nipplelutz Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Ok..ok.. ! De ce umbla politistii cu masina cu portbagajul plin de apa ? mai zi-l o data.. e mult prea fain.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 va duceti la ursu pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 va duceti la ursu pana la urma? Da dupa 8.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Da dupa 8.30 eu ies la 9 de la munca:D dai si mie un msj cand ajungeti acolo ,pls? in alta ordine de idei,merge cineva maine dimineata la tribunal, pt Ela si Traian ? : /index.php?...0&start=760 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 neatza lume !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 neata. care baga diseara o plimbare???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 am vazut, am vazut dar tu stii bancul cu sirena? Oooo no, please don't! sefa stieeee!!!! mai zi-l o data..e mult prea fain.. nu se mai poate...daca vrei iti spun bancul cu caracatita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 nu se mai poate...daca vrei iti spun bancul cu caracatita! Spune-l pe asta cu caracatita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 sefa stieeee!!!! O sa stie tot globu curand Mai putin politistii Spune-l pe asta cu caracatita ! Sau lasa... (chit ca nici eu nu il stiu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 un "urs"... ceva... in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 un "urs"... ceva... in seara asta? Yep...ieri nu am mai ajuns, dar azi vin! 8? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strom75 Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Yep...ieri nu am mai ajuns, dar azi vin! 8? cred ca azi ceva mai tarziu da de venit vin!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 ce va mai dixtrati.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiusecu Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Hai că m-am trezit și eu... Pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark2angel Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 vreau si eu sa cunosc o fata motociclista care sa fie nebuna ca mine . m-am saturat de toate proastele fara motor . si vreau sa-i cunosc pe cei din titan .unde si cand va intalniti ?????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 vreau si eu sa cunosc o fata motociclista care sa fie nebuna ca mine . m-am saturat de toate proastele fara motor . si vreau sa-i cunosc pe cei din titan .unde si cand va intalniti ?????????????? :) Si cam atat ca nu mai am emoticoane ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Hai că m-am trezit și eu...Pozele Yey..uite ca au aparut si pozele Inclusiv: recunoasteti poponetul (R4z0r) si ducatistii Imi place cum face aparatul tau poze, sa il mai aduci sa mai fac vreau si eu sa cunosc o fata motociclista care sa fie nebuna ca mine . m-am saturat de toate proastele fara motor . si vreau sa-i cunosc pe cei din titan .unde si cand va intalniti ?????????????? In fiecare vineri statia de metrou titan gura din parc intre 19-20. Sunt curioasa ce te face mai nebun decat alti motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 In fiecare vineri statia de metrou titan gura din parc intre 19-20. Sunt curioasa ce te face mai nebun decat alti motociclisti ce v-o fi placand sa va laudati ca e unul mai nebun decat altul, nu stiu, nu va inteleg... eu ma bucur ca is perfect sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 ce v-o fi placand sa va laudati ca e unul mai nebun decat altul, nu stiu, nu va inteleg... eu ma bucur ca is perfect sanatos. Macar noi suntem sinceri, omule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 ce v-o fi placand sa va laudati ca e unul mai nebun decat altul, nu stiu, nu va inteleg... eu ma bucur ca is perfect sanatos. asa iti spun vocile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Spune-l pe asta cu caracatita ! Sau lasa... (chit ca nici eu nu il stiu) lasa ca o sa-l spun la titan vineri in maxima audienta vreau si eu sa cunosc o fata motociclista care sa fie nebuna ca mine . m-am saturat de toate proastele fara motor . si vreau sa-i cunosc pe cei din titan .unde si cand va intalniti ??????????????get a life Si cam atat ca nu mai am emoticoane ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark2angel Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 nu pot sa vin vinerea asta .sant la munca si lucrez pina tarziu . nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Macar noi suntem sinceri, omule! ai fost la doctor si ti-a zis ca esti nebun? daca da, interneaza-te, te rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 La everest cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate