D3LeiCuie Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 maine vine cineva la amckart ? mergem... dar cand? dati si voi o ora motociclismul serios? la meteo zice partial innorat si 12 grade pt maine (duminica 15 martie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Eu merg numai sa fie frumos afara si sa nu ne doara spatele femeile astea mergem... dar cand? dati si voi o ora motociclismul serios? la meteo zice partial innorat si 12 grade pt maine (duminica 15 martie) logan lover nu merge e ocupat, biznitz cica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 reisarii de garaj ies diseara la parc sau au biznitz/combinatii/comert de efectuat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeSeRica Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Vand geaca Joe Rocket Alter Ego 2.0, stare impecabila, purtata de cateva ori, marimea M, pret 400 RON Designul e super misto, maneci si bust detasabil, se poate transforma intr-o plasa cu protectii. http://www.joerocket.com/catalog/index.cfm...Ego_2.0_Jacket_ Se potriveste pe o persoana de ~ 180 cm, 80 kg daca va intereseaza o pot aduce la parc maine seara , la vedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Diseara? Cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Care mai vine diseara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Care mai vine diseara ? Eu, prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 poate vin si vipurile de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Care mai vine diseara ? Sar'naaa nenea instructoru' ! In seara asta nu , dar in ceva timp dupa ce luam permisul , ne dam reising ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Vruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) Dupa ce va strangeti diseara pe la 8 poate dati o tura si ajungeti pe la 9 prin Biker's Club Otopeni.E party retro (anii 80") cu muzici disco din vremurile alea, concursuri de dans cu premii si multe surprize. Aruncati si voi ochiu p'aci. /index.php?...p;#entry1783337 Nu aveti ce pierde. Editat Martie 27, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 cata reclama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan2525 Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Diseara? Cineva? salve. sunt baiatul cu banditul care am vorbit de crash-paduri.atept adresele de la tine te rog.merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 salutare...sunt nou venit in dr taberei...am tradat adunarea din militari... am si eu o intrebare...cat se plateste in parcarea de sub cinema favorit...parca nu as vrea sa tin moto in fatza blocului... thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeSeRica Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 salutare...sunt nou venit in dr taberei...am tradat adunarea din militari... am si eu o intrebare...cat se plateste in parcarea de sub cinema favorit...parca nu as vrea sa tin moto in fatza blocului... thx unde stai? si ce moto ai? poate te lipim la un garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 unde stai? si ce moto ai? poate te lipim la un garaj langa favorit..un cbr f4.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeSeRica Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 langa favorit..un cbr f4.. ca si prietenul meu. te-am primi la mine in garaj dar stau la v. argesului, prea departe de tine. poti sa intrebi jos la intrarea in parking, la favorit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 ca si prietenul meu. te-am primi la mine in garaj dar stau la v. argesului, prea departe de tine. poti sa intrebi jos la intrarea in parking, la favorit. ok..thx mult pt info sper sa ne vedem la un cico cat de curand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeSeRica Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 noi am fost azi la parc. maine iesim sigur la motoreala daca e vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 noi am fost azi la parc. maine iesim sigur la motoreala daca e vreme. eu inca nu am scos mobra de la "iernat"...mai astept sa se incalzeasca nitel...oricum va anunt thx again Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan2525 Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 noi am fost azi la parc. maine iesim sigur la motoreala daca e vreme. cind si unde se iese.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shorty Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 ca si prietenul meu. te-am primi la mine in garaj dar stau la v. argesului, prea departe de tine. poti sa intrebi jos la intrarea in parking, la favorit. Pe unde la valea argesului? M-am mutat si eu pe la Raul Doamnei si nu-mi place ca din garaj a ajuns sa stea in fata blocului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 motociclistii din dr taberei care nu stau la garaje sau nu merg pe circuite ... se plimba de exemplu la vulcanii noroiosi iaca poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Si militariul tot a fost azi la vulcani,pacat ca nu am vb sa mergem impreuna.....Next tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 motociclistii din dr taberei care nu stau la garaje sau nu merg pe circuite ... se plimba de exemplu la vulcanii noroiosi iaca poze: pai la garaj si la circuit pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate