hebe5p1n Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Alin ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Sta chiar in Dr Taberei 34, a avut un R1 alb cu rosu, si acum avea un gsxr alb cu rosu, sper sa nu fie el.. Ba da, el era ! Nu are nimic grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 spune-ne te rog ce s-a intamplat ... e ok? are nevoie de ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 am intrebat si eu niste baieti care il cunosc, de la el de la bloc, am inteles ca a dat unu cu spatele fara sa se asigure si l-a acrosat ! Mai multe nu stiu, doar ca nu are nimic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Salutare lenesilor, care va bagati in weekend-ul asta la o tura pe Transfagarasan ? De preferat plecare samabata dimineata, seara intoarcere... iar ca traseu Bucuresti- Cheia-Brasov-Fagaras-Balea Lac , vreo 300 de km usor ! Sau daca e prea mult mergem direct Bucuresti-Brasov- etc , insa am auzit ca se lucreaza. Pe partea de Sud a Transfag. am auzit ca e varza asfaltul intre Vidraru si Cab Capra, asa ca e de evitat. Ce ziceti, care se baga, hai ca trece vara , vremea o sa fie f buna, si peisajul de nota 10 ! Asta vrea sa fie o plimbare, nu o alergatura gen Cheia ! sambata (02.08.2008) pe la 11-12 (dupa ce ne trezim) am pleca si noi (eu, carbone, fishu, marius, lucica ?, jasmine ?, srek nu ca ploo) pe cheia daca e ne auzim la tembelefon . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Mai multe nu stiu, doar ca nu are nimic.. asta este cel mai important !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 ASEARA FILTRU RAR la parc la moghiorosi !!!!!!!!!!!!!!!!!!! opreau tot ce inseamna 2 roti si atv.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 cineva spre mare duminik ? si app nou fiind pe aici se mai tine vineri intalneala ? sa dau si io o fuga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 Da stiu faza k rar.ul am trecut si eu dar nu am mai accelerat. Fuck off Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lotus69m Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Da stiu faza k rar.ul am trecut si eu dar nu am mai accelerat. Fuck off SAl!!Pai aveai tu obiceiul sa accelerezi in zona aceea........k e plina de pericole! sambata (02.08.2008) pe la 11-12 (dupa ce ne trezim) am pleca si noi (eu, carbone, fishu, marius, lucica ?, jasmine ?, srek nu ca ploo) pe cheia daca e ne auzim la tembelefon . [/quot Salve proff!!Pai fii un pic atent,in afara de tine si Kerbone ar cam trebui sa le pui semne de intrebare la totzi nu doar mie si GIX-erului!!Nu crezi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_new_guy Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 sunt si io nou.. ma primiti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 sunt si io nou.. ma primiti?? Cu cea mai mare placere. Ne vedem maine seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_new_guy Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 unde este intalnirea si la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 sambata (02.08.2008) pe la 11-12 (dupa ce ne trezim) am pleca si noi (eu, carbone, fishu, marius, lucica ?, jasmine ?, srek nu ca ploo) pe cheia daca e ne auzim la tembelefon . Vorbim maine la parc referitor la traseu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Iulie 31, 2008 Autor Share Postat Iulie 31, 2008 1-3 august intalnirea de la Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 vineri seara adica maine adica azi la 19:30 parc Moghioros intrarea Poiana Muntelui .... adica in statia lui 90 - spre centru .... oi fi inteles, n-oi fi inteles .... cert e ca daca esti din zona si mai cu seama prin zona la ora aia o sa ne vezi .. la somnic ca e nasoala .. see you all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Vorbim maine la parc referitor la traseu... ochei 1-3 august intalnirea de la Brasov mai bine vino maine pe cheia (lasate de vrajeli dinastea gen intalniri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 Ma gandeam k daka tot se ajunge pe la bv se putea trece si pe la intalnire. Acum eu nu stiu la cate intalniri ai fost u insa iti garantez k ce se intampla in ardeal e k totul altceva decat ce se organizeaza pe la buk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Ma gandeam k daka tot se ajunge pe la bv se putea trece si pe la intalnire. Acum eu nu stiu la cate intalniri ai fost u insa iti garantez k ce se intampla in ardeal e k totul altceva decat ce se organizeaza pe la buk. Silviu, intrunirea nu se mai tine in locatia normala din anii trecuti la Darste pe unde am ajuns si noi , ci la Prejmer la aproximativ 20km de Brasov, spre Intorsura Buzaului, plus ca intrarea e 20 RON ! Singura chestie misto ar fi: "Sambata: ora 12:00 Parada moto de la camping la Cetatea Prejmer, unde va avea loc spectacol cu cascadori" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Silviu, intrunirea nu se mai tine in locatia normala din anii trecuti la Darste pe unde am ajuns si noi , ci la Prejmer la aproximativ 20km de Brasov, spre Intorsura Buzaului, plus ca intrarea e 20 RON !Singura chestie misto ar fi: "Sambata: ora 12:00 Parada moto de la camping la Cetatea Prejmer, unde va avea loc spectacol cu cascadori" bre intra pe mess.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 bre intra pe mess.... Huh, am fane ascunse si nu stiam ? Sau nu era pt mine replica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 bunaa verisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_new_guy Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 asta a fost prima mea participare si concluzia e : mai multa lume decat ma asteptam... tot felu de oameni .... chiar si mai batranei... nu se plimba lumea... doar sta la discutii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 buna ziua.... urmatoarea intalnire shi locatzia shi ora?!?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 buna ziua.... urmatoarea intalnire shi locatzia shi ora?!?!?!? Aceeasi locatie , aceeasi ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate