ridersowg Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 ce sa va zic astazi l-am primit...imi place la nebunie..sunetul tot.....acum mai trebuei sa iau doar permisul...dar mai e ceva timp..... o sap un si poze cat de repede pot... sa ne vedem pe 2 roti:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 (editat) Muulta multaaaa bafta! Nu pot spune decat ca este un motor de exceptie , un singur lucru am de obiectat , daca pe el vrei sa incepi ai nevoie de atentie maaaareeeeeeee , mareeeeeeeee , eu nu ash recomanda acest motor unui incepator . Ce nu am inteles eu e de ce anume ai pus titlul primul meu motor adevarat , cand tu nu ai nici permisul ??!!!!??? Editat Martie 20, 2007 de Mutulica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Martie 20, 2007 Autor Share Postat Martie 20, 2007 inainte de acest motor am mers vreo cativa ani pe scutere de 50,125....cu care am facut vreo 6000km...iar pe motoare mari am mers ca pasager pe un cbr,un vn....si am descoperit ca nu imi palce viteza mare ci mai mult acceleratiile.... toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Sper sa nu-ti dea taica-tu cheile pana nu iti iei permisul. SV-ul e un motor serios, nu o jucarie, dar e oricum mai bun pentru inceput decat orice vitezana. Sa-l stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Martie 21, 2007 Autor Share Postat Martie 21, 2007 au venit si pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Frumos rau, sa-l stapanesti sanatos, SV vreau sa-mi iau si eu! Daca e, te rog sa ne tii la curent, vreau sa aflu si eu cum e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razz Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Felicitari, e foarte frumoasa ! Si eu as vrea una la fel .. sau Honda, inca nu stiu sigur - de unde ai cumparat`o tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Fara permis sa nu te urci.....mai stai oleak . Super moto oricum ,imi place mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crispus Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 Super motorul, cum bine zicea cineva: motor cu personalitate . Si eu am asa ceva, si pentru inceput trebuie multa grija. Sa te poarte mult si bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iunie 8, 2007 Autor Share Postat Iunie 8, 2007 eu l-am laut p al meu de la motoboom la o super oferta am dat 5500..... asfalt uscat si sa ne vedem p 2 roti numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
assante Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 5500 E cu tva sau fara ???? intreb pentru ca vreau si eu sa-mi iau . Un raspuns Urgent e foarte bine venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flusturel Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 5500 E cu tva sau fara ???? intreb pentru ca vreau si eu sa-mi iau . Un raspuns Urgent e foarte bine venit fara. isi lua un prieten cu 6290 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iunie 22, 2007 Autor Share Postat Iunie 22, 2007 l-am luat la 5500 cu tva,dar a fost ultimul din stoc o oferat limitata(pretul d elista era 5700-200eu reducerea facuta de baietii d la motoboom acum oferta nu mai e valabila din cate stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate