Stefan33 Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Seara buna tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Ati innebunit cu totii. Cum lipseste sefa cum va faceti de cap. Ravenitzaaaa...sefaaaaaa....uite baietii fac benzina si nu vor sa impartaaaaa...... Ii las, ma fac ca nu vad...nu de alta dar nu imi murdaresc eu rezervoru cu benzina aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Raven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 cum!? ma dai pe mine pe stikere ??? hmm!!! Nu, fratele meu buton, ii astept cu stickere sa le pun pe monstericiuri. Pe tine nu te dam nici daca vrei tu sa te duci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Seara buna tuturor! seara buna, domnule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Raven Switch, pls cand ne mai intalnim adu-mi si mie ce te-am rugat cu stickerele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Switch, pls cand ne mai intalnim adu-mi si mie ce te-am rugat cu stickerele Sigur, shefa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Nu, fratele meu buton, ii astept cu stickere sa le pun pe monstericiuri. Pe tine nu te dam nici daca vrei tu sa te duci m-am linistit. Trebuie sa avem grija de femei. Astia au de gand sa vina in gasca mare, sa ne terorizeze femeile cu sunetul lor asurzitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Ma puteti indruma catre un RCA ieftin? E cineva prin zona care se ocupa de asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Valentin Burcin - 0745.180.016 RCA ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Multumesc! Face parte din comunitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 cata benzina obtinem cu vanzarea unui MONSTER? Ne ajunge sa facem plinul intregii gasti de japoneze? Ne-ajunge bre Facem un drum pana la mare si inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 butoane, ai belit cariciu'. la garajul monsteristic nu ai venit, cu bere nu ne-ai scaldat, maine vine invazia monsterisitca peste voi. ai timp sa te reglezi pana in ora 12.00. altfel, dupa 19.30. o sa fie urgie prin cartierul vostru de balta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 butoane, ai belit cariciu'. la garajul monsteristic nu ai venit, cu bere nu ne-ai scaldat, maine vine invazia monsterisitca peste voi. ai timp sa te reglezi pana in ora 12.00. altfel, dupa 19.30. o sa fie urgie prin cartierul vostru de balta. Liviule va asteptam cu mic cu mare... ne intalnim la ora H in punctul P de intersectie a doua drepte Gabi nu a ajuns ca a stat cu mine si cu Zanu. El saracu a carat carpele dupe el. Deci cautati-ma pe mine nu pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Gabi nu a ajuns ca a stat cu mine si cu Zanu. El saracu a carat carpele dupe el. Deci cautati-ma pe mine nu pe el Ati fost in plimbari voi trei.. am aflat eu tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Liviule va asteptam cu mic cu mare... ne intalnim la ora H in punctul P de intersectie a doua drepte Gabi nu a ajuns ca a stat cu mine si cu Zanu. El saracu a carat carpele dupe el. Deci cautati-ma pe mine nu pe el Ce bataie va trebuie mah !!!! nu anuntati si voi ,mergeti pe burta mereu ..mama voastra Alexutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 (editat) Ati fost in plimbari voi trei.. am aflat eu tot dap, banuiam ca ai aflat, plus ca ai ratat un tricou sa il pozezi. P.S. alecsxutzza, nu uita ca pretenul tau e ducatrist, si tu dai in ducati? Editat Martie 18, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Ma puteti indruma catre un RCA ieftin? E cineva prin zona care se ocupa de asa ceva? salut. ti-am trimis un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 salut. ti-am trimis un PM Imi trimiti si mie unul? Ca maine raman fara asigurare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Imi trimiti si mie unul? Ca maine raman fara asigurare... si eu tot maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 dap, banuiam ca ai aflat, plus ca ai ratat un tricou sa il pozezi. damn it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Imi trimiti si mie unul? Ca maine raman fara asigurare... eu mai am 3 zile...pe 21 expira deci ar fi util un pret damn it nu-i bai, ca nu l-a vazut nimeni, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Ati fost in plimbari voi trei.. am aflat eu tot ti-am vazut mobra te-am cautat pe acolo, dar nu erai Lucreaza bine, bine omul tau mi-a placut ce am vazut acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 ti-am vazut mobra te-am cautat pe acolo, dar nu erai Lucreaza bine, bine omul tau mi-a placut ce am vazut acolo pai io mai si muncesc, nu ma plimb toata ziua ca altii ma bucur ca ti-a placut.. poate te hotarasti si tu sa-ti faci o casca de om serios (a se citi asortat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 pai io mai si muncesc, nu ma plimb toata ziua ca altii ma bucur ca ti-a placut.. poate te hotarasti si tu sa-ti faci o casca de om serios (a se citi asortat) mie nu mi-a placut...sunt urate cu spume (glumesc) cand se apuca de imprimat tricouri trec pe la el sa imi fac si eu, ca de vopsit motorul n-am de gand, sau nu aerograf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate