Sari la conținut

Bugatti Vs. R1


insider
 Share

Postări Recomandate

Sa incepem ku sfarsitul ka in filmele indiene.....si am sa incep cu deci.... :lol: am sa vorbesc cat pot de literar caci mi-am dat seama ka in zilele noastre conteaza cum prinunti cuvintele si nu intelesul lor si sensul lor conteaza...in fine...poate asa lumea o sa zica ca sunt si eu destept sau macar nu o sa mai par superficial....in fine....draga insider....mai inteles gresit,nu vreau sa ies in evidenta cu nimic simt doar nevoia de a apara ceea ce iubesc si anume motocicletele....caci mie mi sa parut ca se aluneca pe o panta denigratoare la adresa bike-urilor......E normal ca singurul care ti sa parut mai luminat sa fie Silviu C fiindca aveti idei similare....imi cer scuze fata de toti cei prezenti daca v-am jignit cu ceva,daca am facut-o am facut-o din greseala fara intentie....se datoreaza in mare parte caracterului meu impulsiv...imi cer scuze.....legat strict de veyron vs r1 am zis in mesajele anterioare ca veyron e mai rapida si am zis si de ce.Nu contest valoarea veyronului asupra yamahai r1...as fi ipocrit sa zic ca r1 e mai rapida sau orice altceva....diferenta de pret dintre cele doua bijuterii e foarte mare iar asta spune multe....A m fost purtat de val si mam lovit se pare cu capul de stanci.... :crack: dar asta a fost doar fiindca pentru mine acea yamaha e mult mai pretioasa decat toate masiinile la un loc....veti spune ca sunt subiectiv si nu neg lucrul acesta...asa e.....urati-ma fiindca le iubesc pe toate.....legat strict de veyron vd r1.....da veyron e mai...ca r1......pe viitor insider care esti un baiat inteligent te rog nu te mai lega de oameni care folosesc tz ist irc si alte cele...e doar un automatism datorat multelor ore petrecute in fata calculatorului...nu te mai lega de asta si tu faci aceleasi greseli daca te grabesti sa scrii o idee de frica de a nu o pierde....pe viitor acest lucru sa nu iti mai sara in ochi fiindca nu are nici un temei....e doar cum spunem noi ardelenii....nod in papura.....un fel de..a venit garda financiara la mine in magazin da nu mi-a gasit nimic asa ca au cautat....ai fost prea atent sa imi gasesti mie greseli pentru ca tu sa iesi in evidenta si ai uitat sau omis cu buna stiinta adevaratul sens al mesajului.....ar fi pacat sa nu iti folosesti adevarata capacitate in ceva constructiv...fiindca ai de unde.....in rest respect to all :kick:

 

 

 

 

legat de reclamele postate de mine...nu imi laud marfa...mi sa parut foarte amuzante...acesta e motivul pt care le-am postat si nu altul

 

astept ca maine sa ma faci praf...vei gasi tu ceva cu care sa pari "mai" ca mine...totul se va datora egoului...in fond asta sa intamplat si la mine de aceea am raspuns mesajelor tale....dar inainte de a zice ceva te rog sa tii minte ca in mesaj am specificat foarte clar ca imi cer scuze fata de toti daca vam jignit iar in acesti toti intri si tu insider.....take care my friends...caci la urma urmei suntem uniti aici prin iubire...ca in fata popei la biserica.....cu totii iubim una din ele iar pentru mine ea se numeste NINJA....kawasaki ninja

Editat de sergiukawa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 150
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

M3n ai incercat tu ceva cu partea literara...ca nu ti-a iesit.....asta-i alta poveste.N-are rost sa ma leg (iar/din nou) de greselile tale de natura ortografica,de exprimare, de tot ce vrei...

Conteaza ce fel de 'exprimare' imbraca ideile tale ca sa te faci mai bine inteles...nu ca sa pozezi demagog sau cult.Suntem pe un forum al motociclistilor, nu pe Catavencu. Nu vad de unde a izvorat nevoia asta la tine de a te proclama aparator al 'motocicletelor' sau al fenomenului motociclist, un fel de Gigi Becali / oier al motociclistilor.Cred ca fiecare e in stare sa-si sustina punctu de vedere, nu are nevoie de un purtator de cuvant (a se citi Vanghelie) ca tine.

Silviu.C mi s-a parut luminat in mai toate posturile care le scrie,pe toate thread-urile unde il vad activ.N-am nici cel mai mic interes sa-i fiu fan..doar ca apreciez cand cineva spune lucrurilor pe nume.Acu sa nu incepem cu clasica poveste cu vulpea si strugurii acri sau cum era: "ah , evident ca veyron e mai tare, dar uite ce diferenta de pret etc etc". Ideea era strict ca veyronul baga sub pat toate (sau majoritatea) motocicletelor stock, veyronul fiind ea insasi (insesi,dracu stie cum se scrie, am si eu scaparile mele) o masina stock.

Un om corect stie sa aprecieze un lucru bun si sa fie obiectiv. Mereu vad cum toti detinatorii de Yamaha ridica in slavi Yamaha,detinatorii de Honda -> Honda si asa mai departe.Si asta in mod OSTENTATIV.Rar vad cineva sa laude capra vecinului, sa zica "da frate, am R1 da' recunosc, Fireblade e mai controlabila, e mai stabila, per total e mai buna etc". E doar un exemplu , nu ma pricep, n am mers in viata mea cu cele 2 modele, e doar un exemplu...la intamplare. Intelegeti unde bat..

De asemenea un om corect aduce critici modelului sau sau marcii sale, indiferent ca-i fanboy sau nu.Adica Daca ai R1 sau CBR125 sau orice tip de motor, nu inseamna ca-i flawless si ca e motocicleta perfecta.Daca esti corect recunosti atat calitatile cat si defectele sale.Vad ca majoritatea se pricep doar sa-si laude 'marfa'.

Si mi se pare ...ciudat sa fii fan doar al unei anume marci...nu e ca la football, ca tii cu o echipa. Nu mi se pare normal sa fiu fan inrait Honda, Ducati sau BMW, pt mi se pare putin probabil sa-mi placa TOATE modelele care le scot ei. Si mi se pare de-a dreptu' penibil sa ma autodisciplinez si sa ma chinui sa-mi placa toate, doar sa pozez fan Ducati sau mai stiu eu ce firma din asta mai 'exotica'..

Tot ce ti-am scris aici ...intelege ca nu ti-am scris nici cu/din rautate, si nici din EGO. Stiu perfect ce inseamna o supradoza de 'ego' sau 'orgoliu' sau etc, iar un forum...e ultimu' loc unde mi-as doza asa ceva..

Daca multi simt nevoia sa se dea cocosi si sa se certe, sa porneasca tot felu de flame-uri de la cele mai ridicole subiecte.....asta e treaba lor..

Mie cei de pe forum mi se par destul de 'uniti' ca si comunitate,dar din pacate.. preponderent cand e vorba de bataie/injurat conservari sau false compasiuni/urari.

Putini sunt cei care chiar gandesc urarile de bine cand le scriu si etc, cum spunea cineva pe aici.....decat sa afisezi o falsa compasiune/urare etc...mai bine taci si citesti mai departe, fara sa te bagi in seama.

Sper ca urmatoarele dialoguri sa nu se transforme in ceva ce nu si-ar avea rostul si ceva ce nu ar fi constructiv..

Editat de insider
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

baiatul cu r1 nu mergea tare. ori nu a vrut ori nu a stiut cum, dar putea depasi de multe ori. nu stiu cat de tare a tras cel din masina de ea, dar r1 a fost folosit cam la 60% din ce putea.

ori nu stia ori nu era un forjator.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

insider forget it.....so lasa-m balta e clar ca nu vom ajunge la un numitor comun.....ma strofoc sa iti scriu cat mai obiectiv cu putinta si tu vad ca bagi de seama greselile mele de natura ortografica....si daca ar fi asa ....in fine .....tu se pare ca esti foarte ocupat de gramatica mea si nu de intelesul sau mesajul mesajelor mele...(uai ce tare suna:D).....noa so lasam balta .....zi ce ii vrea tati ka mie mi se rupe....am primit mesaje de la altii care mi-au spus ca au citit cu mare atentie ce am scris si ca imi dau dreptate.....cel putin ei au citit mesajele mele nu ca tine care te-ai uitat peste ele......stii kum esti tu ...uite am sa iti fac profilul psihologic.....eu daca spun....."yamaha r1 e o moticikleta puternika care are o fortza apreciabila si un kuplu consistent indeajuns ca motocicleta sa faka un ferrari f430 modena"......tu citesti asta si ai sa imi spui.....iar ai scris cu k si cu tz si cu mai stiu eu ce prostii....deci din tot ce am scris tu ai vazut doar asta.....cand citesti data viitoare deskide bine okii si abia atunci dami o replica....nu inteleg cu ce ma poti ataca....am zis ka r1 e mai slaba ca veyron stock.....am fost exact la subiect dar si la asta tu ai avut ceva de obiectat.....raspunsurile tale mi se par lipsa de ocupatie.....deci daca nu ai zice nimik m-as simti mai prost decat daca scrii replyurile astea aberante....stii care e culmea perspicacitatii? sa gandesti de 3 ori inainte sa nu zici nimik......maine sper ca ai sa sari ku un reply in kare sa ma inkriminezi de folosirea ilicita a literei K...ceau

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu cred ca baiatul din R1 il putea depasi pe-o roata pe baiatul din masina, si stii de ce? pt ca avea R1 la fel ca tine, adica 2 baieti cu R1. Dati mana si faceti un castel de nisip...

 

la faza asta te-ai umplut singur de partz.

nu ma astept sa iti dai singur seama de ce, esti prea incantat de propria persoana, ca sa iti dai seama cand puti. asa ca iti explic eu. dupa ce citesti, mergi umil in coltul tau si te culci. asta nu inainte de a multumi ca ai fost bagat in seama. ti se permite si o usoara erectie din cauza asta.

pe un forum dedicat motociclismului, intri, te documentezi, afli de la altii ce trebuie sa faci tu si in general te abtii de la comentarii si impresii. asta macar pana ai mers cat de cat cu o motocicleta. altfel impresiile tale nu au acoperire si risti sa pari prost. dar daca te mananca mana si chiar consideri ca ai ceva important de zis, atunci nu tre sa astepti atat de mult, dar macar asteapta pana iti iei o motocicleta. ca sa ai despre ce vorbi. daca nici macar atat nu poti sa astepti, macar sa iei permisul, sau macar sa faci scoala.

altfel si aici incepem sa vorbim despre tine, nu esti decat un inteligent care isi da si el cu parerea. ceea ce nu ar fi nimic daca ai pastra un ton adecvat. dar tu chiar esti convins ca stii despre ce vorbesti, desi habar nu ai ce inseamna sa accelerezi pe o motocicleta, cum se simte frana fata, fata de cea spate, de ce e bine sa pui genunchiul jos dar nu mereu, ce simti cand ridici moto pe o roata si aici lista ar putea continua la nesfarsit. si asta nu e doar o expresie, chiar ar putea continua la nesfarsit pentru ca tu de fapt nu stii nimic despre motociclism decat din auzite, citite sau gandite. iar despre r1... :crack:

asa ca parerea ta, deocamdata, nu valoreaza nimic. deocamdata esti un nimeni, cu nick, dar fara valoare.

stiu ca vrei sa dovedesti, stiu ca poti mai mult, dar deocamdata tu ocupa-te de stersul tablei si de pregatit creta. si poate intr-o zi vei merita si tu un cinci.

acum ai doi. stai jos.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@sacal-stai linistit ca poti fi total afon si doar din niste cifre 0-100 in 2,5sec sau 0-200 in 7,4sec iti dai seama CLAR ca veyronul e PESTE acel r1,gsxr,zx etc etc :P ....ca sa nu mai spun de dupa 200km/h il pierde rusinos pe acel r1.Veyronul are 0-300 in 18,2sec ...r1 poate doar sa viseze la aceea acceleratie ,ca sa nu mai zic ca nici REAL nu ajunge pana la 300.Dupa cum spuneam ,sa fim putin realisti :lol:

 

@sergiukawa-era vb de un veyron ,NU de un f430 :D ...e o mica-mare diferenta :lol: .Iar referitor la melodrama ta si "fanii" care iti scriu pe ascuns :crack: ...nu are sens sa mai comentez :kick:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

yamaha r1 e o moticikleta puternika care are o fortza apreciabila si un kuplu consistent indeajuns ca motocicleta sa faka un ferrari f430 modena

 

R1 face 430 Modena pe acceleratii isi reprize... si asta pana la ce viteza?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai totusi sa nu-i facem jocul lui sergiukawa ,care a dorit(si vad ca si reuseste) sa devieze putin discutia. Era vb despre VEYRON!!!

 

R1 face 430 Modena pe acceleratii isi reprize... si asta pana la ce viteza?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pt mine expresia "face" cand e vorba de masini, motoare, salupe, avioane, TIRuri inseamna ca e peste altceva, mai rapid la toate sau aproape toate capitolele. Ca asa si un CB de 400 "face" un Cayene Turbo... pana la 100. Modena stock prinde totusi 315 reali... Asa ca de aia am zis ca... in ce conditii 'il face' un R1.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda ....vad ca se doreste in mod intentionat sa se devieze discutia :crack: :kick: :lol: .Asa hai sa vb si de porsche 911 care prinde 290 ,oricum mai mult ca r1 care ajunge la 285(asta REALI!) si ca acceleratie il face RUSINOS un R1 ,dar repet ...ERA VORBA DESPRE VEYRON!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe tema cu Veyron nu este nimic de discutat . Este peste toate motoretele de serie la toate capitolele si punct . :crack:

 

ps: mai putin y2k dar aia nu prea e motoreta conventionala , dar e de serie, e drept .

Editat de Schuberth
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stimate sacal,lasa deoparte comentariile astea acide la persoana mea pentru ca nu are rost sa ne certam, lasa proza asta de 2 lei cu explicatii,cu umil,cu erectii alea alea, sunt prea obisnuit si plictisit de/cu abordarile de genu asta.

ce ti-am scris eu tie, pe o nota mai sarcastica...am scris ca replica la ce-ai scris tu anterior.

Sunt anumite lucruri care sunt prea evidente si usor de argumentat/dovedit ca sa mai necesite alte explicatii. Si anume ca Veyron "face" un R1, la orice ora si in orice conditii.

Luand-o pe latura psihologica, inteleg de ce esti asa inversunat, tu insuti detinand o Yamaha R1 (pt care tin sa te felicit si-ti urez multi km pe ea, fara incidente.Sper sa nu fii nesabuit si sa ma acuzi de ipocrizie cand iti urez astea)...deci cum spuneam tu detinand o Yamaha R1, si acel clip facand referire la un R1 vs ceva...e evident ca exista o tendinta sa fii putin mai subiectiv.

Lasand asta la o parte,stim ca Romania e tara unde fiecare-si da cu parerea cu privire la orice, indiferent ca are ceva coerent de spus sau nu,indiferent ca-i un domeniu in care are ceva cunostinte sau nu,etc etc...Stii tu...toti se pricep la fotbal,politica,femei,motociclete etc.

Daca e sa vorbim amanuntit si detaliat despre motociclete, daca e sa ma intorci cu buzunarele in jos ...evident ca nu fac fata, pentru ca sunt anumite aspecte legate de motociclete care le poti discuta doar daca ai mers pe asa ceva.

Dar eu cred ca pot discuta pe foarte multe teme legate de motociclete si motociclism, fara sa fie nevoie sa am permis categoria A, sau sa detin sau sa fi mers vreodata cu o motocicleta.

Situatia legata de acel filmulet si ceea ce-ai scris tu e exact acel gen de situatie, care nu necesita un background de motociclist ca sa scriu/concluzionez in felul in care am facut-o.

Nu inteleg de ce ma acuzi ca am impresii ,pentru ca am vorbit civilizat, corect, am recunosct ca nu am nici permis pt moto nici moto. PUteam sa mint cum fac alti ipocriti doar ca sa intre in rand cu turma.Dar uite, cand omu' e sincer si recunoaste ca nu are permis si nici motor restu' ii sar in cap si-l iau la misto si cu texte de 2 lei...

Daca as fi o persoana cu fonduri substantiale m-as duce maine la o firma care se ocupa de motoare si-mi iau o motocicleta doar asa de-al dracu' ca sa-ti inchid gura. Sau in umila ta opinie, ca sa deschid gura aici trebuie NEAPARAT sa am permis si motocicleta? E un forum exclusivist cumva?

Sper ca pe viitor sa obtin si permisul si motocicleta, ca de aia am intrat aici, sa mai cer un sfat, o opinie, sa mai vad ce se discuta, sa ma informez. Pt ca atunci cand ma apuc de ceva imi place sa stiu cat mai multe sa fiu informat. Nu sunt unul din fraierii cu care probabil esti obisnuit, care stau in fata monitorului si se baga-n seama si saliveaza la postere cu Ducati.Imi cer scuze daca din cele scrise de mine m-ai catalogat asa.Dar oricum, nu e nevoie sa ma explic, cu atat mai putin in fata cuiva care ma acuza si catalogheaza FARA sa ma cunoasca.

 

M-ai facut un nimeni, fara valoare...crezi tu ca valoarea unei persoane sta in ce model de motocicleta detine sau de cati ani are permis, sau daca stie 'cum se simte frana' fata si alte balarii de genu' asta?

Sa-nteleg ca in mintea ta ierarhia se bazeaza pe puterea de cumparare, pe ce motor detii, pe ce skill ai in ale 'motociclismului', etc, nu? Ma lasa cam rece criteriile tale de a cataloga/caracteriza o persoana.

Eu zic sa te abtii de la jigniri si acuzatii din astea de 2 lei.Nu vreau sa ajung la concluzia ca-mi pari un prost si un arogant cu bani care si-a permis un R1 si-i priveste pe restu de undeva de sus, cocotat intr-un palmier,nu-mi oferi argumente care sa-mi permita sa gandesc asa.

Tind sa cred ca poti mai mult decat niste acuzatii si ofense..

N-am dat nimanui lectii de motociclism si nu am pozat intr-un fel de cunoscator, asa ca nu mai sari asa ars la comentariile mele.

Sper sa nu avem discutii in contradictoriu in continuare pe un ton care nu si-ar avea rostul...

Ca sa revenim de unde am pornit sacal, tot ce-am scris eu se leaga de acel clip si de comparatia intre R1 si Veyron, si ca sa sustin ce-am sustinut ,repet, nu e nevoie nici sa detin o motocicleta nici sa am permis categoria A.

Sa-mi dau cu parerea....ce e mai rapid ...un Boeing 747 sau un F18 cred ca nu e nevoie sa detin brevet de pilot, nu? Adica sunt lucruri in lumea asta destul de evidente si unanim recunoscute, incat nu e nevoie de prea multe discutii si argumente si teste ca sa le dovedeasca.

Asta era ideea...

Daca mi-as da cu parerea care e mai rapid, un R1 sau un GSX-R 1000...atunci poti sa-mi sari in cap, pt ca atunci intr-adevar ar trebui sa am si permis, si ceva experienta si sa fi mers pe cele 2 modele indelung incat sa-mi dau cu parerea.Dar chiar si asa, imi pot da cu parerea din AUZITE, daca precizez asta.Una e sa zici "EU cred ca R1 e mai slaba decat CBR 1000RR" si alta e sa spui"Am auzit ca R1 ar fi mai slab la anumite capitole decat CBR1000 dar exceleaza la altele" etc

Sper ca ma simti, si ca nu ma intelegi gresit..

 

 

@Sergiukawa: esti o cauza pierduta pentru mine,regret timpul si energia irosita pe taste cand ti-am scris cu o pagina in urma. Vaya Con Dios....

 

A, si era sa uit ,probabil ca unii 'motociclisti' inraiti s-ar simti jigniti ca cineva sa le greseasca numele la motocicleta, din cate stiu eu nu exista Ferrari 430 Modena, ci Ferrari 360 Modena. Ferrari F430 e doar urmasul lui Modena... E ca si cum ai spune CBR 600 RR Fireblade

Editat de insider
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La chestia asta chiar sunt cu totul de acord cu insider .Dupa cum spuneam ,NU-TI trebuie nu stiu cate sute de mii de km de mers pe nspe mii de motoare ca sa vezi/sa-ti dai seama ca un Veyron face ORICE motor de SERIE(zx,r1,gsxr,cbr etc etc)...o simpla citire a performantelor la accelerare iti poate forma o parere indiferent cat ai fi de tont si iti vei da seama ca Veyron-ul NU are ce discuta cu nici o moto de serie!....asta e clar ca buna-ziua.Chiar daca am K6 ,accept foarte senin si deschis ca acel veyron face LEJER un K6...e simplu ,e logic!...chiar nu se poate discuta frumos si fara jigniri?? :lol:

 

Ca asa si un CB de 400 "face" un Cayene Turbo... pana la 100.

Face pe naiba pana la 100. Cb-ul are 0-60mph in 6sec ,iar cayenne turbo in 5,1sec...sa ne documentam inainte de a vorbi si sa nu inducem lumea in eroare,parerea mea :lol: .Uite si link-urile:

cb400

porsche

 

Ps:observ o "boala" generala :crack: ...mai era cineva care a spus pe un alt topic ca(virgula) cu un bandit de 400 a facut un M5(2006) pana la 170km/h :kick: .Ce naiba fratilor e asa de greu sa fii realist???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

revenind la tema topicului : eu chiar nu vad nici o "intrecere" in fimuletzul ala. :crack:

Pai nici NU are cum sa fie in adevaratul sensului o intrecere...veyronul i-a aratat ,asa discret ,de ce este in stare acelei motociclete :kick:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oricum.. cert este ca, Carrera GTul suna pe langa Veyronu ala... altfel, sa zic asa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bre insider, mi-a placut postarea ta.

si acum ca ne-am calmat o sa iti zic inca o data ce am zis mai devreme: au existat momente in filmuletul ala in care motocicleta putea depasi. evident ca pe un drum drept si liber masina e prima.

motivul pentru care nu a depasit ar putea fi ca in filmulet vedeta trebuia sa fie masina si atunci evident moto trebuia sa stea in spate, indiferent de ce facea ala cu masina. un alt motiv mai putin plauzibil ar fi ca pilotul nu avea skill.

deci, repet: moto in anumite momente putea depasi, de asta cred ca nu a fost o intrecere ci mai mult o incordare de muschi a masinii.

dar fara castele de nisip.

ps. iti urez sa iei cat mai repede permisul si apoi o moto si sa incepi sa mergi. atunci o sa vezi forumul asta altfel.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ sacal: we cool :crack:, oricum .....eu recunosc ca nici ala de pe R1 nu prea ii "da" ca sa zic asa, dar totusi chiar la inceputul filmuletului se vede ca omuletu' de pe R1 accelereaza (nu cred ca la maxim maxim, da accelereaza oricum), iar Veyronu' ala trece pe langa el ...nu stiu ca un M5 cand depaseste un Logan...deci sa ne intelegem, indiferent de cat de tare ar fi tras de gaz cel de pe R1, nu putea face fata, nu putea sa egaleze ....puterea cu care venea Veyronu..

Oricum, filmuletu in sine nu e o comparatie sau ceva de genu, pt ca ar fi stupid, sunt 'vehicole' ca sa zic asa..din clase diferite, clase diferite din mai multe puncte de vedere...

 

Oricum, cum spunea si Emppu, Carrera GT ul ala e demential, nu stiu...mi se pare mai masina decat Veyronu.. Are putere, are sunet, are prezenta,personalitate. E o emblema intre masinile sport...

 

In locul celui cu R1 mai bine mergeam linistit, parerea mea ca ala din Veyron isi batea joc din el, il lasa sa se apropie apoi ii dadea umilinta:) Dar na, poate ala de pe R1 nu stia ca ala e Veyron, poate omu' nu e la curent cu toate masinile...si o fi crezand ca e doar alta masinuta sport cu vreo 200-300 de cai:)

 

Chiar as vrea sa-mi imaginez ce fata ar face un sofer sau un motociclist, care nu are idee ce e sub capota la veyron....la un semafor, asa sa o faca pe-a eroul in fata Veyronului.....cred ca-si da foc la masina/motocicleta:))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

insider we cool :crack: you know i love u nigger....e adewvarat ce zici ca veyron e superior si nu tre sa te simti jignit cand iti spune sacal ka nu ai experienta daca kiar nu ai....in momentul in care vei lua permisul(sper cat mai repede) si implicit o bestie(a se citi motocicleta si nu veyron).....si in momentul in care vei rasuci prima data de mansonul acceleratiei la 7-800 de ture iti garantez ca toata perceptia ta asupra motociletelor se va skimba drastic....sper doar sa nu te lovesti ku kapul de koloana vertebrala:D.....in rest numai bine....kiar si ku divergentele noastre eu te respect fiindca esti de-al nostru kiar si fara carnet sau bike...suntem putini si pt asta tre sa ne apreciem.....nu sa ne lovim la cea mai mika discutie in kontradictoriu.....numa bine insider

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

insider we cool :P you know i love u nigger....e adewvarat ce zici ca veyron e superior si nu tre sa te simti jignit cand iti spune sacal ka nu ai experienta daca kiar nu ai....in momentul in care vei lua permisul(sper cat mai repede) si implicit o bestie(a se citi motocicleta si nu veyron).....si in momentul in care vei rasuci prima data de mansonul acceleratiei la 7-800 de ture iti garantez ca toata perceptia ta asupra motociletelor se va skimba drastic....sper doar sa nu te lovesti ku kapul de koloana vertebrala:D.....in rest numai bine....kiar si ku divergentele noastre eu te respect fiindca esti de-al nostru kiar si fara carnet sau bike...suntem putini si pt asta tre sa ne apreciem.....nu sa ne lovim la cea mai mika discutie in kontradictoriu.....numa bine insider

Eu la K6 nu m-am lovit de coloana vertebrala si am facuti vreo 13000km intr-un an...cred ca trebuie sa il vand si sa-mi iau ce ai tu ,sau iarasi se exagereaza doar de dragul "ca am motor"?? :crack: Asa as putea sa spun ,sa te urci intr-un veyron si perceptia asupra intregii lumi ti se va schimba... :kick:

 

Ps:la 7-800ture iti sta doar daca e prost reglata sau cam...defecta :lol: Dar o dau pe seama unei greseli :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

f430 modena exista..cauta pe google...nu stiu a cui e urmasul a lui decebal sau a lui traian stiu ca exista....si daca as fi gresit(si n-am facut-o) am o scuza...nu ma pricep la masiini si nici nu vreau

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...