XorX Postat Iunie 22, 2004 Share Postat Iunie 22, 2004 Are cineva idee de unde pot cumpara o cheie de buji pt moto (Virago 125)??? (dupa ce le-am cumparat am constatat cu surprindere ca sunt mult mai mici decit cele de la masina...) Acum stau cu bujiile in casa si eu merg tot cu alea vechi si mucioase... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 22, 2004 Share Postat Iunie 22, 2004 Daca iti trebuie cheie de 16 mm -no problem, se gasesc prin mai toate benzinariile mari, d-alea articulate. Probleme sunt cu cheia de 18 mm, pe care nu o gasesti decat in targul Vitan la aia cu scule...si-a luat un prieten dar a dat pe ea 150.000, ceea ce e exagerat rau.Dar nemernicii s-au prins ca nu se gaseste La asta iti trebuie si un brat cu clichet sau "T" daca nu ai...inca @70-100k. O alta varianta e in Obor la targu de fiare, iei o tubulara tiganeasca(teava hexagon la un capat) pe care o invarti cu surubelnita...solutie mult mai ieftina dar la fel de eficienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Iunie 23, 2004 Autor Share Postat Iunie 23, 2004 merci man, o sa dau o tura pe la obor si cu bujia in buzunar, oricum cred ca-mi trebuie "modelul mic" ca sunt f.f. mici bujiile in comparatie cu cele de la masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Iunie 23, 2004 Share Postat Iunie 23, 2004 Aşa-i, bujiuţa-i cu hexagon de 18, doar prin târg în Obor, la vechituri, sau un 17 din ţeavă...brenner sudură....forţată piuliţă de 18.... Şi eu am dat 100k pe tubulară pentru crichet, că mă grăbeam, nu aveam timp de arte plastice.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Iulie 10, 2004 Share Postat Iulie 10, 2004 Fratilor, cu naiba ati dat scorurile alea pe chei?!?! In obor la vechituri e maxim 40k o cheie tubulara (daca e noua). Mi-am luat eu de 22 zilele astea si am dat 70k cu tot cu T-u aferent. Tip: nu luati de la primu la care gasiti. Aveti rabdare si rascoliti toate tarabele ca sigur gasiti pana si pampers-u lu bunica. Au aia tot ce-ti doreste inimioara. Btw, sper ca 22 trebuie pentru scos cupla cardanului nu? Spuneti-mi ca asa-i! Numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Iulie 11, 2004 Share Postat Iulie 11, 2004 ALOOO! Cată una de 18, şi mai vorbim de scoruri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate