Metal Heart Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Pai asta am zis, nu mai suntem tineri Hai ca eu il astept pe Costi la mine sa spalam motocicletele si apoi o intindem catre AMCKart. Veniti pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Clar nu mai suntem tineri...ma gandeam cum ar fi fost totusi sa am tricou in loc de geaca....trist...trist....Man nu cred ca mergem ca ave alte activitati programate,dar merci de invite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Clar nu mai suntem tineri... Cand va spuneam io de d-astea, ziceati ca m-am ramolit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Clar nu mai suntem tineri...ma gandeam cum ar fi fost totusi sa am tricou in loc de geaca....trist...trist....Man nu cred ca mergem ca ave alte activitati programate,dar merci de invite Mai bine ca n-ati venit. Am stat aproape 3 ore pana am intrat. Si n-a mai fost chip sa mai intram si a doua oara, era plin de karturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Bai baieti, cand mai aveti idei din astea de touring nocturn cu cina-n alt judet, anuntati si voi din timp sa iau si eu dupa mine niste Fastum Gel, mesada la geaca, manusi inalte, din astea... plm, nu mai sunt tanar! eu de ce crezi ca am zis pas? stiam cat e de mers si ca o sa ma desprindeti cu ranga de pe mobra la cat as fi inghetat )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marduky Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 care sunt conditiile sa intri cu motoru pe amckart? si mai ales cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Mai bine ca n-ati venit. Am stat aproape 3 ore pana am intrat. Si n-a mai fost chip sa mai intram si a doua oara, era plin de karturi. Te cred...de aceea e mult mai bine sa te duci in timpul saptamanii. care sunt conditiile sa intri cu motoru pe amckart? si mai ales cat costa? Trebuie sa ai echipament complet,20 lei 10 minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marduky Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 merci. exista intevale orare pentru motociclisti? sau toata lumea e la comun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Nu exista intervale speciale,intri cand este liber.Karturile au prioritate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Titan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Pai diseara e balamucul cu meciul. S-ar putea sa fie politie ca la nebuni pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 https://www.facebook.com/events/1401065283441955/1413296875552129/?notif_t=event_mall_reply Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi1952 Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 Hai sa iesim Dubovar 14-15/09 /2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Olaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Olaaaaaa!!!! Obligatea in seara asta? )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 In principiu da,acusi sa vedem ...ce servesc la cina...ca nu pot veni asa nepregatit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabarlesh Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Campania Truck&Chopper sustinuta de Moto TGM continua in fiecare zi in Targu Mures. Detalii aici sau aici https://www.facebook.com/groups/154575061380804/ http://choppertruckfestival.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 ¿ʎpoqou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 va strangeti azi pe la titan ? eu pot sa vin pe la 19:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 vine azi careva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ipy Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Sal, sunt doritori de o plimbare azi? Eu sunt prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandrei Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Sincere regrete, este primul an in care am motocicleta, imi place foarte mult, de fiecare data sambata la ora 19:00 incercam sa ajung si eu la intalniri, eu stau langa piata trapezului, din pacate sezonul s-a incheiat pentru mine,deoarece nu mai am asigurare, poate fi un lucru bun sau rau, eu il vad ca pe unul bun, vreau sa bag niste banuti in motocicleta, dar si un lucru rau ca nu am apucat sa ies cu voi. Sper ca la anul sa fie altfel. Asflat uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 de fiecare data sambata la ora 19:00 incercam sa ajung si eu la intalniri, Sincere regrete, dar sambata la ora aia o sa gasesti doar oamenii care ies de la metrou. Intalneala de la Titan este vinerea cam din 2007, si nu s-a schimbat de atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandrei Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 (editat) Serios?! ...nu stiu cum am dedus eu ca era sambata ...asta e ...mi-am luat-o ... Sambata era la shaorma dristor cumva?!? ...parca asa vazusem la un moment dat ... Editat Octombrie 9, 2013 de dandrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate