CobraArt Postat Mai 17, 2007 Autor Share Postat Mai 17, 2007 Am eu impresia sau voi ma certati pe mine De ce nu va luati si de ceilalti?La inceput depaseam 30+/-,dar acu suntem 10+/-... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Am eu impresia sau voi ma certati pe mine De ce nu va luati si de ceilalti?La inceput depaseam 30+/-,dar acu suntem 10+/-... Ai puso de mamaliga au sarit cocorii pe tine eu zic ca un suc la terasa martea viitoare te mai scapa din ghearele lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atzone Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 si ce ziceti ca s-a intamplat saptamana asta la intalnire? ceva plimbari? poze ceva? am vrut sa trec pe la palat dar... am ajuns la 21:00 in Ploiesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 7, 2007 Autor Share Postat Iunie 7, 2007 Am fos la Da Vinci sau cum dracu se scrie in Albert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atzone Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 am vazut eu cateva motoare pe acolo dar am zis ca sunt cativa rataciti... ma asteptam sa vad 30+ cu 8-9 motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 am vazut eu cateva motoare pe acolo dar am zis ca sunt cativa rataciti... ma asteptam sa vad 30+ cu 8-9 motoare bhey,era si un scuter rosu nu numai motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 (editat) marti,parcarea arata asa......a aparut un motociclist......si inca unul......si gata,astia-s singurii care nu s-au speriat de ploaie... Editat Iunie 15, 2007 de old_scorpion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 15, 2007 Autor Share Postat Iunie 15, 2007 Eu imi anunt absenta pana dupa BAC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 Bafta la bac Cristi..........sa ne dai vesty bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UltraDM Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 azi pe unde v-ați regrupat că am zis să trec Âşi io să vă salut Âşi să fumez o țigară Âşi era nuÂş ce concert la Palat. oricum nu stăteam mai mult de 10 minute că eram mort de oboseală aÂşa că n-am mai dat nici un telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 Noi am ajuns pe la 18:30 si nu era... nimeni. In 5 minute au inceput sa apara unul cate unul, am mai dat cateva telefoane si ne-am grupat. Felicitarile masa si dansul au avut loc la Hipodrom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UltraDM Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 Noi am ajuns pe la 18:30 si nu era... nimeni. In 5 minute au inceput sa apara unul cate unul, am mai dat cateva telefoane si ne-am grupat. Felicitarile masa si dansul au avut loc la Hipodrom. păi eu am ajuns până în 19:20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 Hai ca a inceput sa se reanimeze intalnirea cate motoare am fost 12-15 oricum parca mai merge asa ,hai ca putem mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 mai putin unul ....care a "petrecut" pe drum ...daca stia ce-l asteapta mai bine venea cu masina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 Acum o vinde ar putea sa faca un pachet promotional impreuna cu Cosmin 2 mobre la pret de una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 Cred ca le cumpar eu..Una o iau pentru ca imi trebuie mixer si a 2 a pentru aspirator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 mai putin unul ....care a "petrecut" pe drum ...daca stia ce-l asteapta mai bine venea cu masina... de petrecut am petrecut si noi cum am putut, putin suc ceva ulei de transmisie, asa cum ne-am descurcat si noi daca veneam cu masina nu mai era memorabila iesirea si acum nu mai avea-ti pe seama cu-i sa glumiti oricum am o bere sau un suc de dat celor care au ramas cu mine de restul nu am uitat va dau la urmatorea iesire PS: sa nu va uitati trusa de scule, nu se stie Acum o vinde ar putea sa faca un pachet promotional impreuna cu Cosmin 2 mobre la pret de una corect si ptr cei interesati se da cu plinul facut Cred ca le cumpar eu..Una o iau pentru ca imi trebuie mixer si a 2 a pentru aspirator mai bine iti iei la set un mixer si un aspirator, dc vrei te ajut sa le cari acasa cu masina sau vorbesc cu cosmin si iti facem un cadou de craciun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 Cred ca le cumpar eu..Una o iau pentru ca imi trebuie mixer si a 2 a pentru aspirator da cortu`???? ...nu cumperi si-un cort???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
man19403 Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Cum se vinde JAWA la kilogram sau la punga!? " da' halatu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Alooo...ne vedem diseara!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Alooo...ne vedem diseara!!!! desigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 diseara da?! --- Mesaj completat în 08 Aug 2007 00:16 -------------s-a vazut cine mai vine pe la intalnire...adica NIMENI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YZF Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 (editat) diseara da?! <small>--- Mesaj completat în 08 Aug 2007 00:16 -------------</small><br/>s-a vazut cine mai vine pe la intalnire...adica NIMENI Adica eu si Arimanu suntem NIMENI Suntem noi conservari dar avem suflete de motoristi Editat August 8, 2007 de YZF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 azi mai vine cineva la la palat??? vreau si eu sa vin cu un prieten...ca niste buni scoleri ce suntem vrem sa culegem si noi niste sfaturi..si ne-am gandit ca voi ne puteti raspunde la nistenedumeri..ce ziceti...ne primiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 24, 2007 Autor Share Postat Septembrie 24, 2007 Maine cica e frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate