drc Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Uitati prostia omeneasca si misogini fara masura: /index.php?...p;#entry1894770 (ultimu post) In loc sa fi asa rea mai bine ii spuneai de survolaj direct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 La Multi Ani!!! In loc sa fi asa rea mai bine ii spuneai de survolaj direct Merita totusi multi de 10, mai ales pt replica cu... Cratita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Multumesc! De unde stie sefa ca eu sunt acum la munca ? N-am de unde sa stiu, eu ma refeream la zilele in general la munca sa fie mai usoare! In loc sa fi asa rea mai bine ii spuneai de survolaj direct Eu sunt rea sau el e prost? Merita totusi multi de 10, mai ales pt replica cu... Cratita! nu ne vizitezi si pe noi la titan vineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Vinerea, in ultima luna si jumatate, a cam devenit zi de dentist... Dar am sa incerc sa trec simbata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 La multi ani Gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 N-am de unde sa stiu, eu ma refeream la zilele in general la munca sa fie mai usoare! Eu sunt rea sau el e prost? nu ne vizitezi si pe noi la titan vineri? El este mascul are si el un surplus de tostesteron:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Vinerea, in ultima luna si jumatate, a cam devenit zi de dentist... Dar am sa incerc sa trec simbata! Pai sambata nu se tine nici o intalnire la titan, numai vineri El este mascul are si el un surplus de tostesteron:)) cred ca nu il mai are nici pe ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Am vazut intr-o simbata, pe la 11, activitate pe-acolo si am ramas cu impresia ca se tine adunare si simbata! Acum m-am prins de ce, de multe ori, eram doar eu si cu mine pe-acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 La Multi Ani Butoaneee ! Sa ne traiesti si sa te bucuri de mobra aia belea ! Si mergi cu ea la revizie ! Trasul de urechi LIVE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 La multi ani, frate butoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 La multi ani Gabi multumesc!!! La multi ani, frate butoane ms frate switch sa vb cu nyt! poate bagam o tura mai lunga sambata sau duminica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 La Multi Ani Butoaneee ! Sa ne traiesti si sa te bucuri de mobra aia belea ! Si mergi cu ea la revizie ! Trasul de urechi LIVE ! La multi ani Gabitzu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sa fii sanatos ,si fericit ,si sa-ti mearga mobra bre!!! La Multi Ani, Gabi!!! Sa fi sanatos, fericit, sa ai bani multi, motorete, fete, poze.. si ce-ti mai doresti tu Te pupa fata Multi ani traiasca, Multi ani traiasca....Laaa Muuulti Aaani!!! La multi ani Gabi, zile mai usoare la munca, bani in buzunar si sanatate multa iti doresc!!!se pare ca ti s-au urat de toate...dar iti spun si eu LA MULTI ANI SI SA FI SANATOS!!! Am vazut intr-o simbata, pe la 11, activitate pe-acolo si am ramas cu impresia ca se tine adunare si simbata! Acum m-am prins de ce, de multe ori, eram doar eu si cu mine pe-acolo! Daca era sambata probabil se pleca pe undeva in excursie X 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 se anunta cineva astazi catre arc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 se anunta cineva astazi catre arc ? eu vin la titan si stau pana la 7:30 si apoi plec spre A R C cine mai zice DA??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 (editat) Hai sa iti scriu si aici (sper ca nu se penalizeaza reclama. Eu nu o consider reclama ci recomandare). Am avut cateva contacte cu cei ale caror numere de tel le-am scris mai sus (Paul si Ionut). Sunt super baieti, lucreaza cu tarife relativ mici si au preturi bune pt piese. La capitolul vopsitorie sunt unele din cele mai bine revopsite carene vazute de mine si credeti-ma ca am vazut multe... din cauza domeniului meu de activitate. Site-ul si mai multe detalii legate de activitatea lor le gasiti pe www.pimoto.ro O informatie foarte utila. Si eu am nevoie de ceva vopsitorie intrucat am lasat mobra la niste amatori si si-au batut joc de ea si de mine. In fine, azi am fost la Ionut si am vorbit cu el. Pare a fi de treaba si priceput, sper sa iasa bine. Asa ca merg pe mana ta, Eugene. Editat Mai 20, 2009 de nice_sun_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 O informatie foarte utila. Si eu am nevoie de ceva vopsitorie intrucat am lasat mobra la niste amatori si si-au batut joc de ea si de mine. In fine, azi am fost la Ionut si am vorbit cu el. Pare a fi de treaba si priceput, sper sa iasa bine. Asa ca merg pe mana ta, Eugene. Eu zic ca nu o sa iti para rau. Mai vb dupa ce termini cu reparatiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Vreau sa deschid noua pagina urandu-le LA MULTI ANI SI TOATE CELE BUNE tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui!!! CONSTANTIN si ELENA! Vreau sa deschid noua pagina urandu-le LA MULTI ANI SI TOATE CELE BUNE tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui!!! CONSTANTIN si ELENA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 La multi ani! Sa fie pentru sefa (sa ti cavaleria de titan unita macar pana imi iau si eu motor ca apoi ii strang cu niste beri:D) fara numar si pentru celilati nu fara numar ca iei nu e ca sefa (ghilimelele le puneti voi:D). La multi ani pentru Constantini si Elene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 La multi ani tuturor ce isi serbeaza azi ziua de Constantin si Elena La multi ani Ravenitza (Elena) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 La multi ani tuturor ce isi serbeaza azi ziua de Constantin si Elena La multi ani Ravenitza (Elena) Subscriu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Haaa, nu ati uitat cum ma cheama! Multumesc din suflet pentru urari si numai bine si voua!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 LA MULTI ANI!!! celor care isi serbeaza astazi ziua de nume,si mai ales LA MULTI ANI SEFA!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 La Multi Ani Pentru Constantin si Elena ! La Multi Ani "Everistooo " ! (a.k.a Elena, a.k.a Ravenitza ) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 La multi ani Elena, La multi ani Costi si toti ceilalti care va sarbatoriti azi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 La multi ani Elena!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate