Nyt Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Conteaza daca esti membru sau supermembru?Care e diferenta? Esti un motociclist mai cul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Esti un motociclist mai cul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Esti un motociclist mai cul ! Adevarat. e si asta o chestie Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Vine cineva azi la Arc? Eu la 7 o sa ajung pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 E deja miercuri!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Da!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 E deja miercuri!? Pana diseara da Te astept la Arc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustys Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Salutare....ma primitzi si pe mine?Am achizitionat si eu de curand un Suzuki V-Strom de 650 si in foarte scut timp o sa ies si eu....A,Iustin este numele meu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Salutare....ma primitzi si pe mine?Am achizitionat si eu de curand un Suzuki V-Strom de 650 si in foarte scut timp o sa ies si eu....A,Iustin este numele meu.... ca sa te primim tre sa vii, asa ca te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Salutare....ma primitzi si pe mine?Am achizitionat si eu de curand un Suzuki V-Strom de 650 si in foarte scut timp o sa ies si eu....A,Iustin este numele meu.... Bine ai venit!!! ca sa te primim tre sa vii, asa ca te asteptam In fiecare Vineri intre orele 19-20 la gura de metrou Titan, cea din parc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiusecu Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Gata m-am hotărât. Azi mă postez la Arc și de vineri la Metrou. Nu mai e fun singur, de fapt nici nu cred să fi fost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Gata m-am hotărât.Azi mă postez la Arc și de vineri la Metrou. Nu mai e fun singur, de fapt nici nu cred să fi fost... OOO uite cine o sa vina... Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 mie nu-mi place la Arc. prea multe impresii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 mie nu-mi place la Arc. prea multe impresii. Impresii sunt peste tot, dar s-a mai discutat despre asta. Eu una merg sa mai socializez cu oamenii care ii intalnesc mai mult acolo, daca ar insemna sa dau atentie la toti care isi dau impresii ar insemna sa nu mai ies din casa. Hai sa fim seriosi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 mie nu-mi place la Arc. prea multe impresii. Nici mie nu imi place la arc! plictiseala, mai frumos e la noi in Titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Impresii sunt peste tot, dar s-a mai discutat despre asta. Eu una merg sa mai socializez cu oamenii care ii intalnesc mai mult acolo, daca ar insemna sa dau atentie la toti care isi dau impresii ar insemna sa nu mai ies din casa. Hai sa fim seriosi... Sefa, nu-i chiar asa. doar ca la arc se vede cat de "unita" este "comunitatea" motociclistilor, din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) NU merg pentru comunitate, merg pentru amicii mei. Merg sa ii vad si sa vorbesc cu ei, e doar un motiv sa ne mai intalnim, restul fiecare cu viata si stilul lui. Acu ca intre vecini, am si eu o intrebare: care are pe acasa sau detine niste cutii [nu conteaza marimea (nu in cazu asta )] m-am apucat de renovat si tre sa mut lucrurile in ceva. Pls! Editat Mai 6, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 NU merg pentru comunitate, merg pentru amicii mei. Merg sa ii vad si sa vorbesc cu ei, e doar un motiv sa ne mai intalnim, restul fiecare cu viata si stilul lui. Acu ca intre vecini, am si eu o intrebare: care are pe acasa sau detine niste cutii [nu conteaza marimea (nu in cazu asta )] m-am apucat de renovat si tre sa mut lucrurile in ceva. Pls! nu vorbeam de scopul cu care mergi tu. ca nu neg ca meri pt prietenii tai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 nu vorbeam de scopul cu care mergi tu. ca nu neg ca meri pt prietenii tai. Stiu Eu iti dadeam un motiv pentru care ai putea venii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 scot eu un burlan de scurgere de la munca si scriu onda pe el nu e nici stoc si o sa faca si galagie. zi vrei? il dau ieftin nu merci esti foarte dragutz mi se pare mie, sau cineva doreste sa ajunga Super Membra astazi? e iluzie optica Esti un motociclist mai cul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 e timp...pana la sfarshitul saptamanii, daca o tii tot asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 e timp...pana la sfarshitul saptamanii, daca o tii tot asa. trebuia sa-mi urezi succesuri! mai am putin si intru si eu in rand cu lumea buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 succesuri multiple, asflat uscat, taste uscate si degete agile. hai ca poti. comunitatea motociclistilor care se dau reising pe forum te sustine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 succesuri multiple, asflat uscat, taste uscate si degete agile. hai ca poti. comunitatea motociclistilor care se dau reising pe forum te sustine. xoxo muah muah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 v'ati prostit, sa dea dracu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate