Achi Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Vreau sa le multumesc frumos lui achim si lemne ca "au venit"...... nu trebuie sa te superi.... eu nu am rezolvat cu inmtricularea... credeam ca o scot la capat. sapt asta scap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Vinerea asta sunt prezent si eu,am adus mobra in Buc sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Fara poze,a fost o ieseala ilegala.....militia e cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Vineri imi duc monstruletul in service sa-i fac revizia.... :)asa ca pe seara, daca nu ploua trec prin Titan sa va vad prima plimbare pe anul asta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Ne strangem azi? Eu voi fi prezent la 19:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Daca nu ploua vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 Am fost eu la 19 chiar daca incepea ploaia =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Nasol cu plimbatul pe vremea asta... Ieri "am luat o curba" de 300km ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Mai taie si tu,mai lasa-m si noi si ajungem la o viteza normala 30km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Mai taie si tu,mai lasa-m si noi si ajungem la o viteza normala 30km omu' ti-a spus ca a facut o tura de 300km in care a avut parte de vant si a mers mai tot timpul inclinat!!! NORMAL, cand ma gandesc numai la cata vela(sau mai bine zis catarg) este el ca om Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 (editat) Luni sper sa trec de RAR sa pot face 10....11km si inca 10 dupa care inca 10 pana 15oookm tinta max. Editat Aprilie 1, 2012 de orlyy9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 (editat) omu' ti-a spus ca a facut o tura de 300km in care a avut parte de vant si a mers mai tot timpul inclinat!!! NORMAL, cand ma gandesc numai la cata vela(sau mai bine zis catarg) este el ca om Corect. Am fost la tara pe langa Turnu Magurele. Nu am mai vazut in viata mea asa vant... Cand depaseam vreun' TIR tipam Poate iesim vineri la o plimbarica.Se anunta vreme frumoasa Orly nu mai ai nici o scuza sa nu vii Editat Aprilie 2, 2012 de big_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Corect. Am fost la tara pe langa Turnu Magurele. Nu am mai vazut in viata mea asa vant... Cand depaseam vreun' TIR tipam Poate iesim vineri la o plimbarica.Se anunta vreme frumoasa Orly nu mai ai nici o scuza sa nu vii Sigur,azi am trecut RAR cu ajutorul prietenilor.Aveti grija la autentificare verifica si toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Salut , unde schimbati si echilibrati anvelopele la moto prin Titan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Salut , unde schimbati si echilibrati anvelopele la moto prin Titan? la mine, la un prieten! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Corect. Am fost la tara pe langa Turnu Magurele. Nu am mai vazut in viata mea asa vant... Cand depaseam vreun' TIR tipam Poate iesim vineri la o plimbarica.Se anunta vreme frumoasa Orly nu mai ai nici o scuza sa nu vii asa am patit si eu cu cumanata-miu can am venit de la o plimbare de la oltenita... mergema 40 km/h si aplecati de puneam genunchiul jos dar in linie dreapta. daca ne depasea un auto mai mare ne lipeam de el instant... ziceau aia ca suntem dilii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 (editat) detalii? Daca nu te intelegi cu prietenul lui pochemon poti sa incerci si la mecanicul meu. Orice am de facut la motocicleta merg la Fabio( 0733-546951; 0724-781390; 0758-318114, 0762-609898 sau motoechipamente.ro ) asa am patit si eu cu cumanata-miu can am venit de la o plimbare de la oltenita... mergema 40 km/h si aplecati de puneam genunchiul jos dar in linie dreapta. daca ne depasea un auto mai mare ne lipeam de el instant... ziceau aia ca suntem dilii. Nasol la campie cand bate vantul... Dar din cate am inteles la munte a nins deci nu pot zice ca am fost ghinionist Editat Aprilie 2, 2012 de big_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 in seara asta dupa 5 se baga careva la o plimbare scurta/medie, Bucale sau imprejurimi ca maine vad ca ploo dati un beep 0752447970 care vrea si ne intalnim la titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusSF Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 in seara asta dupa 5 se baga careva la o plimbare scurta/medie, Bucale sau imprejurimi ca maine vad ca ploo dati un beep 0752447970 care vrea si ne intalnim la titan Salut,ti-am dat si add pe mess sper sa nu te superi.vroiam sa stiu daca mai iesi astazi la plimbare si unde e punctul de intalnire?ma tenteaza si pe mine sa ies la o plimbare azi.eu stau in vitan pe la mall. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 in jur de 7:30 facem un popas la gura d metrou titan -cea din parc ... poate mai gasim plimbareti facut ieri prezenta 10min la titan si apoi mers 4 moto prin oras si biker's otopeni vinerea mai vine careva k pe anul asta n-am ajuns deloc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Maine la 7.00 o sa fiu prezent la locul clasic. Cine are chef de o vorba si de o plimbare este binevenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Maine la 7.00 o sa fiu prezent la locul clasic. Cine are chef de o vorba si de o plimbare este binevenit. De vorba nu este problema ca vin dar de plimbare nu se pune problema , trebuie sa spal geamurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 De vorba nu este problema ca vin dar de plimbare nu se pune problema , trebuie sa spal geamurile Mergem sa cautam solutie de spalat geamurile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Azi sunt prezent la ora 7 la metrou,va asteptam cu paine si sare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate