ionescu_george_bz Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 (editat) pt 1966carpatzi aia e furca ei originala mai putzin piesele cu rosu a avut rezervor tip mai vechi dar era mancat pe dinauntru de rugina iar ghidonul este de danovia Editat Iulie 31, 2007 de ionescu_george_bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 (editat) arata fain mobra !!!! vreau si eu niste coarne de cross sa pun p mobra!!!dak aveti dati un PM Editat August 4, 2007 de Denis MBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zoster Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 (editat) Readuc topicul in actualitate cu cateva "cerseli".... Am nevoie de urmatoarele: - Un set de roti - Toba - Lampa stop - Manete frana - Ghidon de cross - Burduf lant - Amortizoare spate Mentionez ca am o Mobra 50 Super si doresc piesele doar daca arata foarte bine.... Mi-a venit o trasnaie in minte; ce roti mai pot adapta la o mobra?(ideea este ca aceste roti sa se gaseasca usor-eventual noi-); daca pe spate pun o roata de 16"(15"), asta in conditiile in care mobra o are de 17", si pun o guma mai groasa, afecteaza negativ puterea? Editat August 8, 2007 de Zoster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Readuc topicul in actualitate cu cateva "cerseli".... Am nevoie de urmatoarele: - Un set de roti - Toba - Lampa stop - Manete frana - Ghidon de cross - Burduf lant - Amortizoare spate Mentionez ca am o Mobra 50 Super si doresc piesele doar daca arata foarte bine.... Mi-a venit o trasnaie in minte; ce roti mai pot adapta la o mobra?(ideea este ca aceste roti sa se gaseasca usor-eventual noi-); daca pe spate pun o roata de 16"(15"), asta in conditiile in care mobra o are de 17", si pun o guma mai groasa, afecteaza negativ puterea? ma, parca spuneai ca nu modifici nimic...maneta de frana ti-o dau eu o iau intr-o zi la munca, si treci pe la mine, ca sapt asta ies la 9 seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zoster Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Sa inteleg ca ati plecat cu totii in concediu sau reparati la ele si nu mai aveti timp de loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 Zoster am eu toba cum facem ?? dami un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 (editat) in ce stare e toba aia?? baga si u o poza Editat August 18, 2007 de ionescu_george_bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 Mentionez ca am o Mobra 50 Super si doresc piesele doar daca arata foarte bine.... Mi-a venit o trasnaie in minte; ce roti mai pot adapta la o mobra?(ideea este ca aceste roti sa se gaseasca usor-eventual noi-); daca pe spate pun o roata de 16"(15"), asta in conditiile in care mobra o are de 17", si pun o guma mai groasa, afecteaza negativ puterea? deci : sa stii k mai ales la mobra cum e ea mai puturoasa afecteaza f f mult puterea motorului, pt k suprafata de contact este mai mare intre-e causciuc si sosea...sfatul meu e dak pui cauciuc mai gros, pune-i un pinion mai mare pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 (editat) in ce stare e toba aia?? baga si u o poza Eu zic ca arata bine!! Pun niste poze nare piulita aia:peace: Editat August 19, 2007 de Denis MBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 naah a mea am facuto io sa arate mai bine...am schimbat capatul ala k era ruginit la mine si am dat cu bormashina cu peria de sarma oleak pe ea si e k noua acu thx anyway Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Npc oricum na plm nu am ingrijit-o dar dak era ingrijit-a arata alcumva oricum... numai bine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zoster Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 @Denis MBR: multumesc pt. toba... @Axi: Banuam si eu ca asa ceva ar trebui facut, oricum daca stau sa ma gandesc mai bine, ar arata ca naiba pe o mobra clasica(S50) roata mai mica si guma mai lata: are aripa pe spate un aspect mult prea comunist si nu merita sa adaug eu aspect de enduro.. multumesc mult pentru sfat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Pai cum facem iti trebe toba??:-/?Zi cum facem dami pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Aduc la actualiate topicul. 1.Pentru o volanta de mobra. 2.Un magnetou de mobra. Cine are de vanzare/donati pe bere dati un post/pm Denis Multumesc Anticipat Numai Bine Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 Salut! 1. Am eu manual de Mobra, daca vrei iti trimit prin rambursare la posta. Manualul original are format A5 (landscape). Eu iti fac copie pe coli A4 si asa va iesi pe 19 foi (fata-verso). Pret: 50.000 (xeroxul) + taxe postale (cca. 25.000). Vezi coperta manual precum si prima pagina. salut poti sa imi trimiti si mie cartea de la mobra te rog? cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 salut poti sa imi trimiti si mie cartea de la mobra te rog? cu respect Dacas tie lene,ti-o trimit eu pe messenger,eu am luat-o de pe topicu' asta,uite aici /index.php?...=8762&st=60 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 Dacas tie lene,ti-o trimit eu pe messenger,eu am luat-o de pe topicu' asta,uite aici /index.php?...=8762&st=60 multzumesc mult, mai am si eu o intrebare.....io am mobra radiata ce tre s fac sa o pun inapoi pe drum??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 multzumesc mult, mai am si eu o intrebare.....io am mobra radiata ce tre s fac sa o pun inapoi pe drum??? Npc Treaba cu radiatu' nu ma pricep,intreaba pe priceputi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 Npc Treaba cu radiatu' nu ma pricep,intreaba pe priceputi da si mie niste id-uri de priceputi... 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 da si mie niste id-uri de priceputi... 10x Nu am id-uri......dar uite intreaba aici ca sigur iti va raspunde cineva /index.php?...6525&st=250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 multzumesc mult, mai am si eu o intrebare.....io am mobra radiata ce tre s fac sa o pun inapoi pe drum??? rar, itp, asigurare,etc... adica o inmatriculezi din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 (editat) Frateeeee m-ai salvat !!!!!!!! dau o bere cand ne intalnim PT MIHAI ACHI sall all ,,,sunt nou pe site ......am shi yo o mobra de toata fala DDa la propriu stiu ce credetzi....ca spon minciuni da chiar aja e nu mi-s-a stricat decat odata cu aprinderea shi nush ce sa ii mai fac k volnta mea ee dusa........shi nush cum sa-i setez avansu' cn jtie pls ziceti-mi shi mie! am piston honda de reparatia 1 pe ea 40,5 mananca norii!!! asfalt uscat !!! Editat Ianuarie 11, 2008 de Mihai_Mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 (editat) Frateeeee m-ai salvat !!!!!!!! dau o bere cand ne intalnim PT MIHAI ACHI sall all ,,,sunt nou pe site ......am shi yo o mobra de toata fala DDa la propriu stiu ce credetzi....ca spon minciuni da chiar aja e nu mi-s-a stricat decat odata cu aprinderea shi nush ce sa ii mai fac k volnta mea ee dusa........shi nush cum sa-i setez avansu' cn jtie pls ziceti-mi shi mie! am piston honda de reparatia 1 pe ea 40,5 mananca norii!!! asfalt uscat !!! e usor de reglat avansul.....eu unul l am reglat din ochi si mere brici ...de unde esti? Editat Ianuarie 12, 2008 de ionescu_george_bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 (editat) e usor de reglat avansul.....eu unul l am reglat din ochi si mere brici ...de unde esti? salut !!! eu sunt din craiova ....am cartea toata da jtiu cum se regleaza ,,,,dai semnul "a" aia a la punctu PM reglezi intorci de volanta shi dak se pana la punctul A dak se deschidcand trb asta jtiu cum se face tehnic vorbind....da..practic nush,,k la mn freaca peste tot dak ai o volanta sa imi dai chiar te-as ruga ca a mea e acuta praf... da care e distanta dintre magneti?? deci..... tocmai la punctul A trebuie sa se deschida contactele ruptorilui???cn are sa imi dea o volanta shi cauciucurile alea de se pun la furca datzi un msj va rog.Asfalt uscat Editat Ianuarie 12, 2008 de Mihai_Mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 (editat) salut !!! eu sunt din craiova ....am cartea toata da jtiu cum se regleaza ,,,,dai semnul "a" aia a la punctu PM reglezi intorci de volanta shi dak se pana la punctul A dak se deschidcand trb asta jtiu cum se face tehnic vorbind....da..practic nush,,k la mn freaca peste tot dak ai o volanta sa imi dai chiar te-as ruga ca a mea e acuta praf... da care e distanta dintre magneti?? deci..... tocmai la punctul A trebuie sa se deschida contactele ruptorilui???cn are sa imi dea o volanta shi cauciucurile alea de se pun la furca datzi un msj va rog.Asfalt uscat mmmnu prea vad de ce s ar deteriora volanta..ia vezi u k poate nu ai strans cat trebuie piulita din centru...si eu am patit asta....volanta se prinde pe con cu o piulita deci dupa ce desfaci piulita n ai avea cum sa scoti volanta decat cu o presa (eu mi am improvizat una k fara m am chinuit cateva ore sa o scot si n am reusit)...aa si are si o pana pe acel con care tre sa vina exact pe santul volantei asa k ai grija la montare....dak tot nu mere sa vad poate gasesc o volanta k stiam k am una de carpati dar si una de mobra....knd ma mai duc pe la tara poate imi aduc aminte sa caut... aa lasa un id de mess daca ai k sa ti spun cum se regleaza aprinderea din ochi Editat Ianuarie 12, 2008 de ionescu_george_bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate