classalex Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 La multi ani,sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 sa fiti sanatosi. ca in rest aveti voi grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shurub Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Sarbatori fericite!!!...si multa sanatate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 dezmembrez honda xlv 600 transalp,an '89,ieftin si negociabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shreck Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 GARAJUL REISING ureaza tuturor motociclistilor din DRUMUL TABEREI si nu numai un calduros LA MULTI ANI, sa ne vedem cu bine la prima intalnire de la parc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=536451 pozele sunt de pe cheia, din parc de la moghiorosi si petrom-ul de la favorit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 (editat) Frumoasa tara avem,si ce parc frumos e Moghioros cu trenuletzul lui cu tot Am vazut si vulcanii noroiosi...transfagarasanul... Va doresc un An Nou fericit si fara reparatii! Editat Ianuarie 13, 2010 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 (editat) Mdea!Super tari pozele,a lucrat cu un tun smecher! Mesaj completat Mai ziceau astia de Romania in sus,Romania in jos,ca e frumoasa ca e nu stiu cum.Si sa moara Cosonoi ce brazi au aia,ce peisaje,din vara in iarna,ce drumuri cu ledulete noaptea,adevarate ,,picturi,,.Si ce medie ridicata de varsta au....Iar Canon 5D ala o costa el 2mii de euro,dar face toti banutii!!!! Editat Ianuarie 13, 2010 de classalex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=536451 pozele sunt de pe cheia, din parc de la moghiorosi si petrom-ul de la favorit vai cat de super sunt pozele. da cum ai reusit sa le faci din mers? ca am facut si eu din mers - ca pasager- da tot nu au iesit asa de misto, exceptand obiectivul, of course Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 linkul respectiv a fost luat de pe alt topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums&...pic&t=19906 reisarilor e oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shreck Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Sunt pregatit sa va arat steagul rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 mai bine ti-ai lua umbrela, apa si ceva pt bronz ca iarasi vi rumenit acasa )))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z@mbilici Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Buna ma numesc Alexa am un cb 500 si locuiesc in Dr Tab la Favorit. Astept cu nerabdare primavara si asfaltul uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shreck Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Buna ma numesc Alexa am un cb 500 si locuiesc in Dr Tab la Favorit.Astept cu nerabdare primavara si asfaltul uscat. si noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))) cand iti iei cau la logan ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 V-ati tunat motoarele?V-ati pregatit de vara?Ati mai taiat tobe,reglat motoare,supape?Cauciucuri noi,ceva?Care mai sunt noutatile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 iarna asta......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Ce iarna ma nene,lasa vrajeala si zi ce ai mai facut la motor.I-ai mai pus ceva abtipilde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 mosul beneficieaza de o liniste neasteptata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanlrnt Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 GARAJUL REISING ureaza tuturor motociclistilor din DRUMUL TABEREI si nu numai un calduros LA MULTI ANI, sa ne vedem cu bine la prima intalnire de la parc! Cu motoarele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 dupa ora si data postului tin sa cred ca era sub influentza bauturilor sau a fumat ceva )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Ce iarna ma nene,lasa vrajeala si zi ce ai mai facut la motor.I-ai mai pus ceva abtipilde? Daca pun abtibild cu K&N cati cai mai iau ? eu am auzit ca vreo 3.. plus abtibil cu yoshimura inca 5 , daca mai pun si abtibild cu Dynojet Powercommander, cresc puterea carenelor.. cu 10 cai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 dl class, dealer de mansoane suzuki se referea la altceva Stickers give me power! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 (editat) Daca pun abtibild cu K&N cati cai mai iau ? eu am auzit ca vreo 3.. plus abtibil cu yoshimura inca 5 , daca mai pun si abtibild cu Dynojet Powercommander, cresc puterea carenelor.. cu 10 cai La unii cica asa merge...Eu am incercat odata si nu s-a simtit nimik. Editat Februarie 15, 2010 de classalex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate