LaurBalaur Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Sunt bugetar ....nu aspir decat la un k4,ideal de 750. Aspira, transpira , si cauta . Mobre sunt, bani sa ai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Sunt bugetar ....nu aspir decat la un k4,ideal de 750. bugetar ca aia de aseara de la stiri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 salut. se mai intalenste lumea din Dr. Taberei ? unde si la ce ora? .. am inteles ca Vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 vinerea la parc, vis-a-vis de statia poiana muntelui, ora 8 seara putem sa ne intalnim la amckart pe la 4-5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 vinerea la parc, vis-a-vis de statia poiana muntelui, ora 8 seara putem sa ne intalnim la amckart pe la 4-5 te-asinsoti cu palcere dar nu mai am cizme - s-a bulit fermoar si combinezonul nu e la mine. a ramas la cineva care mi l-a trasportat in grecia si inapoi. pai ne vedem la 8 la parc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 stai la 34 ? care merge maine pe cheia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 da ... lasermed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 mai poposesc si eu din cand in cand pe la os4 (blc lung de langa posta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Apar si eu , 5 minutele sa ii dau niste hartogaraie lui nenea Marse ( instructorul minune - cu Loganel ) ! Apropo daca aveti nevoie de un instructor extrem de bun pt categ B , il recomand ! E tatal lor ! (mai ales ca te atentioneaza mereu sa te uiti in oglinzi dupa motociclisti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Cateva poze de weekendul trecut de la ROSBK- etapa de la Serres , participanti Eu si Sacal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Cateva poze de weekendul trecut de la ROSBK- etapa de la Serres , participanti Eu si Sacal. foarte foarte misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Bai Sreck,asta nu vrea sa se pupe cu mine....Ieri am spalat-o ceruit-o,am vb cu ea...dar zice nu.De ce face asa?Tu ce i-i spuneai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Bai Sreck,asta nu vrea sa se pupe cu mine....Ieri am spalat-o ceruit-o,am vb cu ea...dar zice nu.De ce face asa?Tu ce i-i spuneai? O lasa sa doarma nu o deranja cu saptamanile, acum revine si ea la viata dar nu o forta prea mult ca sa nu se imbonlaveasca, ia o usurel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 umbla vorba ca unu ariciu are k de 750, vb cu el vestile bune se raspandesc rpd ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Bai Sreck,asta nu vrea sa se pupe cu mine....Ieri am spalat-o ceruit-o,am vb cu ea...dar zice nu.De ce face asa?Tu ce i-i spuneai? pai tu vrei sa o alergi vestile bune se raspandesc rpd ) cica si politia stie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Pai cum am bagat-o in casa,am pus dusul pe ea....Aseara mi-a spus ca Sreck o lua mai usor,si ca eu sunt prea brutal cu ea..Dar daca i-i acord putin timp sa ma cunoasca ma v-a iubi si pe mine...Ce curva domle' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 deci a invins Loganu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Pai cum am bagat-o in casa,am pus dusul pe ea....Aseara mi-a spus ca Sreck o lua mai usor,si ca eu sunt prea brutal cu ea..Dar daca i-i acord putin timp sa ma cunoasca ma v-a iubi si pe mine...Ce curva domle' nu esti tu hotarat ))))))))))))))))))) deci a invins Loganu? loganul rulz, cred ca vrea sa il ia la lichidare )))))) ca a inceput sa tina la el .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 ...Ce curva domle' Uuuu tradatoruleee , ai dat Suzuki pe Yama .... rushine ! Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km la bord ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Pai cica mai mananca omul si friptura ,nu numai cartofi prajiti,si invers.Sau se mai uita omul si dupa blonde,nu numai dupa brunete....Aia dinainte avea curu mare,vad ca asta e mai fitnessata,mai atleta...)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 ieri pe la 5 erai cu nr sub sa si te duceai spre apacha ....... erai echipat full de terasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Pai mergeam incet..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 la vedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Bai,m-am lamurit,Yamaha este ca femeile alea frumoase,dar perverse...Suzuki era fata cuminte si devreme acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Cu siguranta acum saracutza va vedea si ea soarele mai des, nu doar de doua ori pe an, d-aia poate-i capricioasa momentan, plimb-o si isi revine !!! Clipe minunate impreuna va doresc ! @CokaBiker (aka LoganLover)...bine ca te-ai indurat sa o lasi sa plece, ai facut si tu o data in viata un gest nobil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate