Legnakrad. Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 vrea careva sa vina azi in excalibur ? e un pub dragutz pe langa izvor. la 7 juma la titan daca e dar sunati in prealabil - 0770304661. au haleala f tare acolo si se haleste cu mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 (editat) vrea careva sa vina azi in excalibur ? e un pub dragutz pe langa izvor. la 7 juma la titan daca e dar sunati in prealabil - 0770304661. au haleala f tare acolo si se haleste cu mana Mi-ar placea sa mergem maine dupa intalnirea din Titan. Azi as trage o fuga pana la karaoke la Ursu Ps: sa stapanesti sanatos noul motor, e foarte frumos! Editat Mai 7, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 multumesc multumesc ne vedem maine atunci eu o sa ma duc in excalibur mai tarlior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 mie nu-mi place la Arc. prea multe impresii. si nu ai fost ieri sa ii vezi pe toti fratii nostri cu R1 p.s. ce ma nu iti place concurenta? ce la everest nu e la fel ? nu merci esti foarte dragutz e iluzie optica sper ca e iluzie optica faptul ca m-ai facut dragut dragut(a) sa ii zici prietenei tale trebuia sa-mi urezi succesuri! mai am putin si intru buna vrea careva sa vina azi in excalibur ? e un pub dragutz pe langa izvor. la 7 juma la titan daca e dar sunati in prealabil - 0770304661. au haleala f tare acolo si se haleste cu mana tu mi-ai trimis ma mesaj? nu stiam al cui e numarul ...oricum nu puteam sa vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 sa inteleg ca dragosh are bani, de se duce la excalibur... hmm... o bere la colt nu dadeai, al dreaq... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLI Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Mi-ar placea sa mergem maine dupa intalnirea din Titan. Azi as trage o fuga pana la karaoke la Ursu Ps: sa stapanesti sanatos noul motor, e foarte frumos! unde si la ce ora va vedeti azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 (editat) unde si la ce ora va vedeti azi? La statia de Metrou Titan, gura din parc intre orele 19-20. Editat Mai 8, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 VIN SI EU ....... cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 VIN SI EU ....... cred Mai tu ce ai patit cu accidentul ala, esti bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 sa inteleg ca dragosh are bani, de se duce la excalibur... hmm... o bere la colt nu dadeai, al dreaq... dap am avut bani sa iau o bere fara alcool si sa pun fifty fifty la un pachet de tigari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 io iar nu am cum sa vin dar sper sa imi fac si eu motoreta repede si peste doua saptamani sa ajung si eu in sfarsit in vizita pe-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 la ora 11 plecare spre Veliko, Eu si Dan aka SBK intoarcere seara plecare de la Mac de la Dristor, ritm de mers 110-120km/h daca sunt doritori ne vedem la Mac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Buna dimineata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Maine trece cineva, cumva, pe la metrou? Si cam pe la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 io iar nu am cum sa vin dar sper sa imi fac si eu motoreta repede si peste doua saptamani sa ajung si eu in sfarsit in vizita pe-acolo Dar ce are motoreta ta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 Pozele de vineri: http://picasaweb.google.com/raven30hell/In...feat=directlink Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 Frumoase poze ..era sa uit... cine are chef si timp de plimbare marti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Pozele de vineri: http://picasaweb.google.com/raven30hell/In...feat=directlink frumoase poze sefa dar data viitoare sa-i faci o poza si tarfei mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Pozele de vineri: http://picasaweb.google.com/raven30hell/In...feat=directlink Frumoase poze, lume multa, pacat ca nu am reusit sa ajung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Merci vecinii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Ravenitzo saptamana asta cred ca va vizitez si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Ravenitzo saptamana asta cred ca va vizitez si eu Te asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Dar ce are motoreta ta ? Acum nu mai are nimic Avea pana pe spate si avea nevoie de un kit de lant mai nou ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Acum nu mai are nimic Avea pana pe spate si avea nevoie de un kit de lant mai nou ) adica ai reparat-o? ce i-ai facut si cat te-a costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Cocoseii au rulat la inaltime weekend-ul asta ! Am ales un traseu unde am putut sa mergem ca niste adevarati raceri frumos si sa ne bucuram de natura ! Traseul a fost :Buc-Bv-Intorsura Buzaului -Siriu - Vulcanii Basinosi Noroiosi -Buzau-Buc ! Total 500 km ! Atasez poze cu care sper sa va delectati ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate