bassus_play Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 S-a deschis o locatie noua, dedicata chiar ...Bar "Bikers" pe Democratiei nr. 24, de la "14" 50m spre Sud, dupa intersectie, pe dreapta. http://www.facebook.com/pages/Bikers/258980664125444 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 La sala ne intalnim mai mult de socializare, dupa care, in general, pleaca fiecare pe unde vrea, solo sau in grupuri, pe la Tony, pe la Stutzu, Bikers, Jazz, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 prezent la sala dupa ora 19:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Eu zic sa lasati lenea deoparte si sa creati un topic nou, eventual cu titlul: Intalnirea de la Sala este Joia Aici e vorba de topicul legat de intalnirile de martea, de la Palat, din trecutul indepartat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Nu e vorba de lenea de a creea un topic nou. Ideea este aceeasi, este schimbata doar locatia - la Palat nu ne putem intalni din motive obiective, adica nu mai este permis accesul acolo. Ziua s-a schimbat tot cu un scop anume. In toata tara se deruleaza Joia Moto, nu-i rau sa incercam sa sustinem si noi actiunea asta! Bafta mare si te asteptam si pe tine diseara! Apropos, as ruga un moderator sa modifice descrierea topicului cu noul moment al intalnirilor si noua locatie! Multam' fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sima.cristian88 Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 mii de scuze pt azi.... dar a intervenit ceva de ultim moment....! MAMA si cumparaturile...:-s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 nu-i bai, stai linistit, nu intra zilele in sac. Peste fix o saptamana tot joi o sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sima.cristian88 Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 :X:X daca o sa tzina vremea cu noi... din cate am intzeles... vine frigu din Austria...:-s! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 :X:X daca o sa tzina vremea cu noi... din cate am intzeles... vine frigu din Austria...:-s! Stai linistit nici austriecii nu-i plac pe romani. lol Cum a decurs intalnirea? Au venit multi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 Maine ne vedem iarasi, da? Joi e....joi, da?! http://www.facebook.com/profile.php?id=100001578341825#!/event.php?eid=196853443718603 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 unde va intalnti mai exact(loc/ora)?sant nou mutat in oras si mi-ar face placere sa cunosc colegi noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 ne intalnim in fiecare joi, pe la 19 - 19:15 la Sala Sporturilor Olimpia! Te asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 ok ,ms mult .sper sa ma descurc sa ajung acolo,acum primesc indicati. deci in aprox . o ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 ok ,ms mult .sper sa ma descurc sa ajung acolo,acum primesc indicati. deci in aprox . o ora ? azi e miercuri! maine e intalnirea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 azi e miercuri! maine e intalnirea! da mersi,era cat pe ce sa merg . maine sper sa pot ajunge,la ora aceea se lasa intunericul deja va fi cineva pe acolo da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 o sa fie sigur cineva acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 nu cred ca mai este cazul de intalnire la ce timp este afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 Suntem destui care mergem si pe vremea asta Nici nu am montat gumele de iarna... le pun de la 01.11 cum este legea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 daca veniti sigur; ma bag si eu cu gumele mele all season-offroad! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 chiar am observat in fata la facultate ce cauciuc ai pe spate la voshodina al meu cz mergea si pe zapada cu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 succesuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 se baga careva maine la intalnire? sau ma trezesc singur;..o tura sigur dau ca azi nu am scos-o la plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 eu am sa vin ,daca e joi maine !!! am sa fiu cu un GS argintiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 Ne vedem acolo in jur de 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate