Andrei_r5 Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 (editat) Salut am o motoreta in al carei talon scrie verde ea e vopsita in 2 nuante de verde putin gri ... etc asta e motoreta Intrebare : daca o fac toata verde sau camuflaj trebuie sa modific talonul? Editat Martie 20, 2007 de Andrei_r5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 evident ca nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Eu aveam pe motoreta culorile originale (alb-rosu-albastru), iar in talon alb-rosu. Am vopsit-o in combinatie grena-alb-negru, fara nici o problema (grena-alb se potriveste cu specificatia din talon). La tine e si mai simplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 .........Intrebare : daca o fac toata verde sau camuflaj trebuie sa modific talonul? Si ce sa treaca la culoare ? Verde , dar pe bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Si a mea este rosie cu ceva argintiu iar in talon era doar rosie cand am cumparat-o;cand am dus-o la RAR pentru transcriere mi-au modificat culoarea in rosu+argintiu.Daca culoarea secundara depaseste un anumit procent (cred ca 25-30%) din totalul suprafetei trebuie mentionata in talon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 nu sta nici dracu sa calculeze suprafata totala a carenelor, suprafata culorii primare, suprafata culorii secundare, procente..etc.. eu am negru cu mov si argintiu (vezi poza profil) si mi`au trecut`o doar negru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate