Ovy_d Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 LOL...RUP...Up...Down !!! Trebuia sa le zici tu pe toate, egoistule! Nu sunteti sanatosi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Nu sunteti sanatosi..... Stim, ne dai o bere pt asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Stim, ne dai o bere pt asta? Un viiiin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Stim, ne dai o bere pt asta? NOT!!! Si ati uitat una...LMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Un viiiin ! NOT!!! Si ati uitat una...LMA Nyt, asta mic face pe smartass cu noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Nyt, asta mic face pe smartass cu noi... NYT...cred ca deja doarme cu bale mai coace el ceva in somn si da replica de la munca,o sa-mi pun si eu ceasul sa sune la 15:00 sa vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 (editat) NYT...cred ca deja doarme cu bale mai coace el ceva in somn si da replica de la munca,o sa-mi pun si eu ceasul sa sune la 15:00 sa vad eu zic ca daca o mai tii asa cu trezitul la 3, ti-o iei de la nyt orice om are o limita nu, nyt? AMR 4 ore... Editat August 17, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 LOL...RUP...Up...Down !!! cplm, wtf,stfu...pwyp...brb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 cplm, wtf,stfu...pwyp...brb! e contagios! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 e contagios! e de la heineken (in cazu' meu...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 cplm, wtf,stfu...pwyp...brb! TRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 (editat) Bai ia gata cu prostiile ! Forumistilor ! Faceti comunitatea de ras ! P.S : Am dormit 4 ore ! Cam slabut . Ovy sa te porti frumos de azi incolo nu de alta dar sa nu iti dau trezirea zilnic pe la 6 ! Editat August 18, 2009 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Bai ia gata cu prostiile ! Forumistilor ! Faceti comunitatea de ras ! P.S : Am dormit 4 ore ! Cam slabut . Ovy sa te porti frumos de azi incolo nu de alta dar sa nu iti dau trezirea zilnic pe la 6 ! OMG! OMG! OMG!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 e contagios! TRU Bai ia gata cu prostiile ! Forumistilor ! Faceti comunitatea de ras ! P.S : Am dormit 4 ore ! Cam slabut . Ovy sa te porti frumos de azi incolo nu de alta dar sa nu iti dau trezirea zilnic pe la 6 ! OMG! OMG! OMG!!! wtf iupiiii ai io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 wtf iupiiii ai io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 ce faceti, nu mai spuneti nimic? azi e miercuri, in caz ca ati uitat!!! care vine la intrunire? daca veniti ne vedem acolo. pupici multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 hola lume ! m-am intors si eu prin bucuresti daca se strange lume diseara sa tzipatzi poate vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 (editat) Bine ai venit! Vineri la metrou la Titan iesirea din parc,intre 7-8:00 p.m Editat August 19, 2009 de Ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Bine ai venit! Vineri la metrou la Titan iesirea din parc,intre 7-8:00 p.m primiti si motociclisti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 primiti si motociclisti? Ce-s aia ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 primiti si motociclisti? Eu nu am vazut niciodata exista asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 motociclisti sau trafic..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 primiti si motociclisti? da' pietoni alco'listi? Mesaj completat motociclisti sau trafic..? ce-i ala "motociclist"? da' "trafic"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Ce-s aia ??? Eu nu am vazut niciodata exista asa ceva? Oare sunt omuletii aia verzi de pe marte de care tot se vorbeste ca ar exista? Eu unu nu i-am vazut niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosTE Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 iese cineva azi la o tura daca e frumos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate