bmu Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 duminica 11.03.2007 o iesire prin mures cu trante si toate cele..... numai ca unii is si meseriasi.... se stie cine.... aaaa.....si ceva poze...cu nebunii si inconstientii ce se tot dau pe meleagurile muresene....cu toate ca unii ajung cam asa de.... inconstienta se plateste....asa ca mare grija.... DR_Adventures.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Nice! Keep up the good work/ Yamyyy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmu Postat Martie 13, 2007 Autor Share Postat Martie 13, 2007 this is just the beginning....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 va cam mananca cu vaca aia saracutzul dr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 extrem de frumos !!!! asta este genul de enduro care imi place . foarte frumos !!!!!!!!! . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 asa ceva am facut eu acasa pe malul dunarii inainte sa plec in aceasta fucking-no-bike-for-me-cehia!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Distrugeti recoltele muresenilor bre!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmu Postat Martie 15, 2007 Autor Share Postat Martie 15, 2007 Distrugeti recoltele muresenilor bre!!!!! lasa bre ca nu ii nici un bai..... nu se supara nimeni..... vroiam si noi sa ajutam..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Turist Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Distrugeti recoltele muresenilor bre!!!!! vorbiti cu taranii sa va dea un plug ceva, o semanatoare... sa nu mai consume ei caii degeaba...e scump fanu... daca toti va plimbati pe aratura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmu Postat Martie 15, 2007 Autor Share Postat Martie 15, 2007 vorbiti cu taranii sa va dea un plug ceva, o semanatoare... sa nu mai consume ei caii degeaba...e scump fanu... daca toti va plimbati pe aratura... mai facem si noi un ban...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 mai facem si noi un ban...... cu ocazia asta le dati si idei taranilor... acuma serios vorbind io zic ca se poate ara lejer cu un DR in loc de cal si cu un plug de-ala cu coarne condus cu mainile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmu Postat Martie 15, 2007 Autor Share Postat Martie 15, 2007 o sa incercam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi(nextbike) Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 TOATA STIMA PT DR CA DOAR AM SI STIU CE POATE BAFTA IN CONTINUARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Genial! Am avut si yo un DR odata si stiu ce la poate "chielea" sau ma rog carenele, mai ales daca is bine ascunse dupa ingenioase bare de protectie, cum au unii. Si stiu si ce se intampla cand le pui gume de cros. Asteptam cu sufletul la gura alte filmulete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmu Postat Martie 16, 2007 Autor Share Postat Martie 16, 2007 Genial! Am avut si yo un DR odata si stiu ce la poate "chielea" sau ma rog carenele, mai ales daca is bine ascunse dupa ingenioase bare de protectie, cum au unii. Si stiu si ce se intampla cand le pui gume de cros. Asteptam cu sufletul la gura alte filmulete! pai cumparati iar dr...stii doar de ce e in stare BESTIA.... filmulete....or sa mai apara.....rabdare numai..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otravel Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 In prima poza esti pe o semanatura de toamna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmu Postat Martie 16, 2007 Autor Share Postat Martie 16, 2007 probabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadik69 Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 In prima poza esti pe o semanatura de toamna? E de Primavara. Nu-i bai ca e a "socrului"(dupa aia am aflat) ... tocmai iesise coltul graului Asta e .... mai sunt alte 10 Ha. Dar era prea fain ca sa ratez momentul. Nu sariti pe mine "ecologistilor", ca in toata casa am numai becuri ecologice. Si inca cateva mai @artistice@ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristina Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Felicitari pentru fotografii. Foarte frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmu Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 Felicitari pentru fotografii. Foarte frumos! thank u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate