orlyy9 Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 Zona Titan Traieste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 Cu cine ?!))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 Incerc sa ajung si eu vineri it's still on? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 Da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 :-L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 Whaaat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 Saptamana asta eu zic pas,sunt plecat din capitala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alx21 Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 In drum spre mare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wsy Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 Salutare la toata lumea! Ma numesc Vasi (prescurtare de la Vasilica - parintii sunt de vina ) , sunt din Targu Jiu, dar recent mutata in Bucuresti. Stau langa piata salajan, mai exact pe strada nicolae grigorescu. Nu prea cunosc pe nimeni prin Bucuresti si sper sa imi fac si eu prieteni aici, pentru ca e aiurea sa nu ai cu cine sa iesi sau sa socializezi. Nu detin inca permis de cat. A (spun inca deoarece intentionez sa il am in viitorul apropiat), insa permis cat B am de vreo 7 ani... Din pacate, sunt doar pasagera pe motor, insa senzatia e de nedescris. Asa ca asta ma ambitioneaza sa dau pentru cat. A cat mai curand posibil si apoi cand voi avea si posibilitatea sa am si eu propriul motor si sa nu ma mai rog de prieteni sa ma plimbe si pe mine sau, in situatia de fata, doar sa ma uit agale dupa motoarele din Bucuresti ce trec zilnic pe langa mine ) Asa ca, incantata de cunostinta! Si un asfalt uscat sa aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 Alx 21: in drum spre locul unde se agata harta Romaniei in cui. Vasilica,welcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wsy Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 Ovy_d : Thank you :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alx21 Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 Frumos frumos acolo unde se agata harta in cui dar sunt adeptul la ocean acolo unde te duci sa te inchini inainte de a intra pe plaja sa dai si tu de una cu sutien pe ea )))) » Post actualizat in 31 Jul 2014 18:21 Maine seara trb sa ajung si eu pe la titanel la care gura de metrou aia de langa magazinul titan in intersectie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat August 1, 2014 Share Postat August 1, 2014 Doar fetele stau in intersectie ,daca chiar vrei ......noi o sa fim la cealalantaaaa intrarea ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alx21 Postat August 1, 2014 Share Postat August 1, 2014 Bine atunci si eubo sa fiu tot la intersectia aia nu doresc sa stau ca fetele )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani27 Postat August 1, 2014 Share Postat August 1, 2014 (editat) salutare, o sa incerc sa ajung si eu astazi, sper sa reusesc, nu am mai fost de cativa ani buni la intalnire, deci nu cred ca mai cunosc pe nimeni , asta daca ma mai primiti Editat August 1, 2014 de dani27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alx21 Postat August 1, 2014 Share Postat August 1, 2014 Nici pe mine nu ma stie nimeni » Post actualizat in 01 Aug 2014 15:31 dupa vremea de afara nu cred ca se mai strange nimeni corect ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat August 3, 2014 Share Postat August 3, 2014 pentru cei care au participat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 Bine ai venit ! Pt o cunoastere mai buna ar ajuta cateva poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wsy Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 Bine ai venit ! Pt o cunoastere mai buna ar ajuta cateva poze ! Multumesc! Mai jos sunt 2 poze. Daca ajuta :-P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Cine doreste sa ne insoteasca sambata la intrunirea Chopper Academy de la Lehliu este asteptat la ora 12 la rond Maior Coravu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Daca nu se iveste altceva pana atunci, ma alatur si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_robert87 Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 o poza si de la mine,cu plasticurile pe fundal,cateva picaturi de ploie a speriat lumea, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Domnule Metal Heart,sunteti binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 Titan azi?! I'm in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_robert87 Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 saptamana trecuta cam slab,te laudai ca ajungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate