nu sunt in tara asa ca oricum nu as fi putut sa ma plimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Sunt cam udati ghioceii astia.... Iar o sa vina ploaia. Macar in weekendul asta nu sunt in tara asa ca oricum nu as fi putut sa ma plimb. eu sunt cu mobra la munca si cred ca o sa ma prinda ploaia pe drum si eu ca boul nu mi-am luat pantalonii cu mine si sunt in blugi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Pai e simplu : pleaca mai repede de la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Pai e simplu : pleaca mai repede de la munca Nu pot la 18 termin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Nu pot la 18 termin Nu-i bai...mai cresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Nu-i bai...mai cresti Si o sa racesc si intru in clubul celor raciti cu ceai cald, miere si aspirina saracului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Si o sa racesc si intru in clubul celor raciti cu ceai cald, miere si aspirina saracului Detalii, detalii Deci maine seara facem adunare si mergem la petrecerea din Bikers Otopeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 da!!!!!! dar cine ma ia pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 da!!!!!! dar cine ma ia pasager? daca te risti nu am nici o pb.. in seara asta aveti chef de plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Deci maine seara facem adunare si mergem la petrecerea din Bikers Otopeni? Eu va astept acolo, ca ma duc devreme ps. Tocmai vin de-afara, de la o plimbare cu trike-ul... de senzatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 (editat) ba cine ma ajuta si pe mine sa ia legatura cu aileea sa-mi aduca si mie protectiile alea pe care i le-am imprumutat? nu am net de vreo 2 saptamani si mie tare greu. care aveti numarul ei datii voi un sms sa ma sune sau sa-mi dea un e-mail. si fac cinste... maine va astept la metro... gata ca nu mai lasa asta pe net ca cica costa aaa si niste up-uri la aia din semnatura... Editat Martie 12, 2009 de pachemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Ok deci ramane maine sa ne intalnim intre orele 19-20 la gura de metrou si cine vrea apoi plecam in Otopeni la party. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 (editat) ba cine ma ajuta si pe mine sa ia legatura cu aileea sa-mi aduca si mie protectiile alea pe care i le-am imprumutat? nu am net de vreo 2 saptamani si mie tare greu.care aveti numarul ei datii voi un sms sa ma sune sau sa-mi dea un e-mail. si fac cinste... baga id-ul meu si iti dau eu detalii dj_ovy_d Eu va astept acolo, ca ma duc devreme sa ocupi mese si scaune, ca de obicei cei din titan se prezinta la evenimente.... Editat Martie 12, 2009 de ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julian.smith Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 sal'tare baieti ! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 sal'tare baieti ! ! ! salutare!!toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 bai Ovidiu, ce logo misto ai domne Ok deci ramane maine sa ne intalnim intre orele 19-20 la gura de metrou si cine vrea apoi plecam in Otopeni la party. Uratilor! eu lucrez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 bai Ovidiu, ce logo misto ai domne dap... stiu....mi sa mai spus... tu ce mai zici ai fost la plimbari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 bai Ovidiu, ce logo misto ai domne Uratilor! eu lucrez Numai tu ai norocul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 sa ocupi mese si scaune, ca de obicei cei din titan se prezinta la evenimente.... va ocup o masa, copii? sau ati facut vreo rezervare? sa-mi ziceti ca sa stiu.. Uratilor! eu lucrez cum bre, pai si casca?? ooofff... nu-i bine deloc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Numai tu ai norocul asta... cum bre sefa' nu mai lucrezi?? va ocup o masa, copii?sau ati facut vreo rezervare? sa-mi ziceti ca sa stiu.. nu am facut nici o rezervare,dar ai putea sa ocupi o masa daca se poate ca nu se stie,daca nu se vine mai primim si pe altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 nu am facut nici o rezervare,dar ai putea sa ocupi o masa daca se poate ca nu se stie,daca nu se vine mai primim si pe altii s-a notat la catastif.. de-abia astept sa ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 s-a notat la catastif.. de-abia astept sa ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 cum bre sefa' nu mai lucrezi?? eu? nu...tre sa ma ocup de facultate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 eu? nu...tre sa ma ocup de facultate. stiu ca esti si la facultate,dar pana acum te descurcai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate