parly Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 dupa cum am spus si in titlu, vreau sa cumpar pentru o mica modificare, rasina, intaritor si plasa de fibra. daca stiti de unde sau aveti, va sunt recunoscator. multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 intreaba la mag de piese auto ca exista kit de reparatie cu fibra de sticla,am folosit eu mai demult era intre 35-70 ron. PS:daca erai din Buc te trimeteam la loc sigur am vazut eu chiar azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Martie 24, 2007 Autor Share Postat Martie 24, 2007 pai sunt in bucuresti , asa ca spune-mi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 pai sunt in bucuresti , asa ca spune-mi! Du-te in targ la Vitan(Autovit) la standurile auto si cauta pe cei care vand vopsele. Acolo gasesti si kit-uri (mai mici sau mai mari) de reparatie cu fibra. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Eu am luat de la parter din Obor, de la pravaliile cu acces din spatele magazinului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Eu am luat de la parter din Obor, de la pravaliile cu acces din spatele magazinului. ce cantitate d rasina intaritor si plasa????si la c pretz?????astept un pm...msi mult!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Eu am luat de la parter din Obor, de la pravaliile cu acces din spatele magazinului. Salut. Ai gasit plasa , panza, paie, nestrapol (asa- i spune la solutia vascoasa in care se pune intaritor) si intaritor? Sau este vorba despre alte "minuni" care le gasesti la tot pasul? Multumesc. Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Salut. Am cumparat kitul de mult. Stiu si alte persoane care au luat tot din Obor, dar nu pot sa garantez ca se mai gaseste la ora actuala. Kitul (o cutie de carton) continea un bidon metalic de rasina (vreo 500-700ml, nu mai stiu exact), o cutiuta de plastic cu intaritor (o pasta alba), si cam jumatate de metru patrat de pasla subtire de fibra de sticla alba, impaturita (nu erau paie, era destul de fina). La vremea respectiva era vreo 700 de mii (parca). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Salut. Multumesc F mult ptr. raspuns. Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Cum se numeste kitul respectiv? Ce firma le face? Nu se poata comanda intr-un fel sau altul? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate