Stefan33 Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Ma bucur pt tine! Si eu la fel dar am adoptat stilul preventiv! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Eu am bulan ca sunt un tzacanit care merge cu carnet, echipament si asigurare la zi. Altfel aveam minus un genunchi si mai stateam sa dau si cu subsemnatu la politie. aha....stilu liber.. :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Buna dimineata! toate cele bune si o buna dupa amiaza minunata buna seara toate cele bune si noapte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 buna seara toate cele bune si noapte buna. O sa dati pe afara de atata politete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 O sa dati pe afara de atata politete... ce sa facem mai gixxx-ule daca altceva mai bun nu avem de facut a da si ca era sa uit ... Buna dimineata, toate cele bune si o zi spendida va doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 ce sa facem mai gixxx-ule daca altceva mai bun nu avem de facut a da si ca era sa uit ... Buna dimineata, toate cele bune si o zi spendida va doresc. Forumistule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Forumistule ! Super Membrule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Super Membrule Cand o sa te faci mare o sa ajungi si tu ca mine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 (editat) Cand o sa te faci mare o sa ajungi si tu ca mine ! cum? cu veioza in casa? inalt si musculos? in aprilie? Editat Aprilie 2, 2009 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 cum? cu veioza in casa? inalt si musculos? in aprilie? Da ..recunosc...ma iubeste FUMEILE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Da ..recunosc...ma iubeste FUMEILE ! colectionarele de veioza cu mileu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 colectionarele de veioza cu mileu? Nu imi permit sa iti dau replica Rippere ! Esti mai " SUPERMEMBRU decat mine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Nu imi permit sa iti dau replica Rippere ! Esti mai " SUPERMEMBRU decat mine ! cu cat dai mileul? e d-ala crostat frumos nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Da ..recunosc...ma iubeste FUMEILE ! Recunosc public ! Il iubesc pe Nyt neconditionat , cu tot cu veioza si mileuri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Recunosc public ! Il iubesc pe Nyt neconditionat , cu tot cu veioza si mileuri ! Sar-na ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Recunosc public ! Il iubesc pe Nyt neconditionat , cu tot cu veioza si mileuri ! mai zi ceva lippele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 mai zi ceva lippele.... imi trece prin minte ceva cu smack cu blind si cu put something in the ear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 cum? cu veioza in casa? băi, aceÂştia! nu vă mai luați de veioze! Recunosc public ! Il iubesc pe Nyt neconditionat , cu tot cu veioza si mileuri ! minte, vrea duar veoza ji meleu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Buna dimineata, toate cele bune si o zi spendida va doresc. buna dimineata razvan... buna dimineata nyt... Recunosc public ! Il iubesc pe Nyt neconditionat , cu tot cu veioza si mileuri ! ce declaratii furtunoase aici pe topic... p.s.buna ziua lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Pupaaaaa... :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Ofer bani contra asigurare(cea mai ieftina).John, ai ceva? P.S. Pochemoane iarta-ma ca-mi iau d'asta ieftina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Ofer bani contra asigurare(cea mai ieftina).John, ai ceva?P.S. Pochemoane iarta-ma ca-mi iau d'asta ieftina... Tu tot fara asigurare mah ? Ntz ntz ntz ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Aprilie 2, 2009 Autor Share Postat Aprilie 2, 2009 ok vad ca multa lume (ca si mine) s-a cam dat la fund in afara de ravenitza nu mai recunosc nici un nick din ultimele pg chiar sunt curioasa cati din cei vechi mai vin pe la intrunire raven cred ca tu stii mai bine deci ..... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 (editat) huh.. nice new look Alexa.. da' matalutza de ce nu mai dai pe la intalnire..? apropo, maine.. de fapt azi.. cred ca apar si io... p.s ce faci Yorgo, n'ai somn..? te'ai uitat la Badea..? Editat Aprilie 2, 2009 de Kayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 HELLO! Am trecut mai devreme adica pe la ora 12 pe Matei Voievod si era curtea de la ursu plina cu motociclete... ...a-ti fost careva de-ai nostri in seara asta ca ma gandeam sa ma opresc putin ca pe acolo trec cand scap de la servici huh.. nice new look Alexa.. da' matalutza de ce nu mai dai pe la intalnire..?apropo, maine.. de fapt azi.. cred ca apar si io... p.s ce faci Yorgo, n'ai somn..? te'ai uitat la Badea..? ..am venit de la scarbici si beau un whiski ca oricum bag trei zile ca ursu pana noaptea tarziu:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate