johnyebravo Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 oricum suma viciilor ramane constanta unii garaj si circuit altii garaj si DN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 unii din cand in cand + + pe dn & circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 am si eu o intrebare...cat se plateste in parcarea de sub cinema favorit...parca nu as vrea sa tin moto in fatza blocului...thx Presupun ca in jur 150 RON pe luna, ceea ce e cam mult. Si eu am inceput sa imi caut din nou garaj, tot prin zona Orizont sau Favorit, insa majoritatea garajelor de beton au fost ridicate... si e cam greu acum. Daca gasesc ceva anunt aici. Care aveti vreun loc liber in garaj sau stiti ceva prin zona Orizont sau Favorit dati un reply. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 balaure lasa vrajeala si zi cand ne vedem la amckart ........ la start cu fraerii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 balaure lasa vrajeala si zi cand ne vedem la amckart ........ la start cu fraerii Daca nu ploua, weekendul asta. Tine cont ca eu nu m-am mai urcat pe motocicleta de fix 6 luni , asa ca sa vedem daca mai stiu sa stau in sha macar . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 (editat) Astazi "nenea" Johnyebravo imbatraneste 32 de "spite la roata vietii" parca....La multi ani !!!!! Editat Aprilie 1, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 La multi ani JON sa fii sanatos si fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Da,La MUlti Ani Jhon.Cine e nascut in ziua asta,ori trage pacaleli,ori isi i-a pacaleli.Oricum,e o zi cu mir in frunte:)AHAHAHAH! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 (editat) LA multi ani John, dai de baut vineri la parc ? Cu sau fara alcool ... Cine e nascut in ziua asta,ori trage pacaleli,ori isi i-a pacaleli.Oricum,e o zi cu mir in frunte:)AHAHAHAH! E si ziua ta azi Alex ? LA MULTI ANI si tie atunci..... tu dai de mancat, JOhn da de baut . Editat Aprilie 1, 2009 de LaurBalaur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 )Nu ma simt...)AHAHHAHAH! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 La multi ani classalex ! ps hai la circuit ! femeile sunt deja acolo )))))))))))))) Daca nu ploua, weekendul asta. Tine cont ca eu nu m-am mai urcat pe motocicleta de fix 6 luni , asa ca sa vedem daca mai stiu sa stau in sha macar . http://www.weather.com/outlook/travel/busi...topnav_business nu te mai scuza ca nu ti-am zis sa scoti sub 1.14 pe amckart )))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 )Nu ma simt...)AHAHHAHAH! La Multi Ani, multi si fericiti !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 La multi ani classalex ! ps hai la circuit ! femeile sunt deja acolo )))))))))))))) http://www.weather.com/outlook/travel/busi...topnav_business nu te mai scuza ca nu ti-am zis sa scoti sub 1.14 pe amckart )))))))))))))))) Fratilor, la urmatoarea sesiune de amckart REISARUL trebuie cronometrat cu simt de raspundere, altfel vom auzi tot anul povesti cu 1:14 1:16 1:20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 daca ii pui dizal o sa scoata si galbini 1.20 ))))))))))))) si eu vreau ca reiseraul sa aibe un timp cronometrat real ca sa moara lumea )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 La multi ani Johnny, Alex !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Gata! Sambata aducem ceasul cu cuc sa va cronometram (cred ca intra la cobuuri) Cismele pregatite! La Multi Ani Gioane! La Multi Ani Alex! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 daca ii pui dizal o sa scoata si galbini 1.20 ))))))))))))) Stimabile, daca te tine (platesti tariful de circuit pt minim 2 sesiuni, un suc si o pizza pt rider), il invitam pe Cristi Motoreta sa iti demonstreze abilitatile de amckart ale monsterului de 620 cu cauciucuri touring si motorizare standard si eu vreau ca reiseraul sa aibe un timp cronometrat real ca sa moara lumea )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ...este posibil sa ai o supriza foarte neplacuta ...in aceeasi ordine de idei...nu mor caii cand vor cainii ... La multi ani flacai, Alex si Gionii !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 il invitam pe Cristi Motoreta o dai in diverse........... obs ca ai o personalitate dubla ............ pe net esti foarte activ )))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 partieee ca am mobra noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 cand vi la garaj sa ne arati cum merge pe o roata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 si eu vreau ca reiseraul sa aibe un timp cronometrat real ca sa moara lumea )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Dnu Reisar de ca stati asa incordat pe mobra, mai relaxat va rugam .... hehehe ! Si nu mai ascundeti numarul ca nu mergeti mai tare asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 nu am carene de fibra dar urmeaza tu mai bine ti-ai vopsi jantele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 http://www.racingparts.ro/detaliiProdus.php?id=286 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 http://www.racingparts.ro/detaliiProdus.php?id=286 Bre, ramanem la ceasul cu cuc, n-are nevoie REISARUL de asemenea tehnologie ...stie omu deja ce va face in urmatoarea sesiune 1:12 1:14 1:16 1:20 Cismulitze ce-o mai face dumnealui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Cismulitze ce-o mai face dumnealui? dupa cum foarte bine se vede i-a venit mintea la cap si s-a suit pe motocicleta de oameni seriosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate