Sari la conținut

Razz

EX+
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Razz

  1. Salut, Treaba e in felul urmator : sambata ma duc sa fac actele la moto (cbr 600rr 2008 km 0) si cam intr-o sapt o voi avea inmatriculata, asadar disponibila de calarit. M-am tot gandit .. inca de cand vroiam moto, ma gandeam la 600RR, am tot amanat .. si acum cand am ocazia !! -> Sa ma orientez spre altceva ? - better not. Pentru mai multa siguranta, pe langa costumul Alpinestars 2 PC Geaca Vector rosie, pantaloni Alpinestars Track Pants negri, manusi Alpinestars GP Plus, Boots Alpinestars SMX Plus rosii si cagula -> mai vin spre mine un RX 7 RR Nicky replica si mai imi fac comanda zilele astea de Gilet Wave Neck de la Dainese cu protectie la gat, coloana, clavicula si piept - o sa fiu cam robocop, dar mai bine investeti o data si eviti alte posibile neplaceri. Asadar, sa am asflat uscat si experiente cat mai placute .. ne auzim poate si cu poze. V-am pupat, Razvan
  2. Mai baieti, Voi parca sunteti nebuni .. asa replici rautacioase pentru nimic, n-am vazut. Bun, omul vrea sa iasa cu scuterul in pantaloni scurti : sa iasa !! Daca ia o tranta ciao piele proprie, daca nu .. merge mai departe ! Eu unul, mai intai am luat echipamentul (destul de scump) si acum urmeaza moto, dar e o SS asadar si riscurile de trante, julituri, rupturi sunt mai mari. Sincer .. eu vad mersul cu o moto,scuter,samd ca fiind modul rebel de a te deplasa cu parul in vand si ochelari de soare (gen pe un chopper de OCC) .. acum, legea si riscurile rezulta -> totul depinde de cine si de ce motocicleta are. Despre costurile cu echipamentul .. ma indoiesc ca nu se gaseste o geaca cu protectii moto si ceva manusi mai rezistente la preturi mai decente, dar asta inseamna sa nu mai cumperi ultimul model de Nokia cu prepay fara credit . V-am salutat, Razvan Zurby : ce imagine ti-ai creat tu pe forum, crezi ca stiu mai mult de 2 useri cine esti ? si "sti" se scrie "stii" (no offence)
  3. 100 % de acord la faza cu pasagerii, abia stii tu sa mergi, pentru tine cu moto la greutatea ta + a ei, pai sa mai pui si un pasager se schimba povestea - eu cand ii zic prietenei ca n'o voi lua cu mine pe moto crede ca ma duc s-o insel . scuza-ma spy .. dar nu pricep ce echipament de 1500 ? avea prietenul tau daca n'a fost in stare macar calcaiul sa i'l protejeze ?? Eu am Alpinestars S-MX Plus cu protectii de magneziu la calcai si pe laterale (aftermarket cumparate) si nu stiu cum ai putea sa te alegi cu un calcai zdrobit avand asa ceva, si au fost cam 200 ? deci se incadra in buget al tau amic. Revenind .. incep sa nu mai inteleg topicul asta, adica e vorba aici daca sa te risti ca incepator pe SS sau nu - punct. Exemplele si alte cazuri, auzite sau traite nu stiu cat loc au aici. Consider ca pilotul e primul si principalul vinovat pentru succes sau nu. Eu am vb cu amici din IT, unde chiar e patria lor, si spuneau ca tu esti primul si singurului responsabil + ca "ochio" la soferi, unde si in Milano sunt la fel de neatenti desi sunt catraliarde de scuteristi sau motociclisti. Un sfat foarte bun, mi-a fost dat in sensul ca .. pana nu o stapanesc destul de bine, sa nu am ce iesi in autostrada .. ca te tenteaza drumul drept sa-i dai, in rest, pe strazile astea unde au sute de intersectii cu sens giratoriu chiar n-ai unde sa-i dai. Asa e si cu RO banuiesc, nu te duci pe Soarelui sa vezi cum merge sau pe tot felul de drumuri drepte si libere gen Kiseleff pana nu esti sigur pe tine, restul de situatii sunt ne-noroc sau necunostinta in situatii extreme - parerea mea.
  4. Inca niste lucruri vreau sa mai spun si dupa aia o termin cu offtopicul asta enorm de pe topic : - o moto trebuie respectata pentru ceea ce este si nu ptr ca te poata ucide ! - cand stii sa'i dai blana pe drum drept si nu te'ai accidentat mortal inca, nu inseamna ca poti mereu face asta - pe drumurile din RO .. din pacate .. nu doar la soferi trebuie sa ai grija, mai sunt si tot felul de animalute, balegi si alte elemente cum ar fi nisip, pietris, tot felul de pete de ulei samd - deci mai multa atentie - pe topicul de incepatori si SS-uri, cred ca mai educativ si productiv ar fi sa se posteze cu oarece ratiune si anticipare a unor gesturi decat de dragul de-a te da zmeu - la inceputul lui aprilie, subsemnatul va avea prima moto : mai mult ca sigur un 600, si mai sigur o Honda - in final, as fi curios sa se faca un sondaj ceva : cati dintre cei cu moto (ss in special) o au pentru ca le place sentimentul de a calari un motor, imaginea rebela de ce nu data de aceasta, placerea sa auzi un esapament la 14 000 rpm, samd .... si NU doar ca asa e "cul" si "moare femeele dupe mine" ? Cu respect, un posibil incepator pe CBR600RR LE : Zappy .. permis am, luat o data cu B-ul insa n-am avut ocazia sa iau moto in B ptr ca nu mi-a trebuit. Despre aberatiile din postul de care zici, in mare masura si eu sunt constient .. am mai citit cate ceva, vorbit cu ceva motoristi si mi-au spus chestii asadar mea culpa ptr postul #632 - chiar se poate ascunde daca un moderator vrea. Cum spuneam, aia era parerea mea in acel moment - nu am spus nici ca e adevarul absolut nici ca ar fi o regula, so incepator fiind astept sfaturi si nu ironii, ok?
  5. Din punctul meu de vedere, o supersport de 600cmc nu e cu nimic mai presus decat o oricare alta motocicleta cu motor de 600 cmc, cu exceptia cursei ghidonului. Adica ... avand experienta cu masina si bicicleta, iti poti da seama cum e cu echilibrul dar si schimbatul vitezelor,stapanitul acceleratiei,samd. Problema intervine cand iti pierzi putin echilibrul dar nu poti contrabraca directia pentru ca e limitata ca si miscare, atat. Eu ma gandesc la o moto gen tourer, ce are cursa ghidonului mai mare din acest motiv .. daca cbr600rr avea cursa aceeasi cu cbf sa zicem, acum deja o calaream .
  6. Bravo Kid !! Ce sa mai zic, sunt uimit si de faptul ca la varsta ta esti implicat in sport si o faci chiar bine (din ce vad in poze) dar si de faptul ca esti forumist deja cand in general pe la 7 ani se invata scrisul si cititul . Well done si asteptam noi informatii, cand ai curse, etc .. sa facem galerie !
  7. Salutare, Vladut - treaba cu cearta e un mod de a spune, cu prieten-mea am avut discutii pt ca orice moto = rupt capul, in conceptia ei . Ai mei n-au nici o treaba cu alegerile mele, eu platesc eu ma distrez. E o diferenta destul de mare la kg intre ele CBF 220 kg vs CBR 180 .. in teorie, nu e mai usor de manevrat o moto mai usoara ? O fi mai mult legata manevrabilitatea de cursa ghidonului, care la CBF e gen Sport Tourer in schimb la CBR e f scurta ca pentru vitezane ( doar e vitezana ) ? Senkiu all !
  8. Dupa ganduri, discutii, cearta prin casa .. am ajuns la concluzia ca CBR 600 RR va fi mereu disponibila, insa eu cu gatu' rupt nu .. asadar, ma voi limita la o alta clasa, mai potolita, intre o honda cu motor derivat din 600rr : CBF600S vs GSX650F Multumesc forumului, poate voi mai trai sa povestesc .
  9. Multumesc tuturor pentru raspunsuri, S-ar putea sa devin offtopic dar au mai intrat in ecuatie si Kawa ER6F cu CBF600S .. astea nu mai sunt supersport. Ma duc in week end sa vad ce si cum, mi-e sa nu ma oftic dupa aia cand vad un CBR ca nu mi-am luat si eu. @hardknot .. am incercat sa inteleg ce nu intelegi dar n-am reusit, scrie in postul meu exact ce vroiam sa spun. Final .. inca o data multumesc, vedem ce'o iesi pana la urma ! Buna seara!
  10. Italienii astia sunt nebuni, cateva ori de curs practic pe circuit costa 250 ? ... adica nu e de bani, dar 2, 3 ore acolo sa ma dezmortesc pe o mobra mica supravegheat sa zicem ca ar duce maxim 100 dar nu gasesc. Mi-am luat echipament de power rangers cu toate cele, astept casca .. dar tot parca mi'e tarsha asa, daca scap mana in gaz, daca opresc motorul in mers .. multe daca. Am mai zis ca o vreau doar de week end sau seara ? Mai sunt super oferte la ZX6R model 2008 verde/negru .. inmatriculat si restul cam la 7500 nou nouta .. dar parca mie tot Honda imi place. E de acord toata lumea ca o moto ti-o cumperi pentru utilitate si posibilitati si dupa aia aspect ? Eu nu as fi de acord .. spre exemplu e o promotie la Yamaha R1 2009 cu 10 900 ? la dealeri aici, si ce ti'e o CBR600RR noua ce ti'e R1 (la pret) .. dar aia chiar mi se pare o moto NOT pentru incepatori - asadar si un 88 KW pe 180 kg e utila, practica si aspectoasa nu e COOL & Fitze factor cum ar fi o CBR1000 sau R1 (pentru un incepator ma refer). So .. help din nou, desi mai mult as vrea incurajari decat sfaturi .. ca decizia e cam 80 % luata.
  11. Helllppppp ! Am vb cu un dealer ptr un CBR frumos alb negru rosu 2008 nou cu tipla pe el .. ramane doar sa ma duc dupa el, am nevoie de ceva pareri. Multam.
  12. Forumisti simpatici, Eu sunt in Milano, e cald, soare, am echipamentul, ma uit cu jale la toti cei care ies pe strazi si totusi mie imi lipseste moto. Am permisul de 5 ani, am condus un pic cu scoala (in 2 fire, nici n'am mai dat test in poligon) si dupa aia nimic. Acum, ma tenteaza maxim un CBR600 RR 2009 cu ABS sau fara .. Problema e ca, in minimul de constienta, stiu ca un Hornet sau CBR600F ar fi mai recomandat 100 CP vs 130 CP .. insa imi place f mult noua CBR. De mers, intentionez sa merg cu ea mai mult in week end ptr ca in timpul sapt sunt la munca, si acum scriu de la birou. Multumesc in avans, PS - Ar fi bine oare sa mai fac ceva ore sa-mi "reamintesc" sau ma bazez pe mine si atat ?
  13. Hmm .. nu stiam de topicul asta. Ce pot spune e ca imi place f mult revista si chiar ma gandeam cand o voi gasi la chioscuri. Desi e ok sa gasesti format online, parca la moto / auto - reviste de profil e mai marfa sa rasfoiesti foile. Maine o cumpar, si apropo de Mirela (desi sunt cumva nou si nu stiu cine e de fapt) ma bucur f mult ca s-a rezolvat problema financiara si asteptam rezultatele bune ! Am vazut si azi la TV ceva stiri, chiar astept sa vad si reportajul din revista ! Succes
  14. Frate, ce jegosi si astia de la realitatea ... bine ca pun in studio problema, dar un om e moderator, un om de la gandul tine cu politia (pupin```ism) si unul e politist ... ce bine ca sunt echitabili in ascultarea opiniilor televiziune de 2 centi .. toate ca toate dar motociclistul de face, e ok ? ar trebui sa depuna plangere impotriva echipajului .. banuiesc ca asta va face, nu ?
  15. Razz

    Suzuki Sv 650 S

    Felicitari, e foarte frumoasa ! Si eu as vrea una la fel .. sau Honda, inca nu stiu sigur - de unde ai cumparat`o tu ?
  16. Va salut in primul rand la primul post pe forum, de cateva zile am descoperit acest loc si chiar imi place ... pun aici primul raspuns ptr ca sunt direct interesat de un CB500 .. la concurenta cu Suzuki SV 650 S, am A-ul de aprox 2, 3 ani dar nu l-am folosit ptr ca nu a fost cazul, acum insa vreau sa ma alatur voua .. motociclistilor . Felicitari tuturor ce si-au luat asa motor si celor ce isi vor lua, e f posibil ca pana in vara sa ma alatur voua cu aceeasi marca/model si pasiune !
×
×
  • Creează nouă...