switch Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Daca-i vorba de plimbare si nu de frecat duduia la Arc, cred ca m-as baga eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Buna dimineatza si bine v-am regasit dracii mei!!!! Ce bine e sa fi la casa ta si sa dormi in patul tau! Sefa place la tine cum am cantat aseara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Buna dimineatza si bine v-am regasit dracii mei!!!!Ce bine e sa fi la casa ta si sa dormi in patul tau! Sefa place la tine cum am cantat aseara!!! Evident, altfel nu imi miscam fundul pana in spate la tine Ce sa mai comentez, avem oameni talentati in Titan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Buna dimineata! Se antureaza cineva la o kfa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Sefa place la tine cum am cantat aseara!!! si eu am plecat exact cand era mai interesant ; sa-mi fie rusine 5 minute ; ps-ai dat autografe,Mesterila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 si eu am plecat exact cand era mai interesant ;sa-mi fie rusine 5 minute ; ps-ai dat autografe,Mesterila? Despre ce vorbiti voi ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 (editat) Despre mica cantare la tobe a lui Mesterila, ieri la Ursu la Jam Session Ma intorc la treaba: curat lantul si spal motorul Editat Martie 26, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 si eu am plecat exact cand era mai interesant ;sa-mi fie rusine 5 minute ; ps-ai dat autografe,Mesterila? Inca nu, dar daca va fi nevoie voi da cu cea mai mare placere , iar la primul concert voi da bilete gratis la cunoscuti! Evident, altfel nu imi miscam fundul pana in spate la tine Ce sa mai comentez, avem oameni talentati in Titan... Dupa percutie a urmat chitara si a iesit chiar bine, cred eu, k oricum tarziu mi-am dat seama de fapt ce vroia sa cante meseriasu de la a 2-a chitara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 diseara se anunta ceva? pe la 7 cred ca imi fac aparitia la metrou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Despre mica cantare la tobe a lui Mesterila, ieri la Ursu la Jam Session Ma intorc la treaba: curat lantul si spal motorul ieri??nu vineri era??? diseara se anunta ceva? pe la 7 cred ca imi fac aparitia la metrou. azi e joi bre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 diseara se anunta ceva? pe la 7 cred ca imi fac aparitia la metrou. diseara se anunta karaoke la Ursu ; doar e joi,ai uitat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Deci si eu eram convins ca e vineri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Deci si eu eram convins ca e vineri... da de ce esti trist ? maine e vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Bre gata si curatatul lantului si spalatul motorului, dar nu mai nimeresc tastele, mi-au inghetat mainile! Bine totusi sa am avut geniala idee sa imi pun manusi de mecanica, pentru ca mi-am gasit periuta de dinti cu care curat lantul, topita in gazul lampant cu care frecam lantul. GOD!!! Dar acum straluceste...ma duc sa fac si eu baie ca miros numai a gaz, sunt plina de noroi, yaaayyycciiii si cica sunt domnisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Bre gata si curatatul lantului si spalatul motorului, dar nu mai nimeresc tastele, mi-au inghetat mainile! Bine totusi sa am avut geniala idee sa imi pun manusi de mecanica, pentru ca mi-am gasit periuta de dinti cu care curat lantul, topita in gazul lampant cu care frecam lantul. GOD!!! Dar acum straluceste...ma duc sa fac si eu baie ca miros numai a gaz, sunt plina de noroi, yaaayyycciiii si cica sunt domnisoara grupul utilizatorilor de periute topite in gaz lampant saluta domnisoarele care participa la lupte in namol/noroi (cu motoru').. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 grupul utilizatorilor de periute topite in gaz lampant saluta domnisoarele care participa la lupte in namol/noroi (cu motoru').. Stai s-o vezi la vara, poate-o iesi un pic pe coclau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 grupul utilizatorilor de periute topite in gaz lampant saluta domnisoarele care participa la lupte in namol/noroi (cu motoru').. zapacitule! So, cine vine diseara la Karaoke la Ursu? Stai s-o vezi la vara, poate-o iesi un pic pe coclau La vara stii ca Sibiu scrie pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Ioi, la Sibiu vreu si io... sa ma dau cu un XR de 2 jumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 well ....have fun 2nite...me packing..timisoara here i cum...oops..i meant..come.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Ioi, la Sibiu vreu si io... sa ma dau cu un XR de 2 jumate Mergem, mergem...ne asteapta dorin si ceilalti sibieni Dar pana atunci...karaoke?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Mergem, mergem...ne asteapta dorin si ceilalti sibieni Dar pana atunci...karaoke?? I guess not Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 sambata ce facem? Bulgari sau Cheia !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 sambata ce facem? Bulgari sau Cheia !? HEY !!! eu sambata as vrea sa merg la ruse sau oriunde in bulgaria ... am vorbit cu gabi despre asta si a fost deacord mai este cineva interesat ? daca da pliz dati add pe mess : youdontreallyloveme@yahoo.com imi e mai usor sa vorbesc asa cu voi pentru ca nu am timp mereu sa citesc ce e scris pe forum ... va astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Ne vedem diseara la intalnire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Ne vedem diseara la intalnire! ne vedem, ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate