AntIs0cI@L Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Ea este viitoarea mea motocicleta(prima:)) si mi-as dori foarte mult sa citesc si eu niste pareri despre acest model de aprilia(cu bune si rele all included) Modelul : rs 250 din 97 cu 15000 de km (proprietarul zice ca motorul a fost schimbat) intretinuta cat se poate de bine. Multumesc si astept parerile voastre. Cand o sa vina o sa pun si niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Uite aiciparerea de pana acum a forum-ului despre rs250. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Martie 14, 2007 Autor Share Postat Martie 14, 2007 am citit din topicul ala si nu am gasit nimic constructiv lumea se cearta si nu explica mai nimic am uitat sa mentionez ca sunt incepator si nu as vrea sa ma frang in 2 de la inceput si dupa indelungi cercetari am tras concluzia ca rs 250 ma caracterizeaza mai bine decat rs 125.....fiind si mai usoara decat un zxr de 400...ma inspaimanta sa ma gandesc din prima la 400 cc....asa ca as dori niste sfatrui daca se poate...pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Vezi ca sunt >6 topic-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 (editat) am citit din topicul ala si nu am gasit nimic constructiv lumea se cearta si nu explica mai nimic am uitat sa mentionez ca sunt incepator si nu as vrea sa ma frang in 2 de la inceput si dupa indelungi cercetari am tras concluzia ca rs 250 ma caracterizeaza mai bine decat rs 125.....fiind si mai usoara decat un zxr de 400...ma inspaimanta sa ma gandesc din prima la 400 cc....asa ca as dori niste sfatrui daca se poate...pls noroc! eu am avut aceiasi dilema sa ma hotarasc intre un rs250 ( 2 timpi ) sau un kawasaki zxr400 ( 4 timpi ). am cautat , am intrebat in stanga in dreapta si am ajuns la urmatoarea concluzie: rs`ul e mai usurica dar e mult mai nervoasa fata de zxr ( unii au cazut cu ea chiar la prima tura ) ,motorul se uzeaza de 2 ori mai repede ( 2 timpi ) si piesele sunt rare si scumpe , sunet de bazaietoare ( doar ca e putin mai tare ). principala problema ar fii totusi faptul ca este incredibil de nervoasa. in schimb un kawasaki zxr400 ( chiar daca zici ca ti`e frica de 400 cmc ) e mult mai lenes isi arata coltii doar dupa 6-7 mii de ture , nu fuge de sub tine , se uzeaza mai greu ( motor 4 timpi ), suna foarte frumos , piese mai ieftine si gasesti mult mai usor, nu e inalt , nu e foarte greu . Diferentele intre cele 2 la putere nu sunt majore , aprilia rs250 are vreo 54CP iar zxr400 are vreo 60-65CP. eu am vorbit cu tipi si cu rs si cu zxr si cei cu zxr mi`au recomandat`o ca incepator iar cei cu rs mi`au zis sa nu`mi iau ca e prea nervoasa pentru un incepator si se mai pune problema intretinerii si a pieselor. eu am ramas la zxr400. sper ca ti`am fost de folos ( cat de cat ) , bafta in alegerea pe care o vei face Editat Martie 14, 2007 de Adventix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Martie 15, 2007 Autor Share Postat Martie 15, 2007 si ai avut probleme cu ea?tehnice? cazaturi ?daca da sper ca nu grave....si sper sa nici nu ai ever... sunt cam 80% hotarat pe un zxr 400 asa ca ai/aveti sfaturi ideei si alte lucruri sa imi spuneti si mie? am gasit o zxr 400 la 2900 de euro cu 38500 km din 98 foarte bine intretinuta, se merita sa o cumpar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 da, pretul la kawa e bunutz pentru un model 98. rs e foarte nervoasa, se ridica pe o roata de nu te vezi. si are 70cai din cate stiu io. cai care sunt nervosi, nu docili si predictibili ca la zxr. mai e si problema de fiabilitate. so, go fo kawa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 noroc! eu am avut aceiasi dilema sa ma hotarasc intre un rs250 ( 2 timpi ) sau un kawasaki zxr400 ( 4 timpi ). am cautat , am intrebat in stanga in dreapta si am ajuns la urmatoarea concluzie: rs`ul e mai usurica dar e mult mai nervoasa fata de zxr ( unii au cazut cu ea chiar la prima tura ) ,motorul se uzeaza de 2 ori mai repede ( 2 timpi ) si piesele sunt rare si scumpe , sunet de bazaietoare ( doar ca e putin mai tare ). principala problema ar fii totusi faptul ca este incredibil de nervoasa. in schimb un kawasaki zxr400 ( chiar daca zici ca ti`e frica de 400 cmc ) e mult mai lenes isi arata coltii doar dupa 6-7 mii de ture , nu fuge de sub tine , se uzeaza mai greu ( motor 4 timpi ), suna foarte frumos , piese mai ieftine si gasesti mult mai usor, nu e inalt , nu e foarte greu . Diferentele intre cele 2 la putere nu sunt majore , aprilia rs250 are vreo 54CP iar zxr400 are vreo 60-65CP. eu am vorbit cu tipi si cu rs si cu zxr si cei cu zxr mi`au recomandat`o ca incepator iar cei cu rs mi`au zis sa nu`mi iau ca e prea nervoasa pentru un incepator si se mai pune problema intretinerii si a pieselor. eu am ramas la zxr400. sper ca ti`am fost de folos ( cat de cat ) , bafta in alegerea pe care o vei face Si rs`u tot dupa 6-7mii isi arata coltii,de fapt pana nu intrii in powervalve e chiar foaarte puturoasa mult mai puturoasa decaz kawa.Iar la orice liniuta , rs`u omoara zxr`u si dezvolta o putere de aprox. 70cp... Daca zici ca iti e frica ,iti recomand kawa,eventual un zzr ...Rs`u poate sa puna in cap si pe cineva mai experimentat,nu e asa usor de controlat cu puterea pe care o dezvolta in powervalve iar costurile sunt mult mia ridicate la 2t (consum mai mare + consum de ulei) Bafta si sa ne zici si nou ce-ai ales Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Martie 15, 2007 Autor Share Postat Martie 15, 2007 va multumesc pt pareri si inca mai astept, toate sunt de retinut.... cam pe sambata sau luni(depinde daca lucrez sau nu in weekend) o sa ma decid si normal ca o sa va spun.....sa ma bucur si eu ca omu... mai astept sfaturi si pareri! ty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Martie 18, 2007 Autor Share Postat Martie 18, 2007 M-am decis....Kawasaki zxr 400...Astazi am fost la italia motors si am platit avansul...multumiri lui dragos care a venit duminica la magazin...astept cu nerabtare sa ajunga motorul la mine.. si cam atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 bai...da tu esti hotarat rau..n o sa ti para rau ca nu ti ai luat 2 timpi..o sa vezi felicitari pt operativitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Iar la orice liniuta , rs`u omoara zxr`u si dezvolta o putere de aprox. 70cp... Neah, de fiecare data cind m-am facut cu RS de 250 l-am mucit . @Gagautza, felicitari pt alegere, s-o stapinesti sanatos, si pune poze cind vine Kawa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Martie 20, 2007 Autor Share Postat Martie 20, 2007 @ LUC zxr Multumesc frumos...o sa postez poze imediat cum o aduc de la Italia Motors...asta in ideea in care motorul e bun dupa ce ii fac baietii verificarile(mi-a zis dragos ca nu o aduce daca baietii lui de acolo ii spun ca nu merita adusa) MAI AM DE ASTEPTAT 12 ZILE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Martie 20, 2007 Autor Share Postat Martie 20, 2007 am si eu un offtopic mic si sper sa nu il stearga cineva...stiti pe cineva care sa aduca produse ICON sau un magazin unde sa gasesc manusile astea?(icon superduty gloves) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Martie 21, 2007 Autor Share Postat Martie 21, 2007 Din pacate am vb cu dragos azi(italia motors) si mi-a spus ca motorul sa verificat si nu merita cumparat(miroase foarte tare a benzina si tocane ecva la motor), sfatul lui fiind sa nu il cumpar indiferent cat de ieftine ar fi reparatiile. Asa ca m-am decis sa astept pana termin scoala si am plasticul in mana(am uitat sa mentionez ca nu am inca plasticul:D dar pana la jumate lui aprilie sper sa il am:D) astept frumusel cu ochii bulbucati pe site si poate cine stie apare ceva si pt mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Martie 24, 2007 Autor Share Postat Martie 24, 2007 Am gasit varianta optima...acum sper sa fie si buna(nu ca zxru) si sa am parte de ea...astept raspunsul lor si o sa dau mai multe detalii.... Yamaha SZR 660...caluti putini si usurica..am inteles ca e buna pt incepatori....!asa e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 newprofiler1978 are una de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Martie 24, 2007 Autor Share Postat Martie 24, 2007 Multumesc pt raspunsul dat, dar am gasito deja acum trebuie doar sa sper sa fie sii buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate