DKWraith Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Cam devreme cu aberatile,NUDeci cand eram eu mic................am inceput sa povestesc prea devreme? Pot sa deschid cutia cu fantezii poti, da' cu usa inchisa la camera... Mesaj completat Nu-mi plac conservele... contin prea mult ulei si tin la silueta. mancare gatita, bre! Mesaj completat fratilor, e superb afara!!! nu mai stati in casa. eu ieri am fost cu sotul meu intr+o plimbare pana in braila. super tare !!! ambalati motoare si iesiti la plimbare. e pacat, ca destul o sa stati in casa cand va veni viscolul, ninsoarea si frigul daca-mi faci si mie rost de-o parghie de ambreiaj de yamaha xs400... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Casper Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 HA HA HI HI nu mai pot de ras!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Lesin de ras ...am atins culmea culmilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Lesin de ras ...am atins culmea culmilor motivul fiind... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 motivul fiind... Culmea culmilor muntelui...venus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Culmea culmilor muntelui...venus? baby!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Culmea culmilor muntelui...venus? din metro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Septembrie 10, 2009 Autor Share Postat Septembrie 10, 2009 bai nici la servici nu pot sta serioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 baby!!! NU in public ! Ne vedem diseara...pe forum? Mesaj completat din metro? Careffour Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Ne vedem diseara...pe forum? e o terasa noua? Mesaj completat bai nici la servici nu pot sta serioasa 'eh... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Septembrie 10, 2009 Autor Share Postat Septembrie 10, 2009 ma plictisesc si mai nu pot sa plec nu-i corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 ma plictisesc si mai nu pot sa plec nu-i corect :) da-le niste rateuri de cioapar in fatza usii... Mesaj completat ...in alta ordine de idei. (in progress) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 DKW-ule, dar asa nu ar merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 DKW-ule, dar asa nu ar merge? cu ce ti-am gresit de ma oftici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Iar sunteti Off-Topic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 (editat) cu ce ti-am gresit de ma oftici? Am mai gasit ceva care sa iti/ne faca sange rau. Editat Septembrie 10, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 daca-mi faci si mie rost de-o parghie de ambreiaj de yamaha xs400... de o parghie oricand se face rost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Am mai gasit ceva care sa iti/ne faca sange rau. asta e deja masochism intelectual... Mesaj completat daca-mi faci si mie rost de-o parghie de ambreiaj de yamaha xs400... de o parghie oricand se face rost repet: parghie de ambreiaj de yamaha xs400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 iar cu pozele astea? parca le-am mai vazut pe undeva (pe forum) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe diem Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Am mai gasit ceva care sa iti/ne faca sange rau. Ooooooooo imi place ce gusturi au baietii ,doua mostre de "german engineering at its best"...Bineanteles ca unde e "german technology",trebuie sa fie si un Bmw(Bmw R75) Aaaaa da....shi ink ceva,ca sa vedeti ce facea Fritz cand se plictisea de proiectat tancuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 nu prea mai e activivitate pe la titan.... sau a fost azi la metrou si ati devenit motoristi din forumisti (glumesc, ca eu sunt numai forumist:D) care ai ajuns cu tanchetul ala de mai sus la intalnire?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 eu am lipsit azi din cauza serviciului sotului meu. oricum, pana acum noi venim constant la intrunire, ceea ce nu pot spune de multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 eu am lipsit azi din cauza serviciului sotului meu. oricum, pana acum noi venim constant la intrunire, ceea ce nu pot spune de multi po' sa fiu ieo cel mai negativizd ezenplu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Septembrie 11, 2009 Autor Share Postat Septembrie 11, 2009 noi ''este'' forumisti ce problem @ideal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate