Stefan33 Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Nu am nimic mai bun de facut, asa ca as face orice! ...Ca sa pierd niste timp! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 nu-i bai, ca mut mobra letz get outtttttttttttttttttttttttttt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 letz get outtttttttttttttttttttttttttt :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Deci pana la urma scoate cineva mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 care merge la KFC ??? mi-e foame.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 care merge la KFC ??? mi-e foame.. Faci cinste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Faci cinste? in principiu NU..dar poti sa ma mai intrebi o data haideti lume..ca mor de foame.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Pachemoane cred ca ne-ati injurat aseara ca v-am pierdut,oricum raman dator 2 litri de benzina si m-au ajuns si blestemele ca am racit rau.Pana vineri sper sa-mi revin sa mai bagam un doner kebap, ce-i ala kfc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Pachemoane cred ca ne-ati injurat aseara ca v-am pierdut,oricum raman dator 2 litri de benzina si m-au ajuns si blestemele ca am racit rau.Pana vineri sper sa-mi revin sa mai bagam un doner kebap, ce-i ala kfc? kebap ?nu prea mi-a placut sincer..nu ca kfc-u ar fi more healthier.. te risti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 (editat) Mai mergeti la KFC? ...k mi s-a facut si mie foame Editat Martie 21, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Mai mergeti la KFC? ...k mi s-a facut si mie foame nu...hahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 nu...hahaha o fost bun kfc-u... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 care stie de unde pot sa imi iau :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 (editat) Vrei mitraliera? Te costa, si te costa MULT... ...asa ma, mancati si va plimbati fara mine... Editat Martie 21, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Lasa breh k o ia in leasing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 rippereee, sunt vulnerabili monsteristii !!! canapeaua monsteristica E timpul sa atacam !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 (editat) rippereee, sunt vulnerabili monsteristii !!! canapeaua monsteristica E timpul sa atacam !!! Va dau eu alti sefi in "titan", de nu va vedeti! Sorry baieti dar ieri pana la urma am iesit la plimbare prin oras, am bagat si o clatita in regie. Azi ce faceti? Eu mai incolo sigur ies sa curat si ung lantul. Editat Martie 22, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Buna dimineata! Eu ma plictisesc in fata blocului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Buna dimineata! Eu ma plictisesc in fata blocului... haideti pe afara.. eu ies in 30 min... peace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Eu acu nu am cum sa ies, am parul ud dupa baitza, insa mai tarziu as iesi...dar nu stiu unde Dupa 2... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Eu deja sint afara! Zac pe o banca in fata blocului si butonez telefonul. Astept sa-mi pice ceva de mesterit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Eu deja sint afara! Zac pe o banca in fata blocului si butonez telefonul. Astept sa-mi pice ceva de mesterit... Dar tu nu ai permis or somth'? de ce nu iesi cu motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cioranitza Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Ma bag si eu in seama aiurea ca un motorist aspirant:D Asfalt uscat si plimbare placuta sa aveti ca tare e frumos pe afara si tare fain e cand va aud/vad trecand! Imi dati putere sa-mi pun mintea la contributie sa fac bani suficienti sa imi pot lua si eu si un motor pe langa casca asta:))) o iau pe bucati deh! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Am si motor si permis dar trebuie sa-i schimb uleiul, filtrele, bujiile, dupa care trebuie RCA si ITP! Fiind cam rece afara, nu prea imi vine sa ma apuc de treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Aaa, am inteles! Da nu e greu sa schimbi consumabilele...macar in zilele calde pregateste-o de ITP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate