Anjin Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) Salutare, se pare ca diseara o sa muncesc pana pe la 22-23 si maine cam toata ziua Insa duminica o sa plec unde o sa vad cu ochii ( si cred ca o sa vad spre sud. As cam vrea sa vad unde se varsa Oltul in Dunare) Daca mai sunteti prin Bucuresti duminica si aveti chef de o plimbare mai domoala ( eu merg mai inshetisor asa... ) discutam sambata seara ce si cum. Anjin //ce mi-as fi dorit sa ajung si eu in seara asta la intalnire. As fi venit si eu cu Matilda... Editat Martie 27, 2009 de Anjin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Salutare, se pare ca diseara o sa muncesc pana pe la 22-23 si maine cam toata ziua Insa duminica o sa plec unde o sa vad cu ochii ( si cred ca o sa vad spre sud. As cam vrea sa vad unde se varsa Oltul in Dunare) Daca mai sunteti prin Bucuresti duminica si aveti chef de o plimbare mai domoala ( eu merg mai inshetisor asa... ) discutam sambata seara ce si cum. Anjin //ce mi-as fi dorit sa ajung si eu in seara asta la intalnire. As fi venit si eu cu Matilda... Nu-i bai, primavara abia a venit si urmeaza o vara lungaaaa...o sa ai timp sa vii cu Kizu Si eu ma cam oftic la niste faze cu motoreta mea, dar asta e...e abia inceputul sezonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Luni sau marti fac ITP-ul si ies si eu pe strasse. Sper ca mai stiu cum se face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Ravenitzo, daca esti prin Bucale duminica te iau de-un ghidon si plecam ) @Stefan : stai linistit ca e ca mersul pe ...bicicleta Chiar asa, cat se plateste ITP-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Taxa este 75 Ron, vis-a-vis de intrarea in poligonul auto Ilioara! Acolo am gasit cel mai aproape... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Ravenitzo, daca esti prin Bucale duminica te iau de-un ghidon si plecam )@Stefan : stai linistit ca e ca mersul pe ...bicicleta Chiar asa, cat se plateste ITP-ul? Vedem, negoiciem, tratam Dar sunt sanse sa nu fiu in tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Ha ha...da mai da... du-te tu la aia cu ceafa lata si pe urma vin eu pe malu' asta-lalt si ne facem cu mana de pe o parte pe alta a Dunarii In alta ordine de idei, sper ca nu o sa mai fiu la fel de bizon si cu moto asa cum am fost cu masina cand, dupa 2 ani mi-am luat o mare amenda ca uitasem sa imi fac ITP-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Ha ha...da mai da... du-te tu la aia cu ceafa lata si pe urma vin eu pe malu' asta-lalt si ne facem cu mana de pe o parte pe alta a Dunarii In alta ordine de idei, sper ca nu o sa mai fiu la fel de bizon si cu moto asa cum am fost cu masina cand, dupa 2 ani mi-am luat o mare amenda ca uitasem sa imi fac ITP-ul. Oricum sa ai grija de tine cum mergi and staff... (god! am inceput sa sunt ca mama ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Buna ziua! Care mai veniti in seara asta la Titan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Buna ziua! Care mai veniti in seara asta la Titan? noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 noi care noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 care noi? eu si cu tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 azi mi-am scos moto de la iernat adica ieri seara , iar de la Ploiesti pana in Bucale am inghetat....cred k din cauza k am venit noaptea oricum de acum vin si eu pe la intalniri asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 hai care sariti la plimbare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 pe la ora 14 eu plec spre ploiesti cu ovy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maked Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Salutare. de 2 saptamani sunt si eu un chopperist care sta in Dristor. Sper sa ajung si eu pe la una din intalniri sa ne cunoastem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Salutare.de 2 saptamani sunt si eu un chopperist care sta in Dristor. Sper sa ajung si eu pe la una din intalniri sa ne cunoastem. Bun venit Maked! te asteptam cu placere la intalnirea noastra de vineri de la statia de metrou titan, gura din parc intre orele 19-20. Pacat ca ati fugit aseara asa repede, pe la 11 a inceput dezmatul, am dansat Lambada, si alte cele pe muzica anilor 80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Bun venit Maked! te asteptam cu placere la intalnirea noastra de vineri de la statia de metrou titan, gura din parc intre orele 19-20. Pacat ca ati fugit aseara asa repede, pe la 11 a inceput dezmatul, am dansat Lambada, si alte cele pe muzica anilor 80 AI fost echipata cu fustitza si tocuti de 16? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 AI fost echipata cu fustitza si tocuti de 16? neee...echipament moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 pe la ora 14 eu plec spre ploiesti cu ovy nE-AM SALUTAT/...... neee...echipament moto Ravenitzo bine ca nu mai am dinti ca rupeam hainele de pe tine cu ei daca te vedeam cu genuncherele la inaintare.......Ha ha ha Merge careva maine la vulcanii noroiosi?plecarea e pe la 10....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 nE-AM SALUTAT/...... Ravenitzo bine ca nu mai am dinti ca rupeam hainele de pe tine cu ei daca te vedeam cu genuncherele la inaintare.......Ha ha ha Merge careva maine la vulcanii noroiosi?plecarea e pe la 10....... Bre sper sa apuc si eu sa ies odata cu voi la o plimbarica, din pacate maine nu pot ca am planuri deja, insa titani: va recomand sa mergeti cu militarii sunt niste "nebuni" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Buna dimineata. Sper sa nu fie nimeni pe acasa sa citeasca acest mesaj acum. Eu am plecat spre Alexandria. Drum bun sa aveti toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 la 15-15:10 la titan mergem spre popesti leordeni ne intalnim acolo cu cineva si plecam incotro ne decidem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 La multi ani, shefa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate