DHL Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Am fost cu prietenul meu martinu pana la Ruse intr-o scurta plimbare cu Planeta 5. S-a comportat excelent si vreau sa ajung si mai departe cu ea (si sa ma si intorc). Mai multe fotografii pe pagina grupului Asterix la /index.php?...c=80662&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 mai completeaza la cutie pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DHL Postat Martie 19, 2007 Autor Share Postat Martie 19, 2007 mai completeaza la cutie pe drum. Pai cred ca i-am pus eu prea mult ulei la cutie si acum imi arunca tot drumul.... E normal sa arunce asa daca are prea mult ulei, sau nu e garnitura buna si arunca pana goleste tot..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 arunca ca e flamanda ... asa mananca planeta ulei... si la motor, si la cutie. si cand sta pe loc isi marcheaza teritoriul T90 din belsug Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DHL Postat Martie 21, 2007 Autor Share Postat Martie 21, 2007 arunca ca e flamanda ... asa mananca planeta ulei... si la motor, si la cutie. si cand sta pe loc isi marcheaza teritoriul T90 din belsug O sa-i schimb garnitura la certer si semeringurile. Nu cred ca rusii au fabricat Planeta ca sa-si marcheze locul. Daca o revizui nitel... poate o sa fie si ea mai eleganta, nu asa uda Eu am ganduri mari cu ea, mai ales dupa ce am vazut Long Way Round, si cum bani de BMW GS nu am deocamdata.... merg cu Planeta, ca in Mongolia Numai ca eu am numere de RO (adica UE ). Filmuletele vad ca nu le pot atasa..., nu stiu de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 ai surprins ceva misto in background, cainele care urmeaza sa prinda mingea in gura... normal ca poti sa scapi de scurgeri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 salut prieteni, eu sunt martinu - pilotul din excursia la Ruse (colegul DHL are examen pe 04.04.07 - nu are permis), si vreua sa va spun ca s-a comportat binisor capra. eu sunt un pic cam distrus cu viteza si cred ca am cam omorat-o, dar nu ne-a lasat - se vede ca e ruseasca. vreau sa plec in Tenerife cu aprilica mea cand iese de la reparat (am fost nevoit sa intru sub un camion cu ea si............ e putin distrusa), daca mai este careva amator si dornic de aventura il asteptam la clubul nostru care tocmai se mareste (prin nr. de roti si excursii). sa-i tinem pumnii lui DHL pe data de 4 si sa fie si el ''baietas'' pe doua roti ca doar de aceea l-am imbolnavit. sa auzim de bine si pe curand ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate