Cernobal Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 hay sa te vedem...cat de frumos va fii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 25, 2007 Autor Share Postat Septembrie 25, 2007 Abia pe la 7 am ajuns de la Bucuresti,dar nu am putut ridica motoreta pentru ca nu am platit polita de asigurare(casco)si fara casco nu mi-o dau.OFFFFF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UltraDM Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 ping Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 28, 2007 Autor Share Postat Octombrie 28, 2007 pong Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metalstian Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 salut tuturor intrati va rog pe /index.php?showtopic=161799 si lasati o parere despre aceasta initiativa.. apoi particularizati in functie de judetul din care faceti parte numai bine, sanatate cat mai multa acum de sarbatori si distractie placuta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metalstian Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 (editat) va mai intalniti martea in club 14 saptamanile astea ?? .. si pe la ce ora ? Editat Ianuarie 11, 2008 de metalstian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pesso Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 !!!!!SCOATE-TI MOTOARELE DIN GARAJ LA 6-6:30 LA PALAT!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Marti 29 ian 2008 18:15 18:30 Eu la Palatul Culturii Singur si cu mine Martea viitoare ? daca-i uscat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2008 Daca e uscat si caldut Slabe sanse sa se iasa pe vremea astea in timpul sapt. Multi iesim in weekend... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Daca e uscat si caldut Slabe sanse sa se iasa pe vremea astea in timpul sapt. Multi iesim in weekend... Dati si voi un semn pe vineri seara daca se-arata caldut si uscat Ora ceva pentru sambata....loc de intalnire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 astazi pe data de 12.02.2008 ne vedem la Palatul Culturii ora 18:00.....eu voi fii acolo...sper sa veniti cat mai multi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 26, 2008 Autor Share Postat Februarie 26, 2008 Hai oameni buni la intrunirea de marti,azi am fost 5 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Armagheddon Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Salut! aici Mizilu' o sa incerc sa vb cu baieti sa ne facem si noi aparitia pe cat posibil in zilele de marti daca vreti ne puteti vizita duminica cand ne strangem destul de multi pe 3 martie am fost in jur de 15 motociclete si numarul creste propun schimburi de id-uri eu unul am strans cateva sa putem comunica mai bine poate mai organizam si o escursie mica ceva, apropo la smaeb poate plecam si noi un grup mai rasarit pana pe data viitoare va salut cu farul si va doresc drum intins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLV Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 pt plecarea la SMAEB, postati aici: /index.php?showtopic=179536 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_kalibra92 Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 sunt un viitor biker )...inka fac scoala...si cred ka intr-o luna am permisul.....ash vrea sa stiu dk sunt acceptat in trupa de shock, chiar dk am 125 :-s.......multumesc anticipath ; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 salut Razvan....bineinteles ca vei putea venii si vei fii acceptat in gupul nostru......chiar daca ai 125m, atata timp cat ai aptitudinea de motociclist si sa te comporti ca atare...oricum tu vino la palat sa ne cunoastem ...ciao si bafta la examen! PS: nu uita ca trebuie sa dai de baut dupa(ptr permis ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xr6 Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 sal...j eo snt tot un viitor motoD:...momentan fac scoala moto....si sper sa fiu acceptat si eu in ekipa voastra....eu am un yzf-r125....tot km intr-o luna am si eu permisul:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 bravo baieti....luativa permisele si va asteptam....pacat ca nu sunt si viitoare motocicliste......dar poate cine stie...bafta tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 bravo baieti....luativa permisele si va asteptam....pacat ca nu sunt si viitoare motocicliste......dar poate cine stie...bafta tuturor Mha libidinosule,te mai plimba fata cu scuterul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 (editat) Mha libidinosule,te mai plimba fata cu scuterul??? probleme gogule, macar se plimba, ce zici de un drum la mare? te bagi? PS: daca ai chef de plimbare vi cu noi la bucuresti sau ne intalnim in ploiesti sa impartim fluturasi Editat Aprilie 7, 2008 de ariman11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 probleme gogule, macar se plimba, ce zici de un drum la mare? te bagi? PS: daca ai chef de plimbare vi cu noi la bucuresti sau ne intalnim in ploiesti sa impartim fluturasi Am vorbit azi cu mai multi si mergem si noi sambata la buc.Eu iar fac rodaj mah acum si tre sa ma plimb cat mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 salutare!!!ce facem sambata?!?se face ceva si in Ploieshti?impartzim nishte fluturashi?in Bucureshti nu pot veni,patineaza ambreiajul si imi trancane amortizoarele pe spate:(((.poate ajung maine la palat.numa bine si va salut cu farul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Am vorbit azi cu mai multi si mergem si noi sambata la buc.Eu iar fac rodaj mah acum si tre sa ma plimb cat mai mult maine la palat dupa ora 18:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deminero Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Cine mege maine la sighisoara plecarea la 9.30 de la petrom kilometru 6 Cine mege maine la sighisoara plecarea la 9.30 de la petrom kilometru 6 maine fiind 1 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_kalibra92 Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 (editat) ariman11 are supermoto ala din ploieshti kare vibreaza tot bulevardul knd ii da gas? )..... e super smecher motoru...eu il aud din clasa knd trece pe bulevard .....din cauza lui nu-s atent la ore ... Editat Mai 10, 2008 de razvan_kalibra92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate