septimiu JFK Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 (editat) Vin doar daca mergi cu mine de la guvern pe aviatorilor pana la arc Si te TII dupa mine, nu doar asa, catinel -nu inteleg ce vrei sa zici....guvern-aviatorilor??, catinel?? oricum... dc nu e ok ora pt toata lumea propuneti alta dar macar sa stim si noi Editat Aprilie 8, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Ok, eu propun: 6.15 intalnire la metrou titan, gura de metrou din parc, la 6.30 am plecat spre Arc. Spun mai devreme pentru ca saptamana trecuta la 7 lumea deja pleca. Switch se referea la zona cu piatra cubica. Vin si eu la metrou dar la ora stabilita mai sus, adica mai devreme. E ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Ok, eu propun: 6.15 intalnire la metrou titan, gura de metrou din parc, la 6.30 am plecat spre Arc. Spun mai devreme pentru ca saptamana trecuta la 7 lumea deja pleca.Switch se referea la zona cu piatra cubica. Vin si eu la metrou dar la ora stabilita mai sus, adica mai devreme. E ok? am inteles...piatra cubica...si ora 6:15 de acord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 okeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Zona cu piatra cubica e facultativa, nu obligatorie, cei ce vor o pot lua pe 1 mai, si ne vedem direct la arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 (editat) Zona cu piatra cubica e facultativa, nu obligatorie, cei ce vor o pot lua pe 1 mai, si ne vedem direct la arc. pentru cei care nu vor zguduiala la curulet stiu eu drumul pe partea 1mai ...septimiu stieee l.e. Nytule nu te mai uita tata ca iti faci sange rau mai mult Editat Aprilie 8, 2009 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 (editat) ce rau esti razorele...ce-ai cu astia care nu au cum sau cu ce sa mearga ? cine ma ia pasager ? ofer o imbratzishare ferma pana la arc si inapoi Editat Aprilie 8, 2009 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 daca nu ma imbat pana atunci, te iau io.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 ce rau esti razorele...ce-ai cu astia care nu au cum sau cu ce sa mearga ? cine ma ia pasager ? ofer o imbratzishare ferma pana la arc si inapoi @R4z0r : Bv mah ! D-asta imi esti ! Lasa ca o sa vrei sa te plimb cand il scot pe al meu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 daca nu ma imbat pana atunci, te iau io.. Domnu dar ma astepti si pe mini ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Domnu dar ma astepti si pe mini ? Domnu, esti nenea cu gpz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 sa te astept si pe tine sa te imbeti ...? da breh... cum sa nu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 (editat) Domnu, esti nenea cu gpz? Da domnisoara sunt nenea cu GPZ Editat Aprilie 8, 2009 de drc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Da somnisoara sunt nenea cu GPZ Ok, merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 pentru cei care nu vor zguduiala la curulet stiu eu drumul pe partea 1mai ...septimiu stieee l.e. Nytule nu te mai uita tata ca iti faci sange rau mai mult nu cred k vrea cineva prin groape cubice ...eu unu ocolesc un pic pe la 1mai apoi pe iunie, apoi pe iulie si dupa prima la stanga pe august ajung si la ARC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Sa moara fratioarele mele, vin sin eu astazi, mortii lui de aerobic. Ne vdm direct acolo k eu muncesc pe Str. Sanatescu pe langa Casin. Spidere baga-ti dreacu acumulatorii la incarcat si prezinta-te diseara la Arc sa te frec... Cineva,careva diseara la Ursu la cantare life k nu de alta cam am chef sa bag o cantare... Domnisoara sefa... vii diseara la Ursu sa-ti cant una de Gheorghe Mutu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 da la cantarea din corner club nu se baga nimeni? dragos, drc, pe la ce ora ne vedem... si unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Pe aici se auzise de 18-15 la Statia TITAN gura de metrou din parc din parc. eu prefer traseul cu 1 mai din motive de neprins carene si urechi rupte la far. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Pe aici se auzise de 18-15 la Statia TITAN gura de metrou din parc din parc. eu prefer traseul cu 1 mai din motive de neprins carene si urechi rupte la far. Mai, ne intalnim la 6.15 la titan si mergem impreuna la arc, faza cu piatra cubica era o gluma... Mesterila: nu stiu bre ca am de invatat, ma mai gandesc si iti spun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 ps: copii, daca nu apar pana la 6.30 plecati fara mine, eu am o mica problema de rezolvat dar sper sa ajung la timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 @dragosh und drc.. din motive subite nu mai am cum sa ajung.. nu ma injurati... dragos, da'mi un pm te rog cu numarul ta ca tocmai am pierdut telefonul.. valabil si pentru restul "cocoseilor" ca nu mai stiu pe care va aveam sau nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 (editat) tocmai mm intors de la arc dupa o plimbare prin traficul nostru drag @raven...tu din cauza ploii te ai intors? ....a dat cateva picaturi apoi gata...pacat eu merg vineri la smaeb k sa prin marfa proaspata voi mergeti organizat sau fiecare cum apuca ?? ne mai vedem vineri dupa 7 asfalt uscat tuturor Editat Aprilie 8, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 tocmai mm intors de la arc dupa o plimbare prin traficul nostru drag @raven...tu din cauza ploii te ai intors? ....a dat cateva picaturi apoi gata...pacat eu merg vineri la smaeb k sa prin marfa proaspata voi mergeti organizat sau fiecare cum apuca ?? ne mai vedem vineri dupa 7 asfalt uscat tuturor Fix de ploaie nu imi faceam eu griji. A inceput sa imi friga foarte tare motorul si mi-a murit de cateva ori in mers, din senin, chestie care mi se intampla din ce in ce mai des. Dar faptul ca ardea in draci sub mine m-a speriat. Azi o bag in service si ii face si pana de pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Fix de ploaie nu imi faceam eu griji. A inceput sa imi friga foarte tare motorul si mi-a murit de cateva ori in mers, din senin, chestie care mi se intampla din ce in ce mai des. Dar faptul ca ardea in draci sub mine m-a speriat. Azi o bag in service si ii face si pana de pe spate ok, atunci sa ai grija de ea si insanatosire grabnica ..de moto zic.... daca mai e cineva care merge vineri la targ sa strige tare....k sa nu ma duc singur k ma papa lupoaicele pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 (editat) ok, atunci sa ai grija de ea si insanatosire grabnica..de moto zic.... daca mai e cineva care merge vineri la targ sa strige tare....k sa nu ma duc singur k ma papa lupoaicele pe acolo Ce n-as da sa ma pape lupoaicele alea de stau cracite pe motoare... Revenind pe pamanat totusi, sambata cine merge? Editat Aprilie 9, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate