Dogg Postat Iunie 17, 2004 Share Postat Iunie 17, 2004 http://www.bikepics.com/members/croatianrs/99rs125/ Viteza si linia continua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hamude speedfight Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 urat.... urat .. c sa mai spui.. parca iti ya chefu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Baga la "educatie rutiera prin poze explicite"... sa vada tot incepatoru' ca nu e ca in filme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Ala de sub coditza motocicletei e sange? A cui e urma de cauciuc, ca eu nu m-am prins? PS: Aprilia RS 125 poate fi condusa de la 16 ani, cu A1. Multumim, legislatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEXANDRU RS 50 Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 foarte nasol....de asta trebuie mare mare atentie...si fara viteza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Dupa urmele de frana ale masini, as zice ca nu e vine soferului, cia calaretzului. Pe langa limitarea puterii si cilindreei, parca era si o limitare de viteza, impusa pt o moto incadrata in categoria ce poata fi ondusa cu A1. Cum e? Si cum in "Nemtzia" legea din punctul asta de vedere? stie careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 nasol tare...din plin l-a luat:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 (editat) Poza aia nu e din Germania?In cazu asta nenea cu masina nu era pe contrasens??? Edit: Nope.SORRY my bad. Editat Septembrie 21, 2005 de Endurache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shortcuttohelllll Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 organizare ca la carte: politia a blocat drumu shi tine curiosii la distanta, ambulanta corespunzatoare care probabil ca a ajuns la timp, un elicopter care parcheaza... la noi mai rar vezi asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amirutza Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 organizare ca la carte: politia a blocat drumu shi tine curiosii la distanta, ambulanta corespunzatoare care probabil ca a ajuns la timp, un elicopter care parcheaza... la noi mai rar vezi asa ceva Poate poza asta ar trebui data si politiei romane si in special salvarii care mai repede de juma de ora nu poate ajunge, chiar daca accidentul e vis a vis de echipaj...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Allien Postat Octombrie 12, 2005 Share Postat Octombrie 12, 2005 Dar totusi parca arata mai rau mazda ca si Aprilia Rs. Din cate am vauzt eu acolo accidentul s-a intamplat in geremania deoarece am vazut elicopterul de la ADAC si aia sunt din germania cu Interventile speciale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate