biancocelleste Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 am un k1 pe care l-am modificat k8 de 1000 (look) mai am ceva pana e gata vopsitoria (are 31.000 km reali) am istoricul lui din 2008 si poze sa se vada ca era tipla nu a fost lovit (nu asta a fost motivul care m-a facut sa ii fac aceasta modificare) daca te-ar interesa vre-un detaliu sau pe altcineva ne auzim la telefon 0720.859.836 cat te-a costat " face lift-ul " ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 cat te-a costat " face lift-ul " ? Nu am facut un calcul dar destul de mult si FFFFF multa munca modificari au fost de facut dar a iesit frumos mai am de vopsit tot motoru pro, mai trebuie sa montez cate ceva din ce am luat. oricum o sa pun anunturi cat de curand pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Nu am facut un calcul dar destul de mult si FFFFF multa munca modificari au fost de facut dar a iesit frumos mai am de vopsit tot motoru pro, mai trebuie sa montez cate ceva din ce am luat. oricum o sa pun anunturi cat de curand pot Oricum, te felicit pentru munca si pasiunea pe care ai pus-o, foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 (editat) Nu am facut un calcul dar destul de mult si FFFFF multa munca modificari au fost de facut dar a iesit frumos mai am de vopsit tot motoru pro, mai trebuie sa montez cate ceva din ce am luat. oricum o sa pun anunturi cat de curand pot Nu ieseai mai ieftin daca cumparai K8-ul direct? Editat Mai 14, 2012 de INT6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 (editat) Nu ieseai mai ieftin daca cumparai K8-ul direct? am facut si asta dar de 600 miaru este prea mult pt oras mi-a placut ca forme modelul, plus ca a fost o chestie personala prea multa lume mi-a zis ca nu se poate asaceva si eu am reusit Editat Mai 15, 2012 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Maine seara la Poiana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Maine seara la Poiana? vedem cum e vremea afara...daca ramane asa urata nu stiu daca vine cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Ia uite ce activitate pe aici S-a trezit Drumul Taberei la viata? Frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 da noroc cu noi incepatorii ca am inviat topicul:)) Se baga careva la o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 ) daca ai o maneta de ambreaj, si promiti ca nu ploua ne vedem azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 si eu am vazut activitate pe aici dar sant prea batran. deci tinerii inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 in motociclism nu ar trebuii sa existe limita de varsta;) poate vinerea asta e frumos afara si iesim si noi la parc si poate la un suc mai vb si noi una alta poate planificam o tura ceva ...ramane sa vedem ce zice vremea totusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 simpson ai ratat un mare show ieri la baneasa:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 in motociclism nu ar trebuii sa existe limita de varsta;) poate vinerea asta e frumos afara si iesim si noi la parc si poate la un suc mai vb si noi una alta poate planificam o tura ceva ...ramane sa vedem ce zice vremea totusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Sper sa prind si eu 50 de ani, sa le fi vazut si trait pe toate pe motor...sa am dureri de genunchi si incheieturi...Sa am un chopper ceva sa merg asa chill ) Eh, deja visez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Sper sa prind si eu 50 de ani, sa le fi vazut si trait pe toate pe motor...sa am dureri de genunchi si incheieturi...Sa am un chopper ceva sa merg asa chill ) Eh, deja visez. asta tine de fiecare cat de cuminte e si cum vede motocicleta, unii o vad ca un stil de viata, unii o vad ca pe un mijloc de transport mai rapid, altii o vad ca un accesoriu de atras pasaricile , probabil ca mai sunt multe moduri de intelege motociclismul acum ramane sa alegem fiecare locul in care ne incadram si asa unii o sa prinda si vremurile alea cum le-ai descrie tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Ma incadrez in prima categorie.Sunt o gramada care mi-au zis ''COAEEEEE, SE ROAGA PIXDELE SA LE PLIMBI SI TU ZICI NU COAEEE?".Ma dau pe motor pentru mine, pentru distractia mea si ca sa ma simt eu bine.Nu ma intereseaza ce cred ceilalti si consider ca daca ai nevoie de o masina de fitze sau un motor de fitze ca sa atragi femeile....naspa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Motocicletele e viata mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 (editat) Eu recunosc, pentru pasarici mi-am luat motor Editat Mai 22, 2012 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Se uda toate cand vad un ENDURO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 se uda ele, dar si noi ne udam pe vremea asta de kko ) eu m-am imbracat cu impermeabile si am iesit si pe potopu asta:D acum face diferenta xenonul toti m-au vazut cat ma strecuram intre masini, si aia care nu au vazut au avut avut noroc ca am toba stock dar nu pt mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Gluma, negluma, "partaietoarea" mea nu e prea zgomotoasa si tare mi-e ca o voi pati din cauza asta. Am in cap ca luna urmatoare sa-i scot sitele si sa vad ce se intampla. Si acum, desigur, intrebarea: Odata scoase, pot fi puse la loc ? O pot face chiar eu sau trebuie sa decartez cascavalu' ? ( daca nu e cine stie ce inginerie m-as risca sa fac eu toata tarasenia ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Ma incadrez in prima categorie.Sunt o gramada care mi-au zis ''COAEEEEE, SE ROAGA PIXDELE SA LE PLIMBI SI TU ZICI NU COAEEE?".Ma dau pe motor pentru mine, pentru distractia mea si ca sa ma simt eu bine.Nu ma intereseaza ce cred ceilalti si consider ca daca ai nevoie de o masina de fitze sau un motor de fitze ca sa atragi femeile....naspa. Hai frateeeeeeeeee...............unde draq sunt toate alea care te roaga sa le plimbi cu motorul............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_pita Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 eram intr o zi la semafor la dristor si s-au luat doua piz*ulici la bataie intre ele,care sa se urce prima pe motoru meu...pana la urma a venit o a treia in timp ce se bateau alea si mi a zis ca s-ar urca ea dar e in fusta si nu poate pt ca nu are chiloti...pana la urma, dupa ce m-a rugat o jum de ora sa i dau chilotii mei,tot nu am cedat si s a urcat asa fara...deci Costi vezi ca sunt o gramada care vor sa sara dar nu stii sa le abordezi tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 eram intr o zi la semafor la dristor si s-au luat doua piz*ulici la bataie intre ele,care sa se urce prima pe motoru meu...pana la urma a venit o a treia in timp ce se bateau alea si mi a zis ca s-ar urca ea dar e in fusta si nu poate pt ca nu are chiloti...pana la urma, dupa ce m-a rugat o jum de ora sa i dau chilotii mei,tot nu am cedat si s a urcat asa fara...deci Costi vezi ca sunt o gramada care vor sa sara dar nu stii sa le abordezi tu! Plm.......te-am pierdut si pe tine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate