Kowalski Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 de unde stii de ce sunt aripile daca sunt doar o pereche de aripi? Nu sunt multi ornitologi care vor vizita monumentul. Multi vor fi oameni de rand. Eu zic sa includeti si proprietarul aripilor pe soclu nu numai niste aripi ciopartite simbolizand un motociclist facut bucati. ba nene..de unde ai coborat ma?ce te tot bagi aiurea in seama?sincer iti zic ca nu am avut absolut nici o legatura cu cel decedat nici nu cunosc familia sau pe cineva apropiat lui da citind tot topicu mi-am dat seama ca a murit nevinovat pt o pasiune atat de mare de care tu nu-ti poti da seama pt ca esti un amarat de biciclist si un fricos la care ii plac cum arata si suna motocicletele..a,si pt faptul ca unii au si o pasagera misto pe care tu nici in cele mai senzationale vise nu le poti avea....ce iti trebuie tie defapt?esti cumva primar si nu vrei monument?inteleg ca voi biciclistii nu va salutati si va uitati urat ca unu are bicicleta mai misto da lasa tu forumu de motociclism in pace daca nu ai treaba cu motociclismu sau macar uita-te si TACI ..dute si plictiseste-te cu alea 2 pedale a tale sau invita-ti `prietenii` biciclisti la o polemica pe un formu special pt voi..JET! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 asa ... tu acuma i-ai dovedit ca a gresit ! bravo ... fain asa ... sper macar gore sa nu se uite la voi . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 (editat) Urasc astfel de oameni..le-as smulge paru din cap nu alta,la inceput credeam ca sunt sigurul care nu il inghite pe ninja asta insa vad si pe alte topicuri ca nu e agreat si ciudat ca tot din cauza faptului ca vb aiurea On topic:Sa-i fie tarana usoara celui care a platit prea scump pt o pasiune..ma intreb oare de ce s-au dus asa de multi spre cer si sincer nu-mi gasesc nici o explicatie ..sa aveti grija de voi ca e prea dureros pt cei de acasa Editat Martie 27, 2007 de redslayer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 (editat) Sunteti tristi si nefericiti baieti. Spor la postarea agresiva in continuare. Brusc s-au imputi treburile cand am mentionat ca sunt ateu. Sa fie oare din cauza ca nu intelegeti sensul acestui cuvant? Incercati sa gasiti un monument care sa nu inspire penibil. Adica incercati sa nu ridicati monumentul omului care a murit prosteste, pentru ca baiatul ala asa a murit. Prosteste. Nu a fost plina de glorie moartea lui si nici nu va deveni daca ii faceti voi monument. Hai sa luam pe rand definitiile cuvantului monument, sa vedem daca vreun motociclist "cazut" merita monument: 1. Operă de sculptură sau de arhitectură destinată să perpetueze amintirea unui eveniment sau a unei personalităţi remarcabile. Amintirea evenimentului in care o baba a omorat un motociclist care rula cu peste 50 de kilometri la ora. Eu nu as mai aminti acest eveniment. Personalitatea baiatului? O fi fost remarcabila, nu zic nu, dar mai sunt personalitati marcante carora nu li s-a facut monument (Vezi Laura Stoica, solistul formatiei Compact, etc). 2. Construcţie arhitectonică de proporţii mari sau de o deosebită valoare Nu e cazul. Sa combini o casca de motociclist cu niste aripi nu e arta. 3. Orice operă, document istoric sau creaţie culturală de însemnătate naţională sau internaţională Iar nu e cazul. 4. Monument al naturii = plantă, animal, formaţiune naturală, teritoriu etc. de mare însemnătate ştiinţifică sau estetică, considerate bunuri naţionale, ocrotite prin lege şi conservate pentru posteritate Iar nu e cazul. Ma intreb ce veti scrie voi in memoriul pe care il veti inainta sectiei de urbanism a primariei. Motociclistii nu fac nici un act de vitejie, nu sunt de importanta nationala, nu sunt o mandrie a poporului roman, nu sunt un beneficiu al umanitatii. Ba dimpotriva. Ei consuma singuri benzina pe care o consuma o masina plina cu 4 persoane. Ai putea zice ca fac un rau. Motociclistii mai sunt egoisiti, fals uniti intre ei (le place sa se adune la sectia de politie in caz de accident dar niciodata nu am auzit sa se faca cheta ca sa acopere o reparatie de mii de euro ca sa isi vada camaradul cat mai repede intre ei. Fuck the lamer, sunt motociclisti cu sutele pe strazi. Imediat marim gasca). Am vazut cateva morti tragice printre motociclisti. Ati strans vreun ban ca sa ajutati familia indoliata? Nu imi aduc aminte. Eu zic ca familia lui Gore mai tare ar aprecia un ajutor de 10.000 de euro decat un monument. Motociclistii in fata legii si a oricarui organism al statului sunt conducatori auto si atat. Nu exista nicaieri monument al conducatorilor auto tovarasi si nici nu o sa existe. Indiferent cati vor mai muri cu sau fara vina. Editat Martie 28, 2007 de Dragon Warrior Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdannlb Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 esti un ordinar, dragon murat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 (editat) Daca atat va duce capul sa ajungeti sa va certati dupa ce un om a decedat, spune multe despre IQ, bun simt, etc. Rog ca cei care doresc sa comunice ceva ON TOPIC si sa se implice , sa imi dea un PM sa redeschid subiectul. Pana atunci pacat ca nu gasesc un smiley care sa sugereze batutul obrazului. Later Edit: Subiect redeschis Editat Martie 28, 2007 de Thomas Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_bucuresti Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 (editat) Tocmai au dat la tv stirea, este strigator la cer! Cei care au fost gasiti vinovati de intarzierea salvarii si de faptul ca nu au trimis mai multe nefiind bine informati de numarul victimelor au fost sanctionati cu micsorarea cu 10% din salariu timp de 3 luni :| acum am vazut ca nu a incaput tot " ...in cazul accidentului lui Gore" Editat Martie 28, 2007 de sebi_bucuresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Si nu era de asteptat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_bucuresti Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 e inadmisibil ce se intampla, pai cu pedeapsa asta daca se poate numi asa parca s-ar incuraja indolenta nesimtirea si nepasarea asazisilor operatori carora nu le pasa de vietile oamenilor , nu se gandesc ca putea sa fie copilul lor? nu jtiu dar am ramas masca cand am vazut... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Romania rrruuuulllllzzzzz! Ma c.a.c. in ea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 eu am avut nefericita ocazie sa merg acum 2 saptmanai cu cineva la un spital intr-o suburbie a parisului. sa mor eu daca spitalul ala era cu ceva mai smecher decat ale noastre.. si am stat pe hol 3 ore pana ne-a bagat cineva in seama desi glezna victimei era rupta si se facuse cat o minge de tenis punga cu lichid. hai sa nu ne cacam in ea de romanie si sa nu acuzam intai de toate sistemul sanitar. sa privim putin mai departe si sa ne intrebam : de ce banii platiti pentru sanataate de fiecare om saalriat in romania nu ajung DIRECT la sanatate si se duc intai la guvern si dupa aceea la sanatate ? si de ce pe traseul asta se pierd niste bani (multi) ? dupa ce raspundem la intrebarile astea mergem si dam cu pietre dar macar sa dam cu piatra unde trebuie.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_bucuresti Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 din moment ce iti alegi aceasta meserie sti in ce te bagi si sti toate conditiile , dar ce mai sti pe langa asta este ca iti asumi o mare responsabilitate si vietile oamenilor depind de tine, iar daca acei operatori ar fii transmis datele corect si nu ar fii trimis o salvare din celalalt capat al Bucurestiului o viata de om ar fii fost salvata.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 din moment ce iti alegi aceasta meserie sti in ce te bagi si sti toate conditiile , dar ce mai sti pe langa asta este ca iti asumi o mare responsabilitate si vietile oamenilor depind de tine, iar daca acei operatori ar fii transmis datele corect si nu ar fii trimis o salvare din celalalt capat al Bucurestiului o viata de om ar fii fost salvata.. pai sa zic si io: din moment ce alegi motocicleta in loc de masina, inseamna ca esti constient de riscurile unui accident, dar doar nu ti s-o intampla chiar tie, ca esti bazat pe motor... dar vezi mah ninja nu-i ca in filme... pestele de la cap se impute. nu-s de vina numai institutiile. si tu contribui zilnic la starea asta de c.acat, atunci cand tragi o flegma pe strada, cand arunci hartia jos, cand vb urat... te vad altii si fac la fel. viata este o reactie in lant. ce ma seaca topicurile astea de pret echivalent cu un pahar de seminte. cica hai sa vorbim vorbe. daca faceai un topic cu: "hai sa punem o bomba in parlament", sa vezi ce ma bagam, dar asa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Din accidentul unui prieten de-al nostru ...va intindeti cu discutii ce nu isi au rostul pe acest topic...Mai apucati si capra de coarne si invatati sa mergeti ,ca apoi va mirati de ce va ia prin surprindere un conservar prin manevra lui .. .sau orice altceva ..., nu stati pe aici si umpleti topicuri cu DACA SI PARCA . Nu vedeti ca Bucurestiul e jungla in ceea ce priveste traficul... ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Discutiile despre stalpi si borduri - /index.php?showtopic=89714 In rest, tot asa, cand mai are cineva ceva de comentat ON TOPIC sau vine cu ceva nou/folositor, sa dea PM si redeschid Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate