Ovy_d Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 stunts by trancanici free food - HELLO ? - nu mai mancasem de 1 sapt .. bull riding.. atmosfera faina voi ce ati facut dupa ce ati plecat din titan? Am fost la o plimbare si sa mancam fasii la ghermanesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Cred ca ati trecut pe la 1,am fugit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Peu'le!!!! vreau pozele de pe amkart, pe unde iti umbla piciorusele?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 (editat) daca mai mergeti pe amkart puneti invitatii pe topic k poate mai sunt doritori ...asa k mine tot zic k ma duc dar nu am avut cu cine pana acuma Editat Septembrie 28, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ideal Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 eu v-am salutat pe toti!!! sunt plecata in concediu vreo 2 saptamani stiu ca o sa-mi simtiti lipsa si o sa plangeti in hohote, dar asta e, o sa va treaca sa aveti grija de voi si sa uscati asfaltul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoncristiang Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Nati mai gasit carciuma Sambata?Vam asteptat......................................................era sa ma insor acolo. aoleu, sa nu-mi zici ca am fata de fomeie........apropo, caut o fata draguta, cuminte ca sa ma indragostesc.... trece timpul si simt ca imbatranesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 (editat) aoleu, sa nu-mi zici ca am fata de fomeie........apropo, caut o fata draguta, cuminte ca sa ma indragostesc.... trece timpul si simt ca imbatranesc Am eu niste pliante, daca reusesc sa ajung la Titan, ti le dau... Daca nu mai poti astepta foloseste functia search de pe forum sau Google, sigur gasesti... Editat Septembrie 29, 2009 de nice_sun_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 aoleu, sa nu-mi zici ca am fata de fomeie........apropo, caut o fata draguta, cuminte ca sa ma indragostesc.... trece timpul si simt ca imbatranesc Mam exprimat gresit,sa ne insuram acolo cu fete de al onomastica Mesaj completat Mam exprimat gresit,sa ne insuram acolo cu fete de la onomastica nu avem cum sa te confund ,nu bausem nimic.Dar cred că au mers cu spatele. Mesaj completat Mam exprimat gresit,sa ne insuram acolo cu fete de la onomastica Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 stunts by trancanici free food - HELLO ? - nu mai mancasem de 1 sapt .. bull riding.. atmosfera faina voi ce ati facut dupa ce ati plecat din titan? Nene, anunta-ne si pe noi din timp cand mai auzi de mancare free (merge si bautura in cazul meu), dar din timp, ca sa pot sa imi trec in agenda mea incarcata cu intalniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 (editat) Nene, anunta-ne si pe noi din timp cand mai auzi de mancare free (merge si bautura in cazul meu), dar din timp, ca sa pot sa imi trec in agenda mea incarcata cu intalniri numa' la crapelnitza va sta gandu'!!!! in alta ordine de idei: unde 'reaq po' sa echilibrez nijte jante de motoret( d-alea turnate)? Editat Septembrie 30, 2009 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Joia trecuta, un amic motociclist a avut un accient. Cei care mai veneau pe la Rond la Stadionul National stiu despre cine e vorba, si anume Costi, cel cu 600 RR 2006 rosu cu negru (ZAT la numar). Acidentul a fost urat, a fost internat in Buzau si a fost adus aici sambata la urgenta unde s-au descoperit o gramda de leziuni, printre care un plaman naspa si trei vertebre tasate. Acum este in afara oricarui pericol, dar de zilele astea o sa inceapa sa-l opereze (am inteles ca i-a fost stabilizat plamanul si functioneaza normal) si e nevoie de sange. El este internat la spitalul de urgenta Floreasca iar noi ne-am strans cativa oameni si maine dimineata in jur de 7:45 - 8 o sa ne strangem in fata la Urgenta sa mergem sa donam. Daca mai sunt doritori cu ceva sange-n plus, ii asteptam cu maneca suflecata si perfuzia pregatita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 in alta ordine de idei: unde 'reaq po' sa echilibrez nijte jante de motoret( d-alea turnate)? In principiu la orice vulcanizare, daca te duci cu ele in brate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoncristiang Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 In principiu la orice vulcanizare, daca te duci cu ele in brate elf in popesti leordeni pneurom pe centura intre domnesti si a1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 (editat) Sambata dimineata merg pe AmcKart ! Care mai doreste are timp sa se hotarasca pana vineri seara la intalnire ! Editat Septembrie 30, 2009 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 (editat) Sambata dimineata merg pe AmcKart ! Care mai doreste are timp sa se hotarasca pana vineri seara la intalnire ! in sfarsit ia capitanul o decizie inteleapta Asa da! bravos! sa dea sfantu sa tocesti cauciucul ala fara nici un(niciun, ma rog) fel de problema Editat Septembrie 30, 2009 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 (editat) In principiu la orice vulcanizare, daca te duci cu ele in brate Mesaj completat elf in popesti leordenipneurom pe centura intre domnesti si a1 merci! Editat Octombrie 1, 2009 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axius Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 hello, proaspat motociclist in zona titan (piata matei ambrozie) cu honditza mea (cb450s din '86 ) am aproape 1000 de km facuti pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Â "Buna ziua, proaspat motociclist in zona Titan:) (Piata Matei Ambrozie) Â cu honditza mea (cb450s din '86: P) Â Sunt aproape 1000 de km facuti pe motor:) Â [/ Quote] Â dak stai la piatza m. Ambrozie, suntem vecini si inseamna k stii kpritza mea, Kawa ONU er 6f.u-in bloc ce mai exact? : noroc: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 hello, proaspat motociclist in zona titan (piata matei ambrozie) cu honditza mea (cb450s din '86 ) am aproape 1000 de km facuti pe motor Salut! Si eu tot Ambrozie, mai exact in Z5, la bulevard! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Nyt te-ai mai dus pe amkart ? cu umbrela banuiesc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Politia romana in 2009, fortele speciale - se impiedica pe strada si le cad pistoalele cand fug. Ca si in cazul cu taximetristii injunghiati, 2 politisti si 20 taximetristi cautau agresorul si faceau "razie". Patetic. Sa te tot ''bazezi'' pe politie. http://www.piticu.ro/2009/10/02/politia-ro...2009/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Nyt te-ai mai dus pe amkart ? cu umbrela banuiesc ) E si maine zi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 E si maine zi ! Cred ca ploua si maine .. daca ai chef hai pe cheia noi plecam m-ai multi . Daca nu m-as baga si eu la un amkart dar imi e sa nu fie aglomerat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Cred ca ploua si maine .. daca ai chef hai pe cheia noi plecam m-ai multi . Daca nu m-as baga si eu la un amkart dar imi e sa nu fie aglomerat. Maine nu ploua,am citit eu azi noapte in **** ! Hai pe Amk ! Lasa pe PM numarul tau de telefon ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate