Rossi.46 Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Accept, normal ca accept, dar sa fie ceva concret. Iesiti mai pe seara? Unde ne vedem sa ne cunoastem si noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Accept, normal ca accept, dar sa fie ceva concret. Iesiti mai pe seara? Unde ne vedem sa ne cunoastem si noi? Chiar asa...hai sa facem si noi o intalneala, ca tot ne vaitam ca nu ne cunoastem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Chiar asa...hai sa facem si noi o intalneala, ca tot ne vaitam ca nu ne cunoastem... la intalneala poate ma ajutati si pe mine sa dau jos roata spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 la intalneala poate ma ajutati si pe mine sa dau jos roata spate pai ce ai patit la roata? daca vrei poti veni la mine am toate sculele necesare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Ma adoptati si pe mine??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Accept, normal ca accept, dar sa fie ceva concret. Iesiti mai pe seara? Unde ne vedem sa ne cunoastem si noi? pai haideti sa ne intalnim Ma adoptati si pe mine??? pai daca vrei iesi cu noi la o plimbare ce moto ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 In visul meu am cel mai frumos moto in realitate insa nu am decat masina ). Dar puteti sa ma adoptati ca pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 pai ce ai patit la roata? daca vrei poti veni la mine am toate sculele necesare valva de la guma spate 3/4 rupta si scapa aer. mersi frumos dar de demontat o pot face si aici, aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 valva de la guma spate 3/4 rupta si scapa aer. mersi frumos dar de demontat o pot face si aici, aproape ok camelya te iau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 In visul meu am cel mai frumos moto in realitate insa nu am decat masina ). Dar puteti sa ma adoptati ca pasager Motoretistii e, dupa tiristi, cei mai in calduri soferi asa ca ai grija, nu prea ia nimeni pasageri gratuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 In visul meu am cel mai frumos moto in realitate insa nu am decat masina ). Dar puteti sa ma adoptati ca pasager lasa ca o iau eu la o plimbare gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi.46 Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Baieti iesiti vreunu? Eu sunt pe prelungirea ghencea, zic sa ies. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 ) merci de pont. Apelez insa la bunul simt al barbatilor de aici si sunt sigura ca nu vor exista pb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Eu ies mai pe seara dupa 18...si hai sa nu fim rai si sa o luam si pe @Camelya...te iau eu daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 (editat) ) merci de pont. Apelez insa la bunul simt al barbatilor de aici si sunt sigura ca nu vor exista pb Hai, zi-ne drept, tu a cui clona mai esti ? Editat Aprilie 22, 2013 de biancocelleste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Deci....iesim si noi mai pe seara, la o plimbare si o bere si un cico??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Deci....iesim si noi mai pe seara, la o plimbare si o bere si un cico??? urasc sa fiu buzz killer, dar ma duc la meci diseara. Plus ca am probleme cu motoretuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 @biancocelleste a bagat marsarier....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 @biancocelleste a bagat marsarier.... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 a bagato pe a 7-ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 ati iesit ma, vagabundos ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Nu am avut cu cine si am mai avut si un pic de treaba care trebuia sa o rezolv si dupa ne-am bagat la garaj la o bere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Nu am avut cu cine si am mai avut si un pic de treaba care trebuia sa o rezolv si dupa ne-am bagat la garaj la o bere... Bai, sa imi imprumutati si mie o cheie de 36 ca vreau sa dau jos roata sambata asta Am vazut ca i-ati schimbat-o si lui Carbune asa ca stiu SIGUR ca aveti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Bai, sa imi imprumutati si mie o cheie de 36 ca vreau sa dau jos roata sambata asta Am vazut ca i-ati schimbat-o si lui Carbune asa ca stiu SIGUR ca aveti ) Fix cu dl. Carbune trebuie sa vorbesti )!!! Eu nu sunt sigur ca as avea la mine in garaj, dar caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Mda.....pe mine m au pacalit ambii baieti ieri nu m a plimbat niciunul pana la urma. ( u broke my heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate